Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymajamia
bedzie dobrze!
Adele
nie mam pojęcia, a nie chce mi się do gina iść...
pojawiło się trochę rozciągliwego śluzu, ale bardzo niewiele, jakbym sie mocno nie przyglądała przy podcieraniu, nawet bym nie zauważyła, wczoraj miałam jakby ból owulacyjny , tempka niska na razie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajamia tez widze blada kreseczke
Koniecznie powtorz test :)super
My szykujemy sie na niedziele zobaczyc corke mojej kolezanki w koncu bo urodzila 3 tyg temu
Nie moglismy wczesnie bo mieli gosci mama przyjechala potem moja oliwka zapalenie ucha dostala i tak zlecialo mam nadzieje ze w koncu uda sie mala Maje zobaczyc -
Luci ja zauważyłam,że cycki zaczynają mnie boleć na pare dni przed owulacją. Od 2 dni lekko po bokach a dziś już trochę mocniej. Czytałam o tym i może to być przez estrogeny które osiągają najwyższy poziom przed owu. A po owu zaczynaja nawalać meeega pewnie przez progesteron
-
Majamia widac kreske ale powtorz moze za 2 dni albo w dniu spoedziewanej.
Zycze ci oczywiscie maluszka!!!
Adele27 ja tez mam ochotę ciagle i moglabym to robic non stop.
Moze sie marcujemy jak koty hehe
Wredotka tez 3 mam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 11:00
-
Mnie w tym cyklu po owu bardzo czesto jajniki kluly, dzisiaj tak samo. A ze wczesniej tak nie mialam to cos tam mi po glowie troche chodzilo. Jak widac niepotrzebnie w niedziele albo poniedzialek pewnie @ przyjdzie.
Wredotka trzymam kciuki. Wykres masz super, ale wiem, ze i przy takich moze nic nie wyjsc. Miejemy nadzieje, ze tym razem pojdzie inaczej! A jesli nie to pewnie znowu podobnie rozpoczniemy kolejny cyklWredotka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Majamia... Graty graty graty... Widać kreskę, moim zdaniem dość wyraźnie jak na tak wczesny czas. Ale super. Pozarazaj nas tu plisss. Bo już siły opuszczają... Cierpliwość też się kończy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 11:08
-
nick nieaktualnyAdele ja tez myslalam, ze cycki mnie bolą przed owu, ale jak pochodziłam na monitoringi to się okazało,że jednak po owu
tak samo ze śluzem, po owu tez mam czasem jeszcze rozciągliwy- z tą różnicą, że robi sie biały, metny, ale wciąż się rozciąga. przedtem myślałam, ze to jeszcze płodny
najpewniejszy wyznacznik po USG to jednak temperaturaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 11:23