Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sheerah24 wrote:o, Ina, Ina, Ina
Gdzieś widziałam Twojego posta, już ze 3 razy przeleciałam parę stron i w końcu Cię znalazłam
Ja owulki nie widzę u siebie, śluzu też zero, u Ciebie to jest chociaż śluz - czyli szansa jestNo i ładnie serduszkujecie, oby tak do owulki jeszcze
Może u nas obydwu owulka przesunie do 17-18dc?
a u mnie susza...martwi mnie to...ciekawe co jutro lekarz powie.sheerah24 lubi tę wiadomość
-
anq05 wrote:Tasza mnie długo męczyły bóle "miesiączkowe", tez sie troche bałam bo przy pierwszej ciąży czegoś takiego nie było. Ale przeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 23:21
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnyTasza wrote:mi są potrzebne takie psoty po tylu stratach gdzie mnie zaszczypie to prześwietlam się oczami pół dnia i melduje Wam, ze boli, swędzi, wysypało się itd. Pomaga.
Teraz musi być już dobrze, zasłużyłaś na to
Tasza, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Dobrej nocy dziewczyny. Te starające się i te po staraniach, te w trakcie i te w ciąży. Widzimy się jutro. Biorę nospę wg dr Olki i lulu. Pisząc z Wami wyszorowałam już zęby.
sheerah24, Martka10, olciaa, Ink@ lubią tę wiadomość
według OM
nick nieaktualny
-
sheerah24 wrote:To niedobrze
tak jak u mnie w sumie... Mi nawet wiesiołek nie pomaga na to
Napisz jutro jak będziesz po wizycie u lekarza
Wiesiołek daje najlepsze rezultaty po ok 3 chamiejących stosowania.
Natomiast w 2 ostatnich cyklach, które były w 100% bezowulacyjne, śluzu nic nie miałam. był kremowy, później susza...(tam gdzie powinien być płodny)...i znów kremowy.
-
olciaa wrote:Wiesiołek daje najlepsze rezultaty po ok 3 chamiejących stosowania.
Natomiast w 2 ostatnich cyklach, które były w 100% bezowulacyjne, śluzu nic nie miałam. był kremowy, później susza...(tam gdzie powinien być płodny)...i znów kremowy.według OM
Tasza wrote:olka w cyklu w tym mies.śluzu na lekarstwo u mnie było. Ważne żeby była owulka, żel kup może ten co Effy mówiła, może to styknie?
u mnie podobno, nie pękato co pęknąć powinno
.
Jaki to los przewrotny...kiedyś się człowiek martwił by nie pękło nic, a teraz by pękło
-
nick nieaktualny