Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:kużwa a ja dalej sto lat za murzynami/.,.. nie widziała;) ale zarało w robocie se fundne seans:)
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muszę sie kociarom czymś pochwalić
kupiłam kacperkowi karmę 97% mięsa! Kacperek bedzie jadł teraz lepiej ode mnie
anq05, Martka10, Tasza, Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Ktos mnie pytal o szyjke a wiec jest bardzo wysoko twarda i zamknieta, sluz bialy mleczny,kremowy? Okresu nie ma brzuch czasem czuje jak na @ ale tak delikatnie, chuj wie o co chodzi. Tak wgl to laptop mi sie zjebal od rana wkurwiona chodze, bo ten test i komp. Jeszcze mojemu sie oberwalo haha. I jak wchodze po schodach to taka zadyszka mnie lapie ze ledwo co oddech lapie. Niech ta @ przychodzi bo ja zwariuje. Oczywiscie nie obraze sie jak w piatek bedzie ladna beta27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Ktos mnie pytal o szyjke a wiec jest bardzo wysoko twarda i zamknieta, sluz bialy mleczny,kremowy? Okresu nie ma brzuch czasem czuje jak na @ ale tak delikatnie, chuj wie o co chodzi. Tak wgl to laptop mi sie zjebal od rana wkurwiona chodze, bo ten test i komp. Jeszcze mojemu sie oberwalo haha. I jak wchodze po schodach to taka zadyszka mnie lapie ze ledwo co oddech lapie. Niech ta @ przychodzi bo ja zwariuje. Oczywiscie nie obraze sie jak w piatek bedzie ladna beta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:24
-
Anq moze być arytmia ale w ciąży serce i tak wiecej krwi pompuje i szybciej bije. Ja tez się zastanawiałam co z moim serduchem bo mam zawsze puls ok 100 a wczoraj u lekarza to miałam nawet 118 ale nic mi sie nie dzieje wiec może taka moja uroda
anq05 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anq05 wrote:No puls też mi często skacze do 100. Ale to zwalam na ciążę
Kuchcinka ja marzę o kotku w domuale totalnie nie wiem jak namówić męża. On w ogóle nie chce o tym słyszeć. Ledwo go na psa namówiłam, ale pies to pies jak się dowiedziałam, a sierściucha on nie chce widzieć... No kuźwa no
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny