Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyle się rozpisałam i nie chcący cofnełam 🤦♀️
Mother jak z badaniami męża wyszło dzisiaj? Udało się wszystko?
Dziewczyny dzięki wielkie za wsparcie bardzo to doceniam 😘 jagodowa niestety ta pomyłka może iść też w drugą stronę. No już nic nie zrobię, odbija mi strasznie, jestem tak nieznośna, że podziwiam mojego męża, że mnie jeszcze chce 🤭 a z porządkami, sexem, spacerami, schodami itd ja to wszystko przerabiam i wcześniej też tak robiłam i dupa blada. Ja jestem idealnym inkubatorem 😥 ale dobra już koniec o mnie. Jak urodxr to napisze 😉 -
Właśnie Mother jak badanie 🤔 wyniki na dniach ✊Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja was bardzo przepraszam, wszystko na biezaco czytam ale nie mam kiedy odpisywac.
Dosłownie padam na ryjek i placze ze zmęczenia.
Czekam na Szymusia i wysyp 2 kresek na forum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 00:39
-
Tak, oddał jednak w WC w szpitalu. Ogólnie wiecie, nie chciał o tym gadać, on zawsze ma cichy dzień potem 😝 czekamy na wyniki. Nawet nie wiem za ile będą, bo to inna placówka.jeszcze badania krwi musi zrobić jakoś na dniach.
Ubrałam dziś długie spodnie, bo wczoraj było dość chłodno, a tu teraz tyłek mi się poci 😤 słońce grzeje to może dlatego.
Miłego dnia ☀️nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Mój też w WC oddawał i też nie chciał gadać 🙄 wcale się nie dziwię dla mężczyzn to trudna sprawa bal się z dojazdem to ✊ Za wyniki
Ja dziś taka skapciala jestem 😔 że zero energii czekam łaskawie na @.
Ja też spodnie długie i też czuje już gorąco.
Kto dziś ma urodziny.... Zapomniałam 🤦♀️ a jest 23
🎂🎉🎈🎊 Wszystkiego najlepszego!!!!!!!! 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 08:10
mother84 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Alunia jeszcze podobno herbatka z liści malin przyspiesza nie wiem czy pisałam. Ja zdążyłam wypić może ze 3 herbatki bo trafiłam do szpitala z nadciśnieniem i zapomniałam wziac ale moja koleżanka teraz wypiła 3 opakowania i urodziła tydzień przed terminem. Może to zbieg okoliczności ale nie zaszkodzi ☺️
Mother kciuki za wyniki 🙂 Ja wlasnie nie wiem jak się ubrać, mam dzis fryzjera 😆 czekałam tyle miesięcy 😂
Ewi super ze znaleźliście chrzestną
Pap slicznie wyglądasz 🤩nadzieja_86, mother84, aLunia lubią tę wiadomość
-
Ach Mother mój oddawał w klinice i też nie chciał gadać... Powiedział mi tylko za pierwszym razem że to bardzo niekomfortowe i w sumie się im nie dziwię. Ściskam kciuki za dobre wyniki
Alunia nie dziwię się że się martwisz, z porodem to nigdy nie wiadomo jak się potoczy... Mam nadzieję że jednak Szymus zdecyduje się na szybkie wyjście bez oxy.
Miłego dnia dziewczyny!
Właśnie ktoś dziś świętuje oprócz tatusiow?mother84 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nadzieja_86 wrote:Mój też w WC oddawał i też nie chciał gadać 🙄 wcale się nie dziwię dla mężczyzn to trudna sprawa bal się z dojazdem to ✊ Za wyniki
Ja dziś taka skapciala jestem 😔 że zero energii czekam łaskawie na @.
Ja też spodnie długie i też czuje już gorąco.
Kto dziś ma urodziny.... Zapomniałam 🤦♀️ a jest 23
🎂🎉🎈🎊 Wszystkiego najlepszego!!!!!!!! 😘[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja to mam ostatnio dziwne myśli, nie wiem czemu, cały czas boje się że na następnej wizycie okaże się że zarodek zatrzymał się na jakimś etapie i już koniec
. Nie wiem czy to jakaś depresja w ciąży mnie dopada (czytałam w książce "w oczekiwaniu na dziecko" że takie rzeczy mogą się zdążać tzn takie myśli i to objaw depresji) , wczoraj byłam w sklepie bez maski i już nie było mi niedobrze więc kolejne myśli że coś może nie tak, wiem miałam nie narzekać na brak mdłości 😋. Ale dziś rano mimo że zjadłam śniadanie to miałam taki atak mdłości, chwilowy ale dość mocny . Zwariuje do kolejnej wizyty
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Adele Mother dziewczyny to wy 🎂
Wiadomo co życze z całego serduszka pociechy z dzieciaczków i tych upragnionych ⏸️. 😘😘😘
mother84 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Dziękuję kochane 😘😘😘
Adele i Tobie wszystkiego najlepszego 💐💐💐🎂🎂 spełnienia wszystkich marzeń, pociechy z dzieci, samych radości i dużo miłości 😘Adele27 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele i Mother wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń 😘🥰
Nie no Girl tak nie można. Ja też miałam takie głupie myśli ale to dlatego że nie miałam żadnych objawów ciążowych no oprócz braku @....
Ale musisz te myśli szybko odganiać. Niech idą w pierony a Ty ciesz się że się udało bo tyle dziewczyn co tu chce zajść a dalej nie mogą to jest naprawdę przykre. Także myślę że my powinnyśmy się cieszyć że nam było danemother84, Adele27 lubią tę wiadomość
-
Mother i adele wszystkiego najlepszego dla was. Spełnienia marzeń i dużo zdrówka ❤
Girl myśl cały czas w ten sposób, że ty robisz wszystko żeby było dobrze, na pewne rzeczy nie ma po prostu wpływu. Ale co się dziwić, że człowiek schizuje po staraniach jest inne podejście.mother84, Adele27 lubią tę wiadomość
-
Mysza123 wrote:Ewi, ja tez mialam " wygniecione " dziecko. Mialam maly brzuch, ona tez byla malutka a i tak nie mogli jej wyjac taka byla pozakrecana. Nozke miala wygieta, glowke przycisnieta z jednej strony, asymetrie i tez mialam wyrzuty sumienia, ze to moja wina, ze nie miala miejsca by rosnac poprawnie. Chyba to tylko takie mysli bo mi nikt nigdy w szpitalu nic nie powiedzial. Mysle ze po prostu takie rzeczy sie zdarzaja i przy dzieciakach co maja wiecej miejsca.
Tez jestes z natury taka szczupla ? -
Emrica wrote:Ja miałam malowodzie w ciazy i moja to wogole nie miała miejsca noga była krzywo i całą ciążę mnie straszył że będzie problem że stopami bo nie na miejsca żebym się przygotowała na to. Na szczęście tylko na obrazie usg tak to wyglądało. Po porodzie lekarz mi powiedział że to cud że dziecko jest w tak dobrym stanie że znikomymi wodami plodowymu.a musiałam pić 4litry wody ale to i tak nie pomagało. Nic się nie dało zrobić ale udało się i jest dobrze. Brzuszek miałam bardzo mały że po porodzie jak chodziłam to mi się pytali czyje to dziecko bo nikt mnie nie widział z brzuchem. Ewi będzie dobrze. Rehabilitacja pomoże.
Ja z młodą tez mialam mniej wód. Kazali mi pic i pic bo wychodzily mi tez ketony w moczu a to odwodnienie. Na wode nie moglam patrzec tak mi nie dobrze juz od niej bylo... i ten uraz mam do teraz -
Jagoda no tak racja, może dlatego że o pierwsze się staraliśmy parę lat, a tutaj jakby nie patrzeć to szybko poszło. Postaram się nie myśleć tak. Myślę że dopiero po generycznych się bardziej uspokoję. Za dwa tygodnie wizyta i resztę mamy się umawiać na prenatalne.
aLunia, no tak ale też z drugiej strony trzeba myśleć pozytywnie. To chyba faktycznie przez to że tym razem szybko się udało[link=https://www.suwaczki.com/][/link]