Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
chabasse no też tak czytałam właśnie. Ja jak zwykle mierzę 6.15 tak dziś wyszło na to, że 5.30 zmierzyłam więc raczej spora różnica..dzś byłam pewna,że tem mi skoczy a poszła w dół
-
A tam... Moze spróbujemy ❤ z mężem bo jeszcze wyjdzie na to,ze dzis owulka. W ogóle zaczelam z ciekawości szyjkę sprawdzać czasami. Wczoraj byla bardzo wysoko,ze ledwo dotknęłam. Zobacze jak dzis bedzie
-
Adele27 wrote:agulineczka przytulam :* a dobrze zmierzyłaś temp ? bo może tak jak ja h za wcześnie
Tak zmierzyłam dobrze, choć początkowo godziny mi się pomyliły i ustawiłam budzik za wcześnie Nie ma co się łudzic, muszę przyjąć, że w tym miesiącu się nie udało. Widocznie dzidziuś nie chce być grudniowy jak mamusia.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Łeee... ja dzisiaj 11 dc I należałoby zagescic ale mój stary zamiast skorzystać z drzemki juniora, zasnal razem z nim. Wcześniej byliśmy na spacerku, po powrocie zorganizowała szybki obiadek i stwierdził, że tak cudownie mu po obiadku i spacerku, że tylko drzemka potrzebna do pełni szczescia.. hehe.. a ja się już nastawilam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 17:20
-
majamia - będzie dobrze, nie widzę innej opcji
U mnie @ czyli tak jak podejrzewałam. Odpuszczam w tym cyklu mierzenie tempki, za bardzo mnie to nakręca. Nie pisałam, bo mam wisielczy humor, ten marzec jest do dupy, wszystko nie tak - już nawet nie chodzi o brak ciąży, ale kilka rzeczy się zwaliło. Czekam na kwiecień, musi być lepszy
Trzymam kciuki za następne testujące!
-
nick nieaktualny
-
Hej
Luci ja to się wkurzyłam z tą temp akurat zmiana czasu była w istotnym momencie u mnie bo wg mnie w owu wszystko mi się pokręciło....temp zamiast rosnąć to spada. Cycki bolą od tygodnia a od 3 dni mega,ciągle mocny ból jajników a dziś rano znów jakiś śluz mokrawy aaaahhhh więc wg mnie już po owu ale wg temp niee i dupa
Wredotka przytulam :* -
Wredotka - powodzenia w nowym cyklu!
Agulineczka - przykro mi
Lucci - moze sie wybiore po południu do jednego laboratorium. Moglabym dzis do pod domem, ale w srode nie będę miala mozliwosci i tak bede musiala do innego sie wybrac. A porównywanie bety z roznych laboratorii nie ma sensu.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
Luci ale widzę,że ładnie wygląda owu wyznaczona więc jest dobrze gdyby nie te cycki to bym pomyślała,że się owu przesunie bo temp i śluz na to wskazują ale kurde sama nie wiem... pozostaje mi mierzyć dalej temp i może jeszcze poprzytulać się z mężem a wam się udało z mężem trafić w okolice owu ?