Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele pisalas o swoich stymulacjach i wielkości pecherzyka. Podczytuje ten temat o iui i dziewczyna miala miec iui i lekarz nie chcial, nie chcial podac jej zastrzyku na pekniecie bo miala 2 pecherzyki 17mm i 24mm, wg.tego gina jeden za maly, drugi przejrzaly. Dziewczyny mialy inne zdanie niz lekarz. Ale moze u ciebie rzeczywiscie bylo za pozno na zastrzyk.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMierze temperature i tyle. Testu nie zrobilam bo nie zdazylam (akurat kiedy córkę trzeba szykowac do szkoly to i babcia potrzebujaca z ja sama i mam tylko 2 rece). Rzadko sie zdaza zebym miala faze lutealna 14 dni, na ogol 12-13dni. Poczekam do jutra.
-
nick nieaktualnyOho, wsadzilismy kij w mrowisko, poruszylismy smierdzace g... bo powiedzielismy glosno swoje zdanie i akurat tesciowa wszystko slyszala. Chyba maz po poludniu nie pojdzie do pracy tylko bedzie musiał zostac z córka bo ja mam wizyte u kardiologa.
-
nick nieaktualnyJak to strajk? Nauczyciele teraz sie upominaja? Wszyscy powinnismy strajkowac. My tyle jablek mamy a nawet za 40gr/kg nie chcą brac a jak już to wymagania ze ho ho. Jak jest cena posyzej 1zl, ceny dochodziły czasami do 1,8zl to tylko dawaj, nie patrzyli na nic aby tylko im jabłko sprzedac. Jakas glupia polityka.
-
nick nieaktualny
-
To w przedszkolach też strajk? My mamy w prywatnym to mam nadzieję, że tam strajkować nie będą bo nie wiem co z młodym
Iza zrób jutro jak nie przyjdzieale by było co?
Ja dziś pierwszy dzień od 3 miesięcy w pracy. Masakra, wdrożyć się nie mogę.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:To w przedszkolach też strajk? My mamy w prywatnym to mam nadzieję, że tam strajkować nie będą bo nie wiem co z młodym
Iza zrób jutro jak nie przyjdzieale by było co?
Ja dziś pierwszy dzień od 3 miesięcy w pracy. Masakra, wdrożyć się nie mogę.2017 #1
2019 #2
-
zmieniłam podpis i dopiero sobie uświadomiłam, że to koniec tej walki, tej paranoi , tych starań
ale warto było, mówię Wam dziewczyny, warto każde pieniądze wydać żeby się doczekać tego cudu!Iza34, Spirit lubią tę wiadomość
córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualnyAle mnie maz zapisal do kardiologa a raczej te panie w rejestracji. Bylam zapisana na 10 a na kartce mi napisali ze na 15. I po ptokach, pani dr juz nie ma. No nic, zrobie zakupy i do domu, mam ostatnio straszny pociag na warzywa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 14:31
-
nick nieaktualny
-
Lucecita to piękne co piszesz! żeby każda z nas mogła doczekać takiego cudu
Iza no oby @ nie przylazła! A kysz!
Ja właśnie wracam z pracy. Jakoś przeżyłam. Najgorsze były te pocieszania ludzi itp. każdy pewno chce dobrze, ale te niektóre teksty to dobijają...uważam, że czasem lepiej nic nie mówić niż coś tam klepnąć. No, ale z większością już się widziałam, więc najgorsze starcie za mną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 15:11
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Co do strajku w przedszkolach to ja pracuje w stolicy i mysle,ze tu ludzie nie odczują strajku bo w wawie zarabia sie odrobinke wiecej niz np. W jakims mniejszym miescie czy miescinie. Ale uwierzcie,ze to co minister mowi o zarobkach to smiech na sali. Ludzie w necie swoje paski z pensja wrzucali. Ale niewazne. Azkoda tylko,ze rodzicom i dzieciom sie oberwie bo nie ma opieki. Ale tez jak moga isc na L4 oszukane? :oSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Nie wiem ile zarabiają nauczyciele. Ale szczerze to pol Polski powinno iść na ulicę strajkowac, ta czesc która pracuje w panstwowkach. Śmiech na sali ile się zarabia..
PAP nauczyciel pracuje głosem więc gardło zawsze może boleću nas zamknięte na szczęście krótko bo ten tydzień tylko od jutra. Nie wiem. Czy coś tym Wskoraja. Życzę im powodzenia. Każdy by chciał mieć pracę dobrze płatna wiadomo
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana