Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martka10 wrote:Effy jak się czujesz??
Cycki mnie napieprzają niesamowicie wiec myślałam ze to dobry znak i na pewno wszystko wporzo ale Ty czy ktoś przed chwilą napisał albo Paula, że od dupka cycki bolą i cały moj wskaźnik że wszystko ok szlag trafił
Mam na wypisie ze szpitala kontrola i usg w ciągu 5 dni wiec ide w czwartek do swojego lekarza.
Moze da cos na to serduszko, moze samo przyspieszy wazne zeby biło!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 23:33
-
Martynka1234 wrote:Hej dziewczyny, przepraszam, ze tak sie nie odzywalam, ale jakos nie mialam glowy i w sumie nadal nie mam.
Czuje sie troche kiepsko, z ciaza wszystko ok, ale ogolnie jakas taka jestem rozbita.. z mezem nie zabardzo mi sie uklada, ostatnio troche narozrabial, a ja jakos stracilam wiare w to wszystko. Nie wiem czy kiedys mialyscie taka sytuacje, ale po prostu stracilam wiare w tego czlowieka. Wiecie, jak to czasami jest, pare rzeczy sie nazbiera i potem nagle w czlowieku cos peka. I we mnie chyba wlasnie cos peklo, zrobilam sie taka obojetna nic mnie nie cieszy, nie kocham sie z mezem, nie caluje, nie mam ochoty, jakos tak nazbieralo sie tych drobnostek. Udaje, ze wszystko jest ok, ale w srodku nie jest ok, ciesze sie, ze jutro juz idzie do pracy, a przeraza mnie, ze zaraz znow ma wolne. Niby nic sie nie stalo, a tam sie napil, a tam cos powiedzial, a tam cos sklamal i jakos mam juz dosc. Forum czytam, ale tez jakos tak czytam, nie wiem co napisac, nie wiem co powiedziec, nie mam ochoty gadac o ciazy, nie mam ochoty na nic, czasem chcialabym znow ten etap staran i chce popisac o tym testowaniu, a nie chce mi sie w ogole gadac o tym, jak sie czuje, o tym, jak sie znow czuje. A potem znow o tym, jak sie czuje. Bo kurwa czuje sie ociezala i czuje sie niedoceniana i kurwa czuje sie samotna mimo, ze mam meza i jakby nie patrzec dwojke dzieci. I jeszcze kurwa spac nie moge bo mam pieprzona zgage i nie moge zasnac, bo brzuch mi przeszkadza.
Ja dzis powiedziałam moim przyjaciółkom, że jak teraz sie uda to chyba juz nie dam rady psychicznie zajść w kolejna ciąże.
No i okres ciąży zdecydowanie źle wpływa na moj związek. Chodzę wkurwiona tylko leżę nic nie moge znów robić ten biega koło mnie jak głupi ja go opierdalam, ech szkoda gadać.
Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:30
Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
.
Effy lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Serce na bank bedzie biło jak szalone
a mnie po dupku cycki nie bolały wiec nie wiadomo czy u Ciebie to zasluga dupka czy ciazy
krzycz na męża ile wlezie
jesteś w ciazy wolno Ci, a on niech to bierze na klatę
z Twoja fasolka na pewno wszytsko jest ok a serduszko bije jak należy ;*
No mam nadzieje!!!! zaczęliśmy oglądać serial krzyk na netflixie (na podstawie tego horroru krzyk), mam nadzieje, że trochę adrenaliny zarodkowi nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie pobudzi sie do pracy HahaWojcinka lubi tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My mieliśmy sobie jakis wyjazd pyknąć na te kryzysy, juz rezerwowalismy Arłamowow Spa (apartament VIP za 4 tys/doba <żarty>
)
A ja wstawać nie moge.... no i świetnie chuj z wyjazdów zgnije tu do końca ale życie. tylko w tych głupich reklamach bąki ciężarnej pachną fiolkami i wszystko jest wspaniale
-
nick nieaktualnyEffy wrote:My mieliśmy sobie jakis wyjazd pyknąć na te kryzysy, juz rezerwowalismy Arłamowow Spa (apartament VIP za 4 tys/doba <żarty>
)
A ja wstawać nie moge.... no i świetnie chuj z wyjazdów zgnije tu do końca ale życie. tylko w tych głupich reklamach bąki ciężarnej pachną fiolkami i wszystko jest wspanialeciekawe jaki musialby byc apartament za ta cene, chyba ze zlota.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:10
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Taki wyjazd chyba nie bylby zly ...
ciekawe jaki musialby byc apartament za ta cene, chyba ze zlota.
Ale wystarczyłby mi pokoik i jakis masaż po dobrej kolacji. No ale dupka blada na razie
-
[.
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Natka2 wrote:Martynka no widzisz u mnie moja rodzina sie nie intresuje, meza rodzina sie zachwycala tamta i tez mialam dosc... Maz mi tez dzis przygadal. Kuchcinke tez wkurzyl i ciagle wkolo cos...
Dojdziecie do porozumienia odpoczniesz troche i bedzie lepiej, zobaczysz ;*
-
Kuchcinka wrote:No widzisz u mnie tez tak jest - ja jedno on drugie, przyznaje mi racje, jest skrucha przeprasza obiecuje poprawę a nie minie duzo czasu i znowu to samo, z reszta wiesz jak jest
i teraz jakoś to znoszę, potrafię olać temat (o ile nie chodzi o papierosy bo wtedy wpadam w furię
) i żyć dalej , ale jak będę w ciazy to niech Arturek lepiej ma sie na baczności
z reszta on sam nie raz żartuje ze jak będę w ciazy to aż strach sie bać jakie piekło mu zgotuje
ale sam sie zarzeka ze wtedy bedzie grzeczniutki i zniesie wszystkie moje humorki ZOBACZYMY
Ja myśle Martynka ze po prostu osiągnęłaś punkt kulminacyjny i teraz juz bedzie lepiej, moze właśnie wyżalenia sie komuś (nam) potrzebowałas? Pisz do nas zawsze, przecież wiesz ze tu jesteśmy właśnie w takich sytuacjach i zawsze wesprzemy dobrym słowem, a jak sie znajdzie jakaś wariatka która powie cos niefajnego to przynajmniej bedzie sie znowu z kim kłócić i forum odżyje bo ostatnio tu taka stypa ze aż wstyd?
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
.
Martka10 lubi tę wiadomość