Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny pobolewa mnie kapkę znów moje podbrzusze. Ciulate uczucie jak się nie ma rentgenu w oczach.
olcia - spoko - moje testy owu też w dupę ostatnio były, raz miałam 6 dni pozytywne potem przerwę i zaś na owu niby się ścieliło. To podobno zależne od stężenia tego hormony LH - tak kształciły mnie dziewczętaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 22:54
sheerah24 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:05
Tasza, olciaa, Martka10, Bluebell1984, nana266, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Martynka ty weź nie pier...dziel głupot ok?
Po pierwsze to jakiś anonimowy troll zaczął temat wiec w ogóle sie nie liczy!
Po drugie tak jak napisałam sprawa jest prosta, jak ktoś nie chce czytać o brzuszkach to omija te posty i scrolluje niżej. Wy myslicie ze ja wszystko czytam? Widze zdjęcie brzuszka, daje lajka i ide dalej. Jak zaczyna sie temat wyprawek , wózków itd to po prostu scrolluje niżej i szukam jakiegoś innego tematu który mnie bardziej interesuje i tyle, przecież to proste? Kurde to tak jakby ktoś miał pretensje do mnie i do Taszy ze rozmawiałyśmy tu kilka ładnych razy intensywnie o naszych problemach i ktoś by napisał żebyśmy skończyły bo ten temat go to nie interesuje. SORY ale jak kogos "bolą" zdjęcia brzuszków no to ma troche pecha bo ciężarne sa, były i bedą chodziły jeszcze długo po tej planecie, trzeba wziąć sie w garść, wszystkie dążymy do ciazy, niektóre juz w niej sa i super. Czy zazdroszczę brzuszka? OCZYWIŚCIE ale czy boli mnie jego widok? Bez przesady... juz nie bądźmy takie nietykalne jajca na litość boska.Wojcinka lubi tę wiadomość
według OM
Tasza wrote:dziewczyny pobolewa mnie kapkę znów moje podbrzusze. Ciulate uczucie jak się nie ma rentgenu w oczach.
olcia - spoko - moje testy owu też w dupę ostatnio były, raz miałam 6 dni pozytywne potem przerwę i zaś na owu niby się ścieliło. To podobno zależne od stężenia tego hormony LH - tak kształciły mnie dziewczętato raczej do sheerah24 powinno być skierowane
Tasza, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:ja?? testów już nie robię...bo, aż zacytuję klasyka "testom nie wierzę"
to raczej do sheerah24 powinno być skierowane
Wojcinka, olciaa, sheerah24 lubią tę wiadomość
według OM
nick nieaktualny
-
dobra idę tyłek namoczyć, co by mi pachniał znów. Ząbki, paszki, nóżki i nyny. Kuchcinka jutro wystrojem strzel na wstępie. A jak ktoś też jeszcze zrobił to tez niech się dołączy z wizażem choinki w tle co bym inspiracji mogła mięć full.
według OM
.
Tasza, Martka10, sheerah24, Ink@, InBlue, nana266, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka93 wrote:He dziewczyny
ja jestem caly czas. Wczoraj czulam sie strasznie, jeszcze nigdy mnie tak brzuch nie bolal, az sie telepalam. Tez jestem na diecie w sumie dzieki Tusi
W piatek mam wizyte u endo i mam nadzieje ze wyniki beda lepsze
A co do tego posta to nawet nie skomentuje haha
Agnieszka93, Ink@ lubią tę wiadomość
według OM
nick nieaktualnyDzisiaj podczytywałam forum z doskoku, w cholerkę stron do nadrobienia, ale to co od kilku stron się przewija to jakaś masakra, po raz kolejny mówię, trolli olewamy, po co nam niepotrzebne stukanie w klawiaturę, jak się komuś nie podoba sposób pisania w naszym temacie to droga wolna.... Dla mnie ten nasz temat i wy dziewczyny i nasz rodzynek
jesteście kimś więcej, niektóre z nas nawet na fb buszują
Będziemy tutaj aż do listy zgonów
Tasza, Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Matko nie moge czytać tyle tego greya bo wszytsko brzmi dla mnie jakby miało podtekst erotyczny
Hahahaha
Mój mąż troche znowu nabroił (ale tylko troche) i napisałam mu ze jak wroci nad ranem z pracy to ma mnie najpierw ładnie przeprosić bo jak nie to nie dam mu kołdry. Odpisał mi "wcisnę Ci coś miedzy nogi i powiem przepraszam, co ty na to??"
A ja mu na to "tak proszę Panie" Hahaha nawet on sie uśmiałpo takiej lekturze i takim smsie od męża aż mi sie mokro zrobiło
Haha
według OM
olciaa wrote:szukałam...szukałam...znalazłam!
https://www.facebook.com/mamaginekolog/posts/689216631237600:0
"7 najczęstszych objawów wczesnej ciąży [...]3. "Miesiączkowe" bóle brzucha
Dolegliwość bardzo częsta ( u ok. 80% kobiet) i bardzo niepokojąca pacjentki, na szczęście NIE jest niepokojąca dla nas lekarzy. Jest to zupełnie normalne że gdy macica rośnie, oraz zmienia pozycję powoduje to bóle. Bóle te są bardzo podobne do bólów, które występują w czasie miesiączki, dlatego kobiety tak bardzo się ich obawiają we wczesnej ciaży, kojarzą nam się one z krawieniem z macicy czyli u kobiet w ciaży z poronieniem.
Jeżeli ból jest bardzo dokuczliwy można brać leki rozkurczowe np. NoSpa. Jeżeli jest do zniesienia po prostu nas niepokoi to najlepiej nic nie brać i przestać o nim myśleć wtedy sam mija. [...]"olciaa, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWracając do wątków:
Dziewczyny, kochane ciężaróweczki brzuszki macie wszystkie supertakie do głaskania
Effy wyniki super
Caroline wspaniała wiadomość, oby więcej takich.
Bianka jestem całym sercem z Tobą, wiem co czujesz. To fakt dużo nas tutaj po przejściach, ale nie damy się
Kate nie forsuj się za bardzo, bo faktycznie jeszcze w święta urodzisz
Bluebell ale mi ochoty na pierogi narobiłaś, zwłaszcza na te koło "Medicusa"
Annie, super, że badania ruszyły, zanim się obejrzysz będziesz w ciąży.
U nas np. in vitro można wykonać do 42 r. życia - mam jeszcze kilka lat, jakby co
Zuza po twoich komentarzach śmiałam się do laptopa, dobrze, że mąż był w łazience, bo zawiózłby mnie na oddział psychiatryczny
Monia odezwij się do nas.....
Jeśli kogoś pominęłam z góry przepraszam, myśli uciekły...
PS. Kuchcinka trzeba bylo wykorzystać męża w windzieCzekam na zdjęcie choinki
Tasza, Ink@, Effy, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
. haha
Tasza lubi tę wiadomość
-
Tasza wrote:no i to jest przejrzysty, oczywisty dowód na to, co by ciężarne zrobiły bez staraczek ? w dupie czarnej by były...musimy tu być bo tu jak w gabinecie położnej i ginekologa. Z miejsca po wizycie lepiej!!! Olka - Dzięki!!!!!!!!, od razu sny będę mieć lepsze!!!pogodniejsze i bez niepokojów. No meczy mnie to podbrzusze jak cholera, ale twoje 80% - ładnie brzmi i mnie przekonuje.
Dla Ciebie i Twojego dzieciątka wszystkoTasza lubi tę wiadomość