Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie ładnie czyli tak jak w poprzednich cyklach w których przyszła @
Także na nic innego się nie nastawiam, wszystko wskazuje na okres więc nawet testów nie wyciągam.
Agulineczka - jak u Ciebie? Bo nie masz udostępnionego wykresu.
Linka - wg mnie wynik ok, ale ze względu na siarę zrobiłabym z obciążeniem.
Jak sobie pomyślę, że ta znajoma podczas seksu w prezerwatywie zaszła, a tyle nas się stara w dni płodne...no ukartowane
Chyba każda z nas pozbyła by się @ na rzecz czegoś innegoW końcu się uda!
-
Oj pozbyłabym się ale wpierw musiałaby przyjść a narazie się nie zapowiada. Kurde tak teraz myślę i pewnie dostanę pierwszą w lipcu
na lato...
Dziś jak przed południem młody cycał to włączyłam tv i akurat polsat leciał a tam "Dlaczego ja" czy coś podobnego. Było o 3 przyjaciółkach. Jedna akurat zaszła w ciąże (18lat) a zostawił ją chłopak. Pozostałe dwie (po 17 lat) aby jej nie było smutno założyły pakt ciążowy- tzn że wszystkie zajdą w ciąże aby razem mogły wychowywać dzieci a chłopacy są nieważni. Jednej z nich udało się za pierwszym razem.
Ale się uśmiałam -
Wredotka nie udostępniłam wykresu, bo temp mierzylam tylko przez pare dni, by wyznaczylo owu. Po wyznaczeniu przestalam mierzyc, bo po pierwsze u mnie i tak to mierzenie moze byc nie do konca sensowne, bo Maly roznie sie budzi, a po drugie mierzenie do konca cyklu chyba za bardzo mnie stresuje
i sie nakrecam jeszcze bardziej. Z przytulankami trafilismy w okolice owu wiec szansa jest, ale obawiam sie, ze znowu nic z tego. Optymizm ze mnie bije
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Adele, co do częstotliwości
, to przed pierwsza ciaza mielismy rozne podejscia, od jak sie uda to sie uda, po serduszkowanie codziennie w dni plodne, az przeszlismy do co 2-3dni i tak sie wlasnie udalo. Oczywiscie podejscia sa rozne, najczesciej mowia, ze nalepiej co 2 dni, bo codziennie to i material slabszy
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Witam z rana
agulineczka ost właśnie posalysmy z dziewczynami o tymja z mężem przeważnie w dni plodne codziennie ❤ ale w tym cyklu to zmieniamy. Mieliśmy co pare dni sie przytulać ale mąż mnie balamuci o dziwo nie ja
i wychodzi co drugi dzień
-
Majamia ja tez nie wierze, ze w końcu mi sie uda no ale cóż.. Co bedzie to będzie. W Sb pewnie owulke bede miała wiec spróbujemy jeszcze wtedy ❤ i później pozostaje mi czekać