Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:04
Tasza, Bluebell1984, olciaa lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Ina ja sie mega cieszę ze Wam sie udało i uważam ze leki jak najbardziej juz swoje zdziałały, wiem jak u nas szybko nastąpiła poprawa po tych lekach wiec jestem pewna ze u Twojego męża tez. U nas jednak problem męski to juz raczej nie problem , nasionka Artura sa dobre , problem leży po mojej stronie a to duzo gorsza sytuacja niż z męskim problemem i po tym cyklu znowu jest mi gorzej
podwójna owulacja, te wlewy wysoki prg ... na prawdę myślałam ze cos z tego bedzie a tu znowu chuj wielki
co jeszcze stoi na przeszkodzie do połączenia sie plemnika z jajeczkiem? Co jeśli jajeczka sa niezdolne do zapłodnienia?
A ja jestem jednak dobrej myśli i wierze, że jajeczka są dobre, nie ma innej możliwości !!! Sama wiesz co mówił lekarz, że może a nie musi przy takim wyniku być coś nie tak. Większość z nas albo dużo już przeszła albo walczy z jakimś medycznym problemem i sama widzisz coraz więcej kresek.
Rozumiem Twoje zniechecenie, sama przeżywałam to co miesiąc, chciałam tylko płakać, z nikim nie rozmawiać i moje myśli biegły w kierunku, że naturalnie się nie uda...Wiem co czujesz, ale @ jeszcze nie ma. Nie wiem czy pamiętasz, ale ja miałam implantacje 10dpo i to dokładnie bo miałam monitoring a właśnie w 10dpo spadek temperatury i plamienie...Uzupełnie mój wykres bo mam w domu pisane w zeszycie temperatury i wtedy zobaczysz...
Większość z tu obecnych nie jest wierząca, ale ja jestem i wymodlę też dla Was:) Martynka najbardziej kibicuje Kuchcince a ja wszystkim Wam jednakowo bez wyjątku. I o każdej pamietamMyE, Wojcinka, Tasza, Bluebell1984, InBlue, Martka10, Lili91 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Tasza wrote:Jestem, jestem
częściej po proszę o takie nawoływanie
a tak poważnie to napiłam się picolo w Sylwestra. I wyłączyło mnie od bąbelków. Gazowanego i 2 dni z głowy. Tragedia. W końcu skończyło się kroplówką w ośrodku, co tak wymiotowałam. Dziś się opamiętałam trochę i działam.
Tasza lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka Nowy Rok bedzie do was szczesliwy mysle ze niebawem ujrzysz wymarzone dwie kreseczki, jesteś pod nadzorem dobrych lekarzy wiec napewno wam pomoga , wlasnie jesteś pewna na 100 % ze nie jesteś w ciąży, nie ma @ nie ma nic straconego wiec Glowa do góry a my tu trzymamy za was kciuki.
X
Virki gratulacje, dzis dopiero 02.01 a tu juz drugi test pozytywny
X
Wierze ze niebawem reszta dziewczyn dolaczy do szczęśliwych staraczek które będą sie cieszyly z upragnionych dwóch kreseczekWojcinka lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny19ina90 wrote:Tasza specjalistko od bety, przypomnij mi proszę jaki powinien być przyrost bety po 72 godzinach? Bo zrobiłam z rana i jestem z lekka posrana tak się boje...
niby 110%Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 14:24
19ina90 lubi tę wiadomość
-
19ina90 wrote:Tasza specjalistko od bety, przypomnij mi proszę jaki powinien być przyrost bety po 72 godzinach? Bo zrobiłam z rana i jestem z lekka posrana tak się boje...
zaraz Ci wkleję normy przyrostów.
19ina90 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
INUŚ - proszę - zapodaję
Wysokość stężenia hCG w surowicy krwi powinna podwajać się każdego drugiego lub trzeciego dnia (w początkowych tygodniach ciąży). Wartości winny wzrastać nie mniej niż o 66% w ciągu 48 godzin, o 114% w ciągu 72 godzin i o 175% w ciągu 96 godzin. Osiągając poziom 1.200-6.000 mIU/ml wzrost spowalnia – podwojenie następuje co każde 72-96 godzin. Uwaga - maksymalne stężenie hCG obserwuje się pod koniec pierwszego trymestru (8-11 tydzień). Nieprawidłowy wzrost poziomu hCG obserwuje się w przypadku ciąży pozamacicznej, tej która uległa poronieniu lub która nie rozwija się prawidłowo i nie rodzi szans na powodzenie.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:05
-
19ina90 wrote:Dziękuję dziewczynki :*
jak będziesz miała drugi wynik to sobie tam wpisz i Ci pokaże czy jest ok
Tasza lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:05