Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:08
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:06
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Kurde na prawdę mam chyba gorszy okres teraz pisząc to jest mi przykro bo zdaje sobie sprawdzę ze nie jestem nawet troche blisko tego wszystkiego
Kuchcinka nie załamuj sięLos Ci to wszystko podwójnie wynagrodzi. Wiem, że jest ciężko ale masz jeszcze czas. I najważniejsze, że tak jak napisała Bluebell jesteście w tej chwili całkowicie zdrowi. Więc to tylko kwiestia dobrego "wstrzelenia" się.
Dużo musieliście przejść, sporo wody musiało upłynąć, ale tak naprawdę dopiero teraz zaczynacie starania gdy już wszystkie kwestie zdrowotne macie z głowy i jestem pewna, że staliście się dzięki temu dużo silniejsi, doświadczeni.
A jak będzie Ci naprawdę kiepsko to pisz. My się jakoś zmobilizujemy i wpadniemy tam do Ciebie z jakimś winkiem i popłaczemy razem jak będzie trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 13:46
-
Natka2 wrote:Nana hmmm u Ciebie tez chyba troche na boki poszedl ;d ja z synem mialam taki malusi okraglusi z tylu nic nie bylo widac faceci mnie zaczepiali hehe a teraz to sie tak rozlazl dziwacznie. Np szwagra laska ma taki wlasnie okraglusi i stawiam ze ma chlopaka(jutro czy pojutrze sie dowiemy) a u mnie mowia dziewczyna, a ja juz sama nie wiem, czulam chlopca na poczatku a teraz juz nic nie czuje :d
chyba że 10 mi powie, że dziewczynka hehe chociaż niby mi pokazywał siusiaka i jajeczka
-
Bluebell1984 wrote:Dzięki Romek za info. Ja trochę jestem uprzedzona do leków z allegro i wolałabym jakąś internetową aptekę, a wiem, że dziewczyny z takich właśnie zamawiały. Chyba, że macie jakieś zaufane i sprawdzone źródło, to wtedy i allegro może być
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Kuchcinka wrote:Dziewczyny super brzuszki :*
Co do wyprawki to moim zdaniem dobra opcja jest rozejrzeć się w sklepach za takimi rzeczami jak wózek czy łóżeczko dość wcześnie np ok 20tc jak jeszcze brzuszek nie ciazy, a zamówić można po 30tc juz przez internet to co sie podobało w sklepie. Ale ogólnie ja bym cała wyprawkę pewnie chciała mieć skompletowana najpozneij do 32tc. Ja sobie nie wyobrażam jeszcze nie mieć wszystkiego np w 36tc. Na tym etapie wszytsko juz sie moze zdarzyć i ja wolałabym juz spać spokojnie ze wszytsko mam co jest potrzebne na przyjście na świat dzieciaczka
Kurde na prawdę mam chyba gorszy okres teraz pisząc to jest mi przykro bo zdaje sobie sprawdzę ze nie jestem nawet troche blisko tego wszystkiego27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zamówiłam ta https://www.aptekaolmed.pl/product-pol-16403-Maca-80-kapsulek-.html bo taka ekologiczna co dziewczyny polecały była dość droga. Poza tym chciałam już wszystko w jednym miejscu zamówić. A robiliście badanie nasienia? bo nie przypominam sobie właśnie
Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
.