Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:02
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
matka znajomej krwawiła do 4 msc., więc podaj nam bet e bo nie wierzymy. Twój test miał przecież drugą kreskę.MyE wrote:Nie wkręcam. Normalnie poszłam sprawdzić jak Tasza napisała o bólach okresowych. Też takowe mam i trafiłam akurat na krew..według OM

Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnyTo zalezy czy beta bedzie pozytywna bo przeciezwczorajszy test nie byl wiec nie wiadomo, moze to po prostu okres.Tusia_87 wrote:To albo te typowe plamienie
Albo poronienie naturalne albo tfu tfu pozamaciczna.
Czekamy na betę będziesz musiała ja powtórzyć żeby sprawdzić czy spada wiesz o tym?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka - masz jeszcze te pobolewania podbrzusza? wczoraj wzięłam nospę i puściło mnie na wieczór. Brałaś coś na to?Natka2 wrote:Tasza u Ciebie juz beda ogromne wartosci, zobaczysz
tak ja tez mialam te bole bardzo uciazliwe, ale wszystko bylo ok 
MyE no nie wierze...według OM

nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moja gin mówi, ze krwawić i plamić można bo to się zdarza o tym czasie - to skurczy nie ma być. Reszta mieści się często w granicach przewidywanej normy. Po prostu sprawdź betę.MyE wrote:Ja też nie wierze normalnie.
Jak beta będzie wysoka to od razu jadę do mojej ginekolog.
Niech ona sprawdzi czy to tylko plamienie czy juz miesiączka.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
według OM

nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO 16 wszystko sie wyjasni, cierpliwosci kochana :-*MyE wrote:Informuję, że po włożeniu palucha do środka (masakra co za desperacja) jest już jakby "czysto". Wyleciało parę skrzepów krwi i cisza.
Albo plamienie, albo początek okresu, albo chuj wi co.
Tasza lubi tę wiadomość
-
ja plamiłam w pierwszej ciązy w okolicach okresu przez kilka pierwszych mies. Nie było tego dużo, ale dało się zauważyć bo brudziłam trochę. Potem ustępowało i wracało za mies.w tej samej okolicy czasu.MyE wrote:Informuję, że po włożeniu palucha do środka (masakra co za desperacja) jest już jakby "czysto". Wyleciało parę skrzepów krwi i cisza.
Albo plamienie, albo początek okresu, albo chuj wi co.według OM

cykle 28 - dniowe; 14 cs
ja mam teraz dopiero w styczniu ale juzczuje ze przez te swieta i sylwestra bardzo szybko zleci i az sie boje ile przez ten czas przytyje