Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Luci pewnie taaaa.. dlatego 3 dziecko robię rok po urodzeniu 2! mąż mi się wykręca i burka,że nie chce 3 ale ja chce więc go przekonam aleee to marzenie na odległy czas nic nie poradzimy bo nie chciałyśmy tak szybko 2 dziecka więc teraz musimy wyczekać swoje
majamia mój przy 1 ciąży myślał,że 1 kreska na teście świadczy o ciąży heh pewnie gdyby się tak teraz go zapytać na bank by się zastanawiał -
Luci a macie jakiś plan z mężem w razie co? czy dalej z mężem na spokojnie będziecie się starać dopóki się uda?
W ogóle ciekawa jestem co u Domis. Już dawno nic nie pisała -
majamia gadaliśmy o tym z mężem mamy tyle miłości, że by na bliźniaki starczyło hehe chcielibyśmy ale to chyba muszę się poddać stymulacji owu żeby były jakieś szanse a u mnie z owu jest dooobrze no chyba,że stanie się cud
-
Wczorajszy dzień to jedna wielka tragedia. Miałam kartkę o przyjęciu na oddział,4 h załatwiania papierków i odeslali z kwitkiem do domu. Normalnie śmiech na sali. Teraz mam czekać na telefon . Jestem taka wściekła. Dziecko glodne i marudne później, bo miała być na czczo,ja chora,a tam nawet toalety nie było. No koszmar. To czekanie jest jeszcze gorsze. Mam nadzieję, że jeszcze w tym tygodniu będzie po wszystkim. Mój wraca w piatek/ sobotę. Nic lepiej nie jest. Przykre,że muszę mu przypominac aby zadzwonil żeby się dowiedział co i jak było. Bo na pisanie sił nie miałam. Koniec końcowym nawet Nie zadzwonił. Szczerze to przyjęłam jego "taktykę " i skupiam się na sobie i córce. I tyle mi pozostało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 08:54
-
nick nieaktualny