Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tasza wrote:jak mi pokaże 0,1 wiesz jak będę Ci zazdrościć tego , że jeszcze żyjesz nadzieją przed testowaniem? chyba zejdę od tego. Nadzieje to też wiele. A tak szczerze - zachodź nam, jak najprędzej, bo im więcej optymistycznych ludzi w ciąży będzie wspierać nas jako resztę w roli pojedynczej - tym lepiej.
Tasza ja jako że powinnam testować na Wigilię to w tym miesiącu im bliżej owu to będę od męża uciekać bo nie chcę na święta zaryczana siedzieć. Tak więc od stycznia wracam ze zdwojoną siłąTasza, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Tasza ja jako że powinnam testować na Wigilię to w tym miesiącu im bliżej owu to będę od męża uciekać bo nie chcę na święta zaryczana siedzieć. Tak więc od stycznia wracam ze zdwojoną siłą
Poszłam do apteki nie kupiłam testu bo zabrakło im dziś...jak przyjdzie mi wynik bety to najwyżej skocze do innej apteki zobaczyć, czy potwierdzi ja domowy.Zuza33 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Zuza33 wrote:Tasza ja jako że powinnam testować na Wigilię to w tym miesiącu im bliżej owu to będę od męża uciekać bo nie chcę na święta zaryczana siedzieć. Tak więc od stycznia wracam ze zdwojoną siłą
Wtedy bedzie akurat swiadomość twoja bedzie mówiła ze się nie uda.. a jak bedzie czas pokaże:*
Tasza to silna babka i ja w nią wierzę.. z całych sił.Zuza33, Tasza lubią tę wiadomość
-
nana266 wrote:Tasza jakiś czas temu wszystkie Ci pisałyśmy ze jesteś bardzo silną kobietą a teraz odnoszę wrażenie ze ten cykl jest dla Ciebie bardzo trudny
ale pamiętaj ze jestesmy z Toba :*
według OM
Viola ja se to już 11 miesiąc wmawiam
Dam mu jutro bo Mikołajki, później na Wigilię i Sylwestra
A wiecie że moja mama wszystkie dzieci zrobiła pod choinką
Wszystkie trzy rodzone we wrześniu z odstepami po 7 i 8 lat. I nie że specjalnie, tylko najstarszą planowaliTasza, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Nie było.mnie tyle co pojechałam po syna do przedszkola i już nadravianie haha moje wariatki :* zmykam do pracy trzymajcie kciuki żeby maż spal jak wrócę bo zaraz mnie rozsadzi haha
Zuza33 lubi tę wiadomość
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
Tasza trzymam kciuki mocno!
Dziewczyny tak sie zaczytałam jak was nadrabiałam po pracy ze prawie bym swój przystanek przegapiła i pojechała tym metrem gdzies w pizdu
Testów w 20dc nie bede komentować bo juz wszystko za mnie powiedzialysciea ja teraz na początku ciąży wiec jakos nawet cierpliwością mam mniej
klientom to bym głowy pourywala hehe.
Kuchcinka zapraszam, po Oslo oprowadzęale nie ma sie co łudzić, tutaj tez nie wszystko jest super. Dlatego myśle ze moze po macierzyńskim wroce i tak jak planowałam przed wyjazdem bede swoją firme kontynuować
Kochane wspominałam wam o mojej szlachetnej paczce wcześniej, jakby któraś była zainteresowana to zapraszam: https://m.facebook.com/events/925129024255782/
Zuza33, Tasza, Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Tasza wrote:jest trudny bo dużo naobiecywałam sobie z tym sterydem. Truję się ty świństwem i chciałabym żeby odniosło skutek.Cały miesiąc łykam do dziadostwo. Trudny też przez to, że co mies. mam z kim przez to przechodzić w domu, mogę sobie posmarkać itd. a w tym mies.będę musiała ze względu na ur M. i święta robić dobrą minę do złej gry. No i owu wypadnie mi też potem w okolicach Wigilii/ Nowego Roku. Bolą też mnie uda już po trzech miesiącach wkłuwania się w nie. Zazdroszczę, więc niepomiernie tym, co strać mogą się naturalnie, bo to duże udogodnienie.
A co do męża to wiem ze nie chcesz Go martwic ale jezeli masz w nim wsparcie to powinien wiedzieć bo na pewno nie odbierze tego w taki sposób ze zepsułaś mu Święta :* zwłaszcza ze na pewno bedzie pytal lub sie domyśli ale to Twoja decyzja :*Tasza lubi tę wiadomość
-
Natka i Nana ja jak patrzę na Wasze brzuszki to one są ogroooomne
pamiętam jak juz dawno wrzucalyscie zdjęcia i Martynka tez i juz cos tam bylo widac a ja codziennie patrzę i patrzę w lustro i nic nie widzę
zastanawiam się czy aby na pewno ktos tam mieszka
Tasza, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny podliczam wydatki na grudzień i zaczynam mieć ciarki na plecach (może nie takie kiedy miałam współżyć, co dziennie bo monitoring wykazywał wiecznie pęcherzyk na granicy pęknięcia - ale jednak ciarki). I tak:
- hematolog 100zł
- gin 80 - 150 (zależy od wszystkiego - usg, recepty)
- endokrynolog 220
- prezenty - dla 10 osób (tych najbliższych niezaprzeczalnie)
- ur. M.
- wypieki, urządzenie świąt - ???
- sukienka na spotkanie opłatkowe w pracy (chciałam, ale czy kupię?)
- życie czyli media, żywność do jadłospisu na co dzień
- leki - wit.ok.170zł, reszta ok.300 - 400zł, jak nie wykupię wszystkich na raz
- monitoringi - 100 - 50?
- karma dla psa, kotów i papug
- nie wiem, o czym zapomniałam
według OM
Lili91 wrote:Tasza trzymam kciuki mocno!
Dziewczyny tak sie zaczytałam jak was nadrabiałam po pracy ze prawie bym swój przystanek przegapiła i pojechała tym metrem gdzies w pizdu
Testów w 20dc nie bede komentować bo juz wszystko za mnie powiedzialysciea ja teraz na początku ciąży wiec jakos nawet cierpliwością mam mniej
klientom to bym głowy pourywala hehe.
Kuchcinka zapraszam, po Oslo oprowadzęale nie ma sie co łudzić, tutaj tez nie wszystko jest super. Dlatego myśle ze moze po macierzyńskim wroce i tak jak planowałam przed wyjazdem bede swoją firme kontynuować
Kochane wspominałam wam o mojej szlachetnej paczce wcześniej, jakby któraś była zainteresowana to zapraszam: https://m.facebook.com/events/925129024255782/
Świetny pomysł -
nana266 wrote:Dlatego wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki :* żadna z nas tak naprawde moze się tylko domyślać co czujesz kolejny raz wkłuwając igłę dlatego ja wierze ze musi Ci się udać :*
A co do męża to wiem ze nie chcesz Go martwic ale jezeli masz w nim wsparcie to powinien wiedzieć bo na pewno nie odbierze tego w taki sposób ze zepsułaś mu Święta :* zwłaszcza ze na pewno bedzie pytal lub sie domyśli ale to Twoja decyzja :*Tasza lubi tę wiadomość
-
Kaaarooolina89 wrote:Natka i Nana ja jak patrzę na Wasze brzuszki to one są ogroooomne
pamiętam jak juz dawno wrzucalyscie zdjęcia i Martynka tez i juz cos tam bylo widac a ja codziennie patrzę i patrzę w lustro i nic nie widzę
zastanawiam się czy aby na pewno ktos tam mieszka