Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynie mam pojęcia, trzeba by pewnie do gina na USG iść zeby sie dowiedzieć...
w dodatku mężowi odezwały się problemy z plecami (na rwę kulszową choruje) i nie ma mowy na razie o , w weekend ledwo skarpetki sam ubierał heh
wszystko do dupy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 08:41
-
Luci ja też choruję na rwę kulszową okropieństwo... może tak ma być,że dni płodnych nie ma bo mąż nie może a jak mu przejdzie to Cie fala zaleje
Existenz lipa znam ten ból.. też nie mogłam trafić w owu jak mąż wyjeżdzał -
nick nieaktualny
-
Jenny - na dniach ide sie do pośrednika zarejestrowac. Nie chce dzieciakow ciągnąc, zeby mi budynku nie rozniesli
W przyszlym tygodniu moj ma wolne, to wtedy podejde.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Dzięki dziewczyny, będę u gina na początku kwietnia to jeszcze zapytam o ten progesteron.
Najgorsze chyba są te wyjazdy, delegacje i jak na złość zawsze zdarzają się wtedy, kiedy jest owu
Ja też bardzo chciałabym być w ciąży do końca roku, bo dłużej będzie mi ciężko utrzymać firmę, ale zobaczymy.
Dziś moja znajoma pochwaliła się ciążą - drugie dziecko, pierwsze długie starania z clo. Teraz - zero wspomagania, nie starali się, seks w gumce i ciąża. Idzie się załamaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 10:17
-
U nas też będzie ciężko się w strzelić z przytulankami, bo akurat w okolicach owu mamy chrzciny synka i tydzień wcześniej przyjeżdża do nas moja mama.. Hmm na dwóch pokojach to trudno o intymność. A z resztą i tak wszyscy chorzy jesteśmy i kupę leków lokaty więc i tak starania byłyby marne. Liczę że kwiecień bardziej wiosennie nas natchnie
-
"Dziś moja znajoma pochwaliła się ciążą - drugie dziecko, pierwsze długie starania z clo. Teraz - zero wspomagania, nie starali się, seks w gumce i ciąża. Idzie się załamać "
Wredotka i wez zrozum o co chodzi.. heh.. -
Dziewczyny obserwuje u siebie po odstawieniu antykoncepcjii siare z piersi.Jak wycisnę to wychodzi.
Prolaktynę robilam wyszla mi 13.
Czy robienie z obciazeniem cos da??
Nie znam sie niestety jak to badanie wyglada.
Jestem zapisana do gino.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 11:33
-
Ciekawe jak u mnie będą klimaty jak mój wróci. Ale ochoty na seks dalej nie mam ( tzn ochota by była, ale jakoś po tym co mi powiedział to nie mam ochoty go tknac )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 10:44
-
Oj, średnie nastroje widzę.
Luci miejmy nadzieję, że owu się przesunęła. Pytanie tylko dlaczego...
Jangwa wierzę, że jeszcze wszystko się ułoży.
Wredotka pięknie Twój wykres wygląda Powodzenia!
U mnie 9dpo, cały czas jakieś kłucie jajników, ale się nie nakręcam, bo i wspaniałe wykresy u siebie widziałam i objawów masa, a ciązy nie było. Ja to bym chciała do września zajsć, bo będę wracac do pracy i chciałabym już wtedy wiedzieć. No ale zobaczymy.
Im bliżej @ tym znowu mam mniejsze nadzieje, że się udało.
Kto niedługo testuje? Ja zapewne sobota/niedziela.
Przydałyby się tu jakieś 2 kreski w końcu...Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚