Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kania zazdroszczę nas jakies -1 ale w nocy padam deszcz wiec jest tragedia.
Nana w miare ok oprócz tego ze ten brzuch mnie pobolewa zastanawiam się czy się rozciąga czy nie wiem co. Nie jest to jakiś mocny bol tak czasem cos poczuje. Mam nadzieje ze wszystko ok. -
U nas tez slizgawica naszczescie sie nigdzie dzis nie ruszam, jutro jadę pokupować prezenty na święta wiec caly dzień mam z głowy, do jutra to juz pewnie sie wszystko rozpuści.Kaaarooolina89 wrote:Hej wszystkim!!! Matko czy u Was tez taka slizgawica??? Nogi sie nie da postawić... Jak ja wsiądę w auto???
Bianka na pewno serduszko sie pojawi skoro beta rośnie nie ma innej opcji, czekaj cierpliwie i nie poddawaj się.
Kate mebelki suuuper
Zuza ja mysle ze nie tylko Viola ale kazda z nas w takiej sytuacji ryzykowalaby
Nana jak się czujesz?
Ona ja tez słyszałam o tym wędzonym chyba ze jest wędzony na gorąco to wtedy ponoc można ale doczytaj
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Zazwyczaj bete powtarza sie po 48 h z tad taki maly przyrost ale beta ladna tez taka miałam w 6 tyg , według normy pokazuje ci 6 tydz ? Wydaje mi sie ze jest ok.Bianka87 wrote:W poniedziałek 64016 a we wtorek 68834 czyli po 24 godzinach. To mały wzrost faktycznie?
Jeszcze dzis będę roboc
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Mnie tak kłuje co jakiś czas i lekarz mowil ze to normalne bo się tam wszystko rozciąga ale gorzej dokucza mi wieczorem taki dyskomfort w brzuchu, jest niby wzdęty a taki dziwny nawet położyć sie nie mogę swobodnie do spaniaKaaarooolina89 wrote:Kania zazdroszczę nas jakies -1 ale w nocy padam deszcz wiec jest tragedia.
Nana w miare ok oprócz tego ze ten brzuch mnie pobolewa zastanawiam się czy się rozciąga czy nie wiem co. Nie jest to jakiś mocny bol tak czasem cos poczuje. Mam nadzieje ze wszystko ok. -
nick nieaktualnyViriki - ja tak kiedyś myślałam o wróżce he, ale nie wiem do końca, czy bym chciała wiedzieć, jeśli miałoby zdarzyć się coś złego w moim życiu, a Tobie wyszło, że będziesz miała synka? i to niedługo? uuu to oby się spełniło

Kaaarooolina89 - z tego, co czytałam w necie, to nic się nie stanie, jak się zje raz taką rybę, natomiast trzeba uważać, żeby nie przesadzać
Bianka na pewno na dniach zobaczysz serduszko, będzie dobrze :* -
Dziewczyno ja wczoraj taki spektakl urządziłam, że myśle "kurwa...czy to nadal wacek? dosłownie twardy jak kamien"Zuza33 wrote:U nas w tym miesiącu nici chyba z dziecka bo mój mąż nerwowy i chyba go Macą przestymulowałam, bo pomimo tego że chęci są to Wacek strajkuje

)
Pisałam juz dziewczynom: ubrałam się w sexi bieliznę, połozyłam na łózku i czekałam. Mąż wchodzi z kąpieli a tu świece odpalone ja w negliżu rozłożona, usmiech zaraz na japie jest
I mówie mu, że balsam przygotowany, mam takie suche ciało, i żeby mnie CAŁĄ wysmarował. Dziewczyno nie zdążył balsamu do reki wziac a wacek już na baczność
Moje piersi w życiu tyle balsamu nie miały, oczywiscie lekkie ocieranie o męża.... EFEKT NIEZAPOMNIANY. Musze wypróbować teraz z bitą śmietana
nana266, kania901, Zuza33, Mamusia_Ksawusia, myszeczka89, Bluebell1984, nick nieaktualny, Wojcinka, nick nieaktualny, sheerah24 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30

-
HEJKA! Ja miała dziś PIĘKNY sen! śniło mi się że ujrzałam te piękne II czerwone kreseczki na teście
umówiona byłam na wizytę, razem ze mną w ciąży była koleżanka i siostra
ah! ah! ah!
czekam aż się spełni w realu!
nick nieaktualny, sheerah24 lubią tę wiadomość

ale nadal trzymam mocno kciuki.