Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
majamia wrote:Trojke zawsze chcialam. Nie myslalam o większej ilosci. Ale kto wie? Wolalabym corke. Chyba bym oszalala z jeszcze jednym synem. Juz przy poznaniu plci z drugim w taka depreche wpadlam, ze terach chyba psychoatria się skonczy...
Az tak...? No to tym bardziej życzę córki, ale pomyśl sobie jak by się czuł Twój synek gdyby to usłyszał.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Uff, nadrobiłam zaległości
Dziecko mi się rozłożyło w niedzielę i nie miałam czasu zaglądać regularnie.
U mnie dziś 13dc, wczoraj wieczorem ból owulacyjny, więc co ma być to będzie.
Od dziś piję mieszankę ziołową na II fazę.
Wielkich nadziei nie pokładam w tym cyklu, było przedwczoraj, czyli dobę przed jajeczkowaniem. Wczoraj córka miała kryzys chorobowy, katar tak ją męczył, że nie mogła zasnąć i była marudna, a jak w końcu padła o 22:00 noszona i przytulana (normalnie kładziemy ją 19-:00-19:30 i sama zasypia) to wybitnie nie miałam ochoty na , więc odpuściłam. Starania w końcu mają też być przyjemne a nie na siłę.
Poza tym jak wklepałam datę OM w kalkulator to wyszło, że termin porodu z tego cyklu miałabym na święta BN, co nie za bardzo mi się podoba. Więc w sumie jak się nie udało to nawet nie będę zawiedziona
Ktoś testuje na dniach?
majamia - piękna beta i piękne krechy na teście, takie tłuściutkie
Matylda
-
Właśnie która na dniach ma termin @ ?
Dziewczyny ja jestem jakaś chora.. wręcz sama z siebie się śmieję... tak mi nie dawał spokoju temat moich cycków w 1 ciąży,że przetrzepałam cały internet w poszukiwaniu mojego wątku założonego na forum 6 lat temu (!) na temat bólu cycków po owu heheh... i go znalazłam !! a więc napisałam tam,że od samej owu bolą mnie piersi jak zwykle i w ogóle czuję się jak na @ .. zaspokoiłam ciekawość i upewniłam się,że jestem nienormalna -
Adele27 wrote:Właśnie która na dniach ma termin @ ?
Dziewczyny ja jestem jakaś chora.. wręcz sama z siebie się śmieję... tak mi nie dawał spokoju temat moich cycków w 1 ciąży,że przetrzepałam cały internet w poszukiwaniu mojego wątku założonego na forum 6 lat temu (!) na temat bólu cycków po owu heheh... i go znalazłam !! a więc napisałam tam,że od samej owu bolą mnie piersi jak zwykle i w ogóle czuję się jak na @ .. zaspokoiłam ciekawość i upewniłam się,że jestem nienormalna
HAHAHA no ale teraz wiesz, że nie było czegoś innego w udanym cykluSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka dokladnie! Wiec teraz bede sie jeszcze bardziej nakręcać, ze moze sie udalo normalnie sobie pomoglam...hehe alee kazda ciaza moze być inna i tego bede sie trzymać
-
Mnie nigdy cycki nie bolą. Jak zaszła w pierwszą ciszę to odczuwalam ból piersi jak nigdy. Już to był dla.Mnie sygnał,że coś jest na rzeczy. W drugiej jakoś nie odczuwalam bolesnosci. Co ciąża to inne objawy.
A ja narobilam dziś rabanu i na jutro idę z córką na oddział i na operacje. Stresuje się... -
agulineczka wrote:Az tak...? No to tym bardziej życzę córki, ale pomyśl sobie jak by się czuł Twój synek gdyby to usłyszał.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.