Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Olciaa a jak się bierze ten cynk? Sama go sobie do cyklu wprowadzasz? Tylko w zagniezdzeniu pomaga?
-
nick nieaktualny
-
Martynka - wróciłam kilka postów by doczytać o co chodzi między Tobą a mężem i powiem Ci, że tak samo jak Ciebie dotknęły mnie jego słowa odnośnie Twojej ciąży. Jeszcze przy koledze... Takie rzeczy załatwia się między sobą ale za takie słowa odwróciłabym się na pięcie. ja zawsze jak kłócę się z mężem nawet o pierdoły to dziękuję tylko za to, że mam tą małą kruszynę w brzuszku i kiedy dorośnie to chociaż nią się zajmę, bo za bardzo nie mam nawet w takiej sytuacji do kogo pójść się pożalić. Nie mam tu przyjaciół ani rodziny i myśl, że będę mieć chociaż dzidziusia, z którym spędzę czas w "ciche dni" daje mi bardzo dużo siły.
W pełni zgadzam się z wypowiedzią Tuśki. Tez jestem wybuchowa i do tego pamiętliwa. Mój zazwyczaj pierwszy wyciąga rękę na zgodę ale pewnie dlatego, ze nie ma co jeść Jeszcze łatwiej przełknęłabym słowa obrazy skierowane w moją stronę ale nie w stronę tego bezbronnego dziecka.. ja pierdziele, faceci są czasem popierdzieleni kiedy dziecko się urodzi a on będzie się nad nim rozczulać, wypomniałabym mu te słowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 18:58
Tusia_87 lubi tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:41
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Tusia musi Ci się udać. T
ak patrzę na ten Twój wykres to jestem z 5 dni za Tobą i też zrobiłam w 10-tym dniu test i wyszedł negatywny i zwątpiłam, ale jak dzisiaj poczytałam u Ciebie, to myślę że może jeszcze warto mieć nadzieję. 3mam kciuki Kochana!
-
nick nieaktualny
-
Monia mi też niestety lekarz zabronił baraszkowania a mam taka ochotę na Męża
Nie martw sie tym co mówi lekarz mi wmawiali najpierw okres a pozniej ciążę pozamaciczna
Moja koleżanka miała na poczatku pusty pęcherzyk i tez musiała czekac a dzis ma synusia który ma 3 latkaTusia_87, Monia1028 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny