Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele a myślisz że jakość komórek się tak o pogorszyła? Ja zaczynałam starania o drugie przed 30 więc nie sądzę aby się tak popsuło że przez taki czas ani jedna nie była gotowa.
Ty jeszcze młodsza jesteś. Byłaś na aromku i też lipa. Ja na tym clo i też wielkie G. Bardziej jestem skłonna uwierzyć że to głowa.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyA ja stracilam wiare we wszystko. Nawet zastanawia mnie sens laparo tych zylakow meza skoro gin. nie widzi sensu mi robic laparo. A ja cos czuje ze ten lewy jajnik jest do d... i pusty. I wogole zła jestem bo tak jak maz chcę troche kg zrzucic i tez d..., waga zaczela spadać, cwicze, nie jem tyle a ta znów w gore. Moze to wina pms?
-
Iza dziewczyny na wątku iui pisały że jak. Jest oligospermia to ona prowadzi do azoospermii. Ale że jest to spowodowane jakąś choroba. U Was są te żylaki. Więc może Jednak jest sens robić te żylaki. Trzymam kciuki żeby się poprawiły parametry.
Co do wagi to mięśnie są cięższe niż tłuszcz. A przed samą @ ja np. Ważę kg lub dwa więcej bo się woda zatrzymuje.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w glowe u mnie nie wierze bo po zmianie pracy nie staraliśmy się bo nie chciałam przez jakiś czas. W ogóle praca mnie ppchlonela i nie myślałam o ciąży. Przestały mnie wkurzać kobiety z brzuchem i kolejne koleżanki które zachodzą. Wznowiliśmy starania też na spokojnie przychodziła @ i nie rozpaczałam ale teraz od tego cyklu wszystko znów mnie wkurza,że dalej nie znam przyczyny i lecą kolejne miesiące..
Ja też byłam na Clo i wydaje mi sie,że gdyby mi robił wcześniej zastrzyk a nie jak pęcherzyk miał już z 26mm to może by coś wyszło.. a tak pewnie były te komórki przerośnięte.. zastanawiam się znów nad tym Clo bo ładnie pęcherzyki rosły zawsze były 2 tylko szybko bo w 10dc już miałam po 18mm -
Iza na początku waga leci szybko, a potem staje w miejscu i jest trudniej o jej spadek, ale nie poddawajcie się. Moim zdaniem ten zabieg na żylaki może u Was coś poprawić.
My mamy teratozoospermię, więc też czasem się zastanawiam czy nie lepiej od razu na iui niż znowu starać się tak długo. Rezerwę jajnikowa robiłam i mam ok, owulacja ok, drożność jajowodów ok, prolaktyny i inne badziewia ok, nie wiem...wydaje mi się że głównie u nas to nasienie. Ale to też takie tylko domysłyMiska87 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele to może spróbuj ze stymulacja. I jak miałaś w tedy pregnyl to teraz może ovitrell? Ja mam też brać clo i mam ovi na pęknięcie.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
nick nieaktualnyJak dostalam od pseudo-gina clo to od 2 do 7dc. A ze lekarz funta klakow nie byl warty to nie wykupilam.
To moze i u mnie ciaza jak bola. A brzuch jak napitala. Dobrze ze wybralsm sie do cieplego kosciola a nie do swojego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 13:46
-
Haha mnie też bolą
Hugo87 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Emrica wrote:A w jakich dniach cyklu bralaś clo: bo jedni daja o 3 do 7 dnia a inni od 5 do 9 dnia cyklu. Mi doktor mowi zo on daje zastrzyk na pekniecie jesśli jajeczko ma od 18 do 23 mm.
Clo brałam 3-7dc 13dc dawał mi Pregnyl jak jajka miały 25-26mm ... A powinien moim zdaniem dawać 10dc wtedy mialy 18-19mm.. identycznie było w 2 cyklu z Clo tak samo rosły i znów dał tak pozno zastrzyk mimo,że mówiłam żeby może wcześniej dał to nie bo za wcześnie...
Wezmę w tym cyklu sobie chyba znów Clo ale z zastrzykiem wcześniej...
-
nick nieaktualny
-
U nas wyniki nasienia w normie ale dna nasienia kiepsko i tu mamy problem ja nie poszłam na HSG bo wymaz kiepski kończę antybiotyk idę na wymaz i na te hsag i na konsultacje jak mój m wróci. Bynajmniej wydane 900zl nie poszło na marne bo mamy przyczynę główki plemników są pouszkadzane.
-
nick nieaktualny