Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Boli mnie dol. Z zewnatrz. Dzis jeszcze wczesnie. 9dpo klik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 08:19
chabasse, santoocha lubią tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyHej
majamia to jeszcze parę dni i testuj;)
dziewczyny, obkupiłam młodą na lato w HM online
do 26.03 jest promocja jakby któraś chciała:
przy 150 zl w koszyku jak sie wpisze 3 kody wychodzi -45%. Kody: 0028, 0052, 0044. Po kazdym kodzie wylogowac sie i zalogowac od nowa.
zakochałam się w tej sukience:
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0489588003.html#Jasnobe%C5%BCowy/Motyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 07:59
chabasse lubi tę wiadomość
-
Witam się już kawke popijam
Luci sukieneczka piękna ehhh ja nawet nie mam co mojemu kupować... spodenek,koszulek, bluz ma pełno ost nawet już czapkę z daszkiem na lato sobie wybrał więc chłopak ubrany... nie mogę poszaleć jak z dziewczynka sukieneczki spódniczki opaski bransoletki gumeczki itp ahh rozmarzyłam się hehe
majamia a co to za ból?
Jangwa nie daj się chorobie! wiosna przyszła nie ma co chorować herbatka z miodem i cytrynką albo coś mocniejszego i walczyć a co do owulki to chyba dobrze,że się przestawiła na 14-17 czyli bardziej regularnie
A u mnie dziś 12dc jutro na bank owulka więc z mężem rano podziałamy w ogóle to mnie zaskakuje w tym cyklu bo ma ciągle ochotę ???? gdzie ja akurat miałam zamiar go teraz przytrzymywać -
nick nieaktualny
-
Luci też o tym pomyślałam może w końcu odżywa chłopak słońca więcej hehe albooo przez to,że mu gadałam,że go przetrzymam pare dni to może chce mi pokazać,że on tu ma coś do gadania jako samiec haha faceci...
majamia już 2 ciąże za Tobą to jakieś porównanie masz czy każda miała inne objawy ? -
U mnie dzis 11dpo i negatyw. Wstalam rano i jak mialam nie mierzyc juz do konca cyklu, tak dzisiaj akurat zmierzylam i temp bardzo wysoko, wiec pomyslalam zrobie test, a co tam. No i zrobilam. A teraz siedze zdolowana. Glupia baba...Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Na razie sie nie napalam, chociaz wewnatrz ze szczescia krzycze. W zeszłym cyklu dzien przed okresem mialam bladziocha - ale na zdjęciu nic nie bylo widac, wiec biochemiczna mogla byc.
Co do pylku... w tym cyklu RAZ wypilam. Wiec nie wiem, czy mu to przypisac...?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny