Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka2 wrote:Te! Chcialam to napisac, ale nie zdazylam, bo ogorkowa robie ;d
Tasza skoro teraz taka beta wysoka to juz musi byc dobry znak, wlasnie kojarzylam, ze poprzednio Ci szybciej chyba spadla. Wiec tak jak pisalam, to bedzie mocny fasol! Zobaczysz i sie nie boj.
Martka ja sie nie stresuje, sklepy jeszcze otwarte podjade dzisiaj, tylko maz mi karte zajumal i nie moglam sama podskoczyc...Tasza, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Martka10 wrote:pamietasz poprzednie wyniki z tego mniej więcej terminu??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 17:22
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Viriki wrote:Taszka super! Kciuki mocno zaciśnięte!
Idziecie faktycznie jak burza!
Ja się zastanawiam co ja mogę suplementować, zeby sobie pomóc na plodnosc? Męża będę wit.c faszerowac od teraz.
Cykle mam ok 34dniowe to owu wypada ok 18dc? bo tak mi wyliczaja wszystkie apki staraniowe a kurde jakos nie zachodzę... moze ta owu jest gdzies blizej 14dc i mam po prostu długa lutealna faze?
Ja juz nie mam na siebie pomysłu. Zeby nie bylo, badalam sie i jestem zdrowa, wszystko ok.według OM
nick nieaktualnyTasza wrote:z tego czasu to poprzednie wyniki bety: jeden 31, następny 37, potem 44, a ostatni był tak niski, że o tej porze zaczął spadać, a nie rosnąc. Ten z czerwca o tej porze 25. Wszystkie bez sterydu i o tej porze miały tendencję zniżkową a nie wzrostową. Wiedziałam w tamtych że spadają o tej porze bo testowałam wcześniej - pobierałam krew ok.10 d.p.o, a tego razu przez Was (dzięki Wam za testowałam późno) bo 12/13 d.p.o. Kłóciłyście się ze mnie od piątku, więc do dziś dałam radę tak na ścisk.
Ink@, Tasza, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Mamusia_Ksawusia wrote:skąd bierzesz takie drogie testy??? u nas w sklepie paskowe po 3zł a na necie po 1zł, wczoraj grzebałam po necie (allegro) szukając testów w dobrej cenie i znalazłam pink test (ten najczulszy) kasetkowy w cenie 3,89zł/szt
Ja mam pink test za 2.60Ink@, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
dziewczyny do tej pory bralem biseptol clostilbegyt euthyrox golg vitC 500plus i levoxa.
od dzis dołączylem żinnat 500
powiem ze jakas masakra, nie wiem po jakims leku
tak mnie dzis mocno mdlilo i rzygac sie chciało ze szok- chyba mam alergię na którys lek -
Martka10 wrote:Nowa beta przy tych poprzednich jest rewelacyjna, trzymam naprawdę mocno kciuki, aby tym razem udało się Tobie utrzymać ciążę
Martka10 lubi tę wiadomość
według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szygas wrote:dziewczyny do tej pory bralem biseptol clostilbegyt euthyrox golg vitC 500plus i levoxa.
od dzis dołączylem żinnat 500
powiem ze jakas masakra, nie wiem po jakims leku
tak mnie dzis mocno mdlilo i rzygac sie chciało ze szok- chyba mam alergię na którys lekwedług OM
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:No Tasza! Teraz to juz wybieraj porodowke! A tak powaznie to czekam do 8.12. trzymam kciuki i niech wszystkie szczescia tego swiata beda z Toba hihi
tak sie ciesze!
według OM
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:O matko, to Ci sie slownictwo od nas udzielilo, przez cheile musialam sie zastanowic, kto tu napisal przytulanki
Tasza, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Tasza wrote:Beta-Hcg 481,40 mIU/ml
Ciąża jest. A teraz dziewczyny trzymajcie do przyrostu. Proszę. Kto może to niech nawet modli się bo w moim przypadku to jedynie cud jest potrzebny żebym utrzymała przyrosty i ten zarodek. Prosze Was bardzo.
Skarbie będzie dobrze :*, takiej bety z tego co pamietam w ostatnim cyklu nie było. Zdrowa fasolka kiełkuje w brzuszku:*** gratulujeTasza, Effy, Bluebell1984 lubią tę wiadomość