Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza33 wrote:Będzie co będzie. Viola ja już podchodzę do tego jak Ty. Jedyne dobre u mnie to że faza lutealna trwa 11-12 dni więc jak się nie uda to do Świąt depresja jednodniowa mi przejdzie
Właśnie dzwoniła Pani ze szkoły że moja córka okres Dostała i podpasek nie miała w plecaku. Kazalam jej przyjść do niej do pokoju i zobaczyć gdzie podpasek miejsce (wszystkie swieżaki mają nałożone podpaski)
no to świerzaki teraz już nie będą zaskoczone .. chyba ze są w ciąży to po chuj im te podpaski:)
A ja myślę, że ta śliwka to rozwiązła jest ... więc jej nie nakładaj... -
Viola999 wrote:Brawo matka.. wyszłaś z tego obronną ręką
no to świerzaki teraz już nie będą zaskoczone .. chyba ze są w ciąży to po chuj im te podpaski:)
A ja myślę, że ta śliwka to rozwiązła jest ... więc jej nie nakładaj...
Haha Viola jak byś zgadła.. Śliwka nie ma
Brokuł też jakiś gejowaty to mu nie nałożyła -
nick nieaktualny
-
KateA92 wrote:Loo hoo Zuza córa Ci dorasta
Dombrusia a ty jakieś leki bierzesz na wyregulowanie cykli ? robiłaś jakieś badania, wiesz dlaczego miewasz tak długie cykle ? 60dni to długo za długo...
Karolina co do mojego snu to odpukac nie narzekamnawet siku mnie nie budzi w nocy, synek też nie
takie dni jak dzisiaj zdarzają się bardzo rzadko. A i to jeszcze udało mi się zdrzemnac przed 7 pospalam do 9
Paula ja nigdy nie odczuwałam bóli okoloowulacyjnych także jak tak czytam to dla mnie nowość.. współczuję Ci ich
Oj dorasta. Najgorsze jest to że teoretycznie była do tego przygotowana już dawno ale praktycznie jest Tragedia. Podpaski ją gniotą i nawet jak nałoży to muszę pilnować czy nie zdejmie i gdzieś wyrzuci
Nie martw się ja was nie odpuszczę nawet gdyby mi się udało to będę do samej menopauzy tu na forum ciotka dobra rada
A jak mi się nie uda to do samej śmierci
InBlue my z Violą siostry bliźniaczki z kilkuletnią różnicą wiekuViola999, InBlue, Martka10, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Bianka trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte
bedzie dobrze usłyszysz serduszko. A o której wizytujesz?
Naczytałam sie tyle w necie ze takie ciąże nie maja powodzenia ze juz chyba nawet sie pogodziłam z tym faktem
Ale idę na wizytę jak najbardziej. Niech mi wytłumaczy skąd przyrost bety skoro serca nie ma -
Bianka87 wrote:O 17:00
Naczytałam sie tyle w necie ze takie ciąże nie maja powodzenia ze juz chyba nawet sie pogodziłam z tym faktem
Ale idę na wizytę jak najbardziej. Niech mi wytłumaczy skąd przyrost bety skoro serca nie ma
Nie czytaj tych glupot w Internecie ja tez sie wiele naczytalam i niepotrzebnieStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Bianka87 wrote:O 17:00
Ale idę na wizytę jak najbardziej. Niech mi wytłumaczy skąd przyrost bety skoro serca nie ma -
nick nieaktualnynana266 wrote:Bianka rozumiem ze sie martwisz ale nie bierzesz pod uwagę ze naprawde ciąża może być młodsza i serduszko dzis będzie? Większość z nas widziała je dopiero w 8 tyg wiec nie martw się :*
-
Bianka87 wrote:Ja sobie od razu tak to tłumacze ze np u Was ono było wcześniej ale nie byłyście na usg wiec nie widzialyscie. Mnie tak nastawili lekarze. W poniedziałek jeden w środę druga a dxis idę jeszcze do innego ale tez tam gdzie maja ten dobry sprzęt. Tamci oboje jednogłośnie powiedzieli ze takie cuda sie nie zdarzają. Ze zarodek jest mniejszy niz 8 tygodni wiec rośnie za wolno. Zaden nawet nie zasugerował ze ta ciąża moze miec az dwa tyg w plecy i stad taka rozbieżność
ja wierze ze będzie dobrze :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 10:26
Tasza, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Skasowało mi właśnie cały post do Was... nie jestem w stanie już go powtórzyć bo muszę lecieć na obchód dyżuru. Dziś mam gorący dzień bo muszę wszystkie sprawy sobie pozamykać, nadrobić dokumentacje przed l-4. Dlatego dziś tylko wejdę popołudniu żeby wrzucić wyniki bety. Na razie jestem na etapie nie związywania się ze swoim stanem bo to dopiero 3 beta. Wolę ochronić się przed rozczarowaniem zbyt traumatycznym w przeżyciu. Dziewczyny trzymajcie się, Bianka sił na wizycie, wszystkiego naj na druga połowę dnia już za niedługo.
Viola999, Zuza33, Martka10, Ink@ lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Ej lasencje powiedzcie mi czy jak zwiekszyłam dawkę wiesiołka to on może wywoływać przedwczesne bóle owulacyjne??
Sprawa nr 2 dla wszystkich związanych w jakimś stopniu z Macą: ostatnio żaliłam sie, że mój mąż przez Mace ma mniejszą ochotę, ogłaszam wszem i wobec, że po 3 tygodniach stosowania JEDNAK MA OCHOTĘ CODZIENNIE !!! wczoraj musiałam odmówić, trzeba w końcu oszczędzać, ale bałam się że się rozpłaczetakże ja będę dawała Mace mężowi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 10:33
Zuza33, Martka10, Wojcinka, Lili91 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:05
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Viola999 wrote:A idź pani w chuj na ten dyżur zajmij się papierami.. bo ja widzę, że nastepuje przegrzanie umysłu.. Kotku uświadom sobie, że ciaża jest i nawet twoje obawy jej nie wyeliminują
;*
Ty jesteś i kochanie kropka... i dziś beta na sms..i ma być duża bo inaczej wpierd...27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:05
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.