Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Na bete ciezko... mialam nadzieje, ze dzis pojade, ale moj do pracy poszedl. A z chlopakami nie chce łazić po siedliskach bakterii. Druga sprawa, musialabym autobusem jechac - bo auto zabral... to tym bardziej mi sie nie chce
Ovu twierdzi, ze wtorek @Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 09:36
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Majamia - ja bym odstawiła termometr i poszła na betę.
Nadia - przykro mi
Luci - udanego wieczoru
My właśnie przywlekliśmy z przychodni jakiegoś wirusa i chorujemy stad wczoraj skok temperatury. Wieczorem miałam ponad 38 stopni, zrobiłam test, żeby wiedzieć czym mogę zbijać gorączkę - negatyw (co prawda wieczorem i z rozcieńczonego moczu, ale 11dpo już powinno coś pokazać) więc też czekam na @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 09:49
-
Majamia wierzę, ze z dziećmi to byłaby wyprawa do tego laboratorium. Temp się nie kieruj, tylko niepotrzebnie się stresujesz. Może chociaż jutro powtórz test, ale najlepiej, żeby był tej samej firmy co wczorajszy. Wtedy będziesz mieć porównanie czy po 2 dobach kreska ściemniała. Nie ma co porównywać 2 różnych testów. To samo przecież jest z owulacyjnymi. Mogą mieć różne wybarwienia.
Wredotka współczuję choróbska. Mam jednak nadzieję, że u Ciebie na test jeszcze za wcześnie, tym bardziej, że to wieczorem.
Ja w tym miesiącu chyba tak bardzo chciałam/wierzyłam, żeby się udało, że zamiast wyrzucic wczorajszy test od razu, bo ewidentnie był negatywny, to trzymalam go do wieczora i się w niego co jakiś czas wpatrywałam, jakby miało się coś na nim nagle pojawić (wariatka). I nawet zaczęłam widzieć cien cienia cienia, którego aparat by nie wychwycił. Podejrzewam, że to był tylko ślad/wgłebienie po teście. No chyba, że coś się kroiło, ale nie wyszło. Dzisiaj stwierdziłam tylko,ze z moją psychiką jest coś nie tak i że w następnym miesiącu muszę bardziej wrzucić na luz. Ograniczyć wchodzenie na forum, przeglądanie wykresów i jak postanowiłam, że po owu nie mierze temp to się tego trzymać, a nie tak jak teraz od 3 dni mierzę nie wiem po co.
Obstawiam poniedziałek jako pierwszy dzień @ i 5 cyklu starań. Szkoda, bo myślałam, że może z drugim pójdzie szybciejSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Nadia przytulam :*
Majamia jeszcze nic sie jest przesadzone :* pozostaje na spokojnie czekać bo nic i tak nie zrobisz
Luci udostepniasz wykres ? Mimo braku śluzu mogla byc owu widzisz..
A ja miałam z mężem wczoraj mily wieczorek syn poszedl spac do babaci to mieliśmy wolna chate wstaliśmy przed 10 !! Haha normalnie nie pamiętam kiedy tak późno wstalam wczoraj bylo ❤ a owu pewnie dzis -
agulineczka kazda z nas czuje to co Ty :* dobrym pomysłem jest ograniczenie oglądania wykresów itp ja tak zrobiłam i jest mi lepiej czuje, ze pierwszy cykl nie zachowuje się jak jakas maniaczka. A nie wiem do konca co sprawiło takie moje zachowanie.. Moze to,ze liczę na czerwiec bo mąż bedzie po 3 miesiącach kuracji salfazinem/witaminami itp i tak sie jakos nastawilam. To mi chyba pomaga, ze mamy z mężem cos ustalone. Chyba kazda z nas indywidualnie musi sobie pooukladac w glowie bo zlotej recepty jak sie nie nastawiać i nie myśleć o ciąży to nie ma wiec niw przejmuj się kochana :* dzidzius pewnie sobie wybierze najmniej wyczekiwany przez nas czas
-
Nadia bardzo mi smutno ale zycze 2 kresek w nastepnym miesiacu:)
Majamia teraz tylko beta pokaze czy jest ok i czy dobry przyrost.
Wredotka moze za wczesnie test, ale mi wyszla negatywna tez robilam 11 po.
Dziewczyny ale wiosennie jest na dworze.Z mlodym bylam na spacerze przed chwila, powiew wiatru, spiew ptakow. Slicznie jest:)
Bratkow musze nasadzic. Ach jak lubie kwiatki. Ktora lubi?
-
Na razie odpuszczam. Starszak na diagnostyke do szpitala idzie i nie chce czegos przyciagnac do domu - wiec laboratorium z chlopakami odpada.
Jak cos ma byc, to bedzie - ciaza nie ucieknie. Wdech - wydech i spokoj tylko mnie uratuje. To i tak ostatni cykl, wiec zero roznicy.
Trzymam za Was dziewczyny testujcie i chce kolejne testy z dwoma krechami widziecsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Majamia to te testy są chyba do du.. Trzymam kciuki za kolejny twój test żeby wyszły mocne krechy A później zasikaj te owulacyjne. Jak dalej nic nie bedzie to reklamacje trza napisać. Ja ich kupiłam 50
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 19:51
-
Majamia i jak tam u Ciebie?Powtarzalas test?
U mnie taki spadek temp, ze tylko pozostaje czekac na @. Jest mi bardzo smutno w tym miesiacu. Czas chyba Malego zaczac odstawiac, choc i tak już nie karmie czesto
Wredotka co tam u Ciebie?
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
11dpo czulosc 10mIU/ml robiłam, ale nic ciemniejsza, a czulszy test...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Hej
Majamia faktycznie dalej blada ale jest mi 15dpo też bladzioch wyszedł w 1 ciąży
Dziewczyny jak mierzyłyście dziś temp przez tą zmiane czasu??? ja chyba o godzine za wcześnie zmierzyłam a dziś temp była bardzo istotna ehhh
Poza tym znów z mężem w owu nie trafiliśmy tylko 1 dzień przed o ile była wczoraj... albo jest dziś ...kurdee przez tą temo nic nie wiem. śluzu już nie mam więc już po owu pewnie
-
Hehe.. a ja zaspałam i zamiast o 6. 30 to o 8 zmierzylam. Czyli starego czasu o 7. Czyli.. tylko pół godzinki później niż zwykle.. ale to dobrze. Akurat podobno o pół godzinki powinno się przez dwa dni przesuwac. I wtedy się wyrównuje bez większych odchyleń