Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!!! tylko trochę mnie nie było a tu tyle się dzieje weekend niestety cały spędziłam na leczeniu mojej rodzinki... Młody się pokichał, Mąż od razu też, tylko ja zostałam na placu boju i na szczęście żadne choróbsko mnie nie złapało!!! ktoś w końcu musi ich ogarnąć, a wiadomo jak to faceci przy chorobie... walczą o życie
Majamia kreseczka piękna bladzioch ale to przecież jeszcze bardzo wcześnie! będzie dobrze mnie korci oczywiście żeby test zrobić...a objawów żadnych -
nick nieaktualny
-
Hej hej. Bylam.mial byc wynik o 21 na mailu, ale do tej pory nie ma... nie wiem, czy to nie przez to, ze jeszcze poziom witaminy D badalam. Ehm...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Przyszlo. 115,3. W srode powtórka.
Jednak martwi mnie poziom witaminy D - norma 30, a ja mam niecale 7...ehm... musze sonsultowac z lekarzem.santoocha lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
majamia super! testy bladziochy a jaka ładna beta
U mnie dziś duży skok temp więc owu pewnie wczoraj była. Ale był też miły wieczór z winkiem, kolacja i przytulaniem a co! trzeba miło rozpocząć tydzień -
nick nieaktualny
-
Wie. Stwierdzil, ze chyba go przy tym nie bylo hahaha. Przeoczyl moment
Na razie tak troche na dystans podchodzi. On z tych, co musi zobaczyc na usg, ze jest ok. Jakies paski i bety nieogarnia.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.