Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHugo87 wrote:Iza a kiedy masz mieć? Ja też czekam. Ale.pewnie w Nd przyjdzie. Dziś dopiero pierwszy dzień bez lutki. Winko sobie otworzyłam
Nie wiem kiedy. Liczylam ze wczoraj, ewentualnie dzis ale znow sie przeliczylam. Wogole jestem emocjonalnie rozdarta, ta moja infekcja, babcia, teraz ta trudna decyzja o zabiegu męża, przygniata mnie to, miotam sie, nie wiem co robic. Jeszcze dzis troche sie z mezem posprzeczalismy, bo w koncu głośno powiedzialam co o jednej rzeczy sadze (nie zwiazane ze staraniami) i on uwaza ze przesadzam, a ja mam jedno skojarzenie i nic tego nie zmieni. -
nick nieaktualny
-
pap86 wrote:Kal a widac bylo te twoje polipy na usg?
Nikt go nie widział a kilku ginów mnie oglądało... Na wyniku hist-pat mam "polipowate fragmenty endometrium, w części gruczołów cechy wydzielania. Ogniskowo w podścielisku zmiany pseudodoczesnowe" wiem tyle że nie jest zły to wynik ale dokładnie nie wiem... Na wizycie się dowiem dokładnie. Chyba że któraś z Was coś może powiedzieć Paula może coś podpowiesz bo jak kojarzę masz coś "wspólnego"z medycyną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 21:33
Akceptacja! -
Pap napij się wina czy pomaga na eno czy nie ...ja też czytałam, że clo pomaga na pęcherzyki ale na endo przeszkadza, no ale trzymaj się na razie tego co gin mówi. Zobaczymy co będzie dalej. Tulę z całych sił.
Kal nie pomogę z tymi polipami.
Iza może przez chorobę ten cykl dłuższy się zrobił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 21:59
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Iza a testowałaś?
PAP czerwone wytrawne i migdały na endo
Ja dziś mam Day off męża nie ma, dziecka nie ma tylko ja i dwa koty a za tydzień jadę na coroczny wypad w góry same baby bez dzieci i małżów będzie spa i spacering i nicnierobing
Akceptacja! -
nick nieaktualnyNo i @ sobie przyszla, i jeszcze bol brzucha obudzil mnie w nocy. Podsumowujac nie jest zle, cykl min. o 2 dni krótszy, moim zdaniem apka pomylila się co do owu, ja twierdzilam zw bylda 16dc co tez jest sukcesem bo ostatnio to byl 18dc albo i dalej. Teraz poznaj stachu po zapachu co pomoglo-ziola czy joga?
-
U mnie jeszcze cisza. Znając szczęście moje to Przylezie w pon.
Iza pewnie te zioła maja wpływ większy niż Joga. Musiałabyś mega ostro trenować żeby ćwiczenia miały wpływ, wg. MnieSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualny
-
Ja też już coraz bardziej okresowo się czuję. Tak myślę, że w pn przylezie...
Miłego weekendu kochane :*
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza dołączę do Was, bo brzuch już coraz bardziej boli...
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️