Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W lutym to walentynki to prezent fajny dla każdego
Ja mam okolice owulki więc co drugi dzień działamy
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza ja Was podziwiam
mi się prostu nie chce w ogóle...robię, bo robię haha. Nie, no nie mówię, czasem spontan jakiś wyjdzie, ale generalnie to działamy w okolicy owulki, bo trzeba, a potem to już się nie chce, potem @ i znowu to samo
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Witam się z rana. Kończę kawkę i zaraz jadę do pracy.
Cud się stał heh mój śluz plodny wrócił
Pójdę do gina jeśli będę mogła dziś. Raz się żyje
Przypuszczam że owu w środę Max w czwartek.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUsmialam sie bo mój mąż robi sie wsciekly jak byk jak tylko jego mama przychodzi bo wlasnie mowili w tv o niepłodności i zeby robil, jadl to i to i to a tego nie wolno, i tego tez, po jakims mies.znow przychodzi bo w tv byl profesor i mówił zeby to i to jesc (odwrotnie niz mies.temu), bo mowili kto najlepiej leczy nieplodnisc w stolicy i ciagle bo mowili w tv. I dzis sie wku... na maksa. bo tylko siedzi przed tv i tylko te dobre rady. A moj mąż nie cierpi rozmawiac ze swoja mama na temat swoich problemow.
-
A mnie brzuch nawala owulacyjne od dwóch dni. Dzialamy co dwa dni, dziś przerwa bo mąż będzie w pracy, to jutro poprawimy haha.
Iza najgorzej jak ktoś wtrąca swoje trzy grosze. Mój mąż nienawidzi z kimkolwiek o swoim problemie gadać. Generalnie ze mną tylko rozmawia, prócz mnie wiedzą o jego problemie tylko moi rodzice, bo jak miałam hsg to tłumaczyłam przy okazji co i jak i moja siostra. Nikt nigdy z nim tego tematu nie poruszał.
Poza tym to dwie moje przyjaciółki, męża mama i siostra wiedzą o naszych długich staraniach, ale już bez szczegółów co i jak.
Znajomi, jego brat itd nie wiedzą, że teraz staraliśmy się 17 cykli...brat wie o poronieniu, a większość znajomych nawet nie wie że w ciązy byłam...
Za tydzień wracam do pracy, tam oczywiście wiedzą, boję się reakcji ludzi,nie chce mi się tam wracać. No, ale trzeba i koniec.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Ech mother powrot bedzie slaby, co? Nawet nie wiem jak mogla bys to zalatwic sensownie.
U mniw dzis plamienie wreszcie sie rozkreca,licze ze wieczorem pojdzie juz @. Ciekawe tylko czy sie wyrobie z koncem plamienia przed 14.01bo mam termin na to hycosy .ja o dziwo nie mialam pmsu w tym miesiacu(w sensie wkurwa bo na slodycze ochote to mam prawie zawsze hehe). Adele no wlasnie jakie plany?
I Hugo ty tez przypomnij co w tym miesiacu uwasSzymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Moje plany eeeeee.... Wstyd przyznac ale nie wiem.. zupełnie już nie wiem.. szukałam jakiś lekarzy ale jakieś wyjazdy do innego miasta nam teraz nie na rękę.. (załatwiamy zmianę kredytu + remont chaty...) Więc trochę mam za mało czasu na wszystko
Muszę od nowa porobić badania no i nie wiem gdzie iść..może spróbuję się do jednego takie u nas dostać. Szczerze nie chce mi się nawet o tym myśleć.. -
Adele to tak jak ja, nie mam planu i co najgorsze pomysłu. Też wszędzie musimy dojeżdżac jeśli chodzi o lekarzy od niepłodności, kliniki itp...nir wiem od czego zacząć...pewno parę miesięcy i powtórzymy badania i gdzieś trzeba będzie ruszyć.
Hugo to nieźle, ruszyłaś z kopytajakbyś w środę miała iui to naprawdę ekspresowa decyzja
daj znać co Ci gin powiedział
Pap ja mam tak samo - nerwach pmsowego mogę nie mieć, ale słodkie musi być haha
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Szczerze to się boje. Mój M też się boi że w końcu będę w tej ciąży
Zobaczymy co tam z jajkami. Czuję że rośnie i owu lada chwila. Być może już za późno bo za duży pęcherzyk. Zobaczmy.
A spać mi się chce na maksa.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana