Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
19ina90 wrote:no też czuje to głęboko że sypnie ładne wypracowanie
MyE, Bluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Super
w końcu zaczęło się coś dziać...porobisz badania i będziesz wiedzieć na czym stoisz.
a kto wie, może te wszystkie badania nie będą potrzebne , bo w tym cyklu się uda
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Ale dlaczego tak anonimowo?
Ja się przyznaję, że był taki moment że i mi zaczęło to w jakiś sposób przeszkadzać. Ale to był okres kiedy bardzo źle znosiłam moje niepowodzenia i byłam najzwyczajniej w świecie zazdrosna o każdą kolejną ciążę. Na szczęście wyleczyłam się już z tegoAle nigdy nie przyszło mi nawet wtedy do głowy, żeby mówić ludziom co mają robić. To wręcz ja usunęłam się wtedy w cień, bo uważam, że jest to bardziej odpowiednie niż "weź idź być w ciąży gdzie indziej".
Nie jestem na etapie naszych ciężarówek i często przewijam w dół konwersacje, które w jakikolwiek sposób mnie nie interesują jeszcze. Ale nie wyobrażam sobie, żeby ich tu miało nie być. W ogóle nie ma takiej opcji. To miejsce dawno przestało być już tylko zwykłym forum, szkoda, że tego nie rozumiesz.
Bo idąc takim tokiem myślenia, mamy hejtować wrzucone tu przepisy, z racji tego, że to nie blog kulinarny???
hym...ja to nawet się przyzwyczaiłam, że wszyscy zachodzą w ciąże tylko nie ja. Jak w ostatnich dniach dziewczyny testowały...to prawie tak jakbym sama na test sikała, albo krew oddała...przewijałam wątek by w końcu się dowiedzieć, jak duża beta urosła
.
Tasza, Bluebell1984, sheerah24, Martka10 lubią tę wiadomość
-
19ina90 wrote:o maj gad....ja to teraz nie wiem jak będę sie starac...Uda z tyłu mnie bolą, dupa jeszcze bardziej, chodzic nie moge, siedziec ledwo ledwo...jednym słowem chodakowska dała mi rade...teraz kuźwa jak tu dla chłopa nogi rozłożyć jak to taki ból!! Szybko poradźcie jak pozycja dla połamańca?
ty leżysz, stękasz, jęczys, ze niby nic Cię nie boli tylko kolejny orgazm z rzędu a on stara się o resztę spuchnięty z zadowoleniaa tak serio to ina mam teraz taki czas od starań:
19ina90, Effy, Bluebell1984, sheerah24, Martka10, Ink@, anq05, Mila123, Kaaarooolina89 lubią tę wiadomość
według OM
nick nieaktualny
-
anq05 wrote:Szalone xD a moge barana zamiast byczka? Szybciej znajdę
anq05 lubi tę wiadomość
według OM
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:55
Tasza, Ink@ lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
olciaa wrote:hym...ja to nawet się przyzwyczaiłam, że wszyscy zachodzą w ciąże tylko nie ja
. Jak w ostatnich dniach dziewczyny testowały...to prawie tak jakbym sama na test sikała, albo krew oddała...przewijałam wątek by w końcu się dowiedzieć, jak duża beta urosła
.
I każdy Wasz nieudany cykl tez przeżywam tak jak swój, szczegolnie jak sie nie smiejemy, tylko któraś łapie mega dołaTasza, Natka2, olciaa, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Natka2 wrote:Kuchcinka streszczaj posta, bo mnie sie oczy kleja
a musze to dzis przeczytac
Natka2, Tasza, sheerah24 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
19ina90 wrote:Tasza wymyśl dla Anq scenerie z baranem...bo dziewczyna wykonczy zwierzyne
19ina90, anq05 lubią tę wiadomość
według OM
Tasza wrote:a jakby tak ostrożnie z przodu za te rogi baranie? skoro byk od tyłu to baran przodem - nie? niech ma fory. Tak by uklęknęła, głowę odchyliła do tyłu ...
z taka wyobraźnią powinnaś coś napisac
Natka2 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Kuchcinka - ja ciężarna - lulu już do łóżeczka, rozbij nam posta na rozdziały. Dziś pierwszy jutro drugi, pojutrze dalsze...
19ina90, Natka2, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs