Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Viriki kolejna szalona ogłosiła dobra nowinę i sie zmyła
nie wolno tak!
czekam nadal na info o objawach i o tym który to dc i który dpo
Chociaz mam wymowke - kazdy organizm jest innyWojcinka, Natka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Dziewczyny przepraszam za doslownosc, ale przed chwila w toalecie wyszedl mi z pipki gdzies z 10 centymetrowy glut. Czy to normalne? Czy wam tez to sie zdarza?
A nic Cię nie boli? Wszystko ok?
Pierwsze co mi przyszło do głowy to czop śluzowy, ale na to o wiele za wcześnie więc to nie to na pewno -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:06
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:06
-
Martynka moze to po prostu jakaś infekcja, w ciazy to podobno częsta dolegliwość.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Ja testuję 10.01 bo szkoda testów he he nic cycki flaki szyjka nisko zero objawów .. Zero złudzeń więc mój test będzie teoretyczny,) bo wpadnie wcześniej ta przyjaciółka co do Zuzy wpadła
Stopki nie ustawiam no mój umysł ma pustkę na przemyslenia;)
Violu nie ustawiaj. Jeszcze trochę i takie stopki ustawimy że hoho
Spróbuj koleżanki nie wpuścić, tampona załóż
Viola dziewczyny tak testują ciągle dwie kreski, że teoretycznie szans nam nie dają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Tez taki miałam już ze 4 razy w ttm cyklu haha
Łoooo! to co ja tu robięLece po teścicho nim mi dziewczyny normę na miesiąc z testami pozytywnymi wyrobią i nic dla mnie nie zostawą
Żarcik oczywiście. Dupy by mi się nie chciało nawet ruszyćMartka10, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Jeżeli testy wyjdą i beta bedzie prawidłowo przyrastac to bez sensu mi iść na USG przed 9tc dla mnie przynajmniej jest to bezsensowne bo jeżeli przyrost będzie dobry to automatycznie ciąża jest w prawidłowym położeniu. W momencie kiedy ciąża jest poza macica przyrost jest zły.
Także spokojnie w 9tc jak coś pójdę na pierwsze USG nigdy z tym się nie spieszył lekarze dawali mi już na 7tc ale tam ledwo co było widać plama nic wiecej. Do USG na luzie wole podejść tez.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnyMartynka jesteś jeszcze?
Kurcze tak czytam i się cholernie wystraszyłam...
Wszędzie piszę, że jeśli to czop i odszedł przed 36tc musisz niezwłocznie udac sie do lekarza... Kuźwa proszę nie lekceważ tego nawet jeśli nic nie boli i leć do lekarza.
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Sorry dziewczyny - napisałam ze wyszedł i test przed terminem. Myślałam, ze Viriki wyszło 8 dni przed @ a nie w 8 d.p.o. W 8 d.p.o. to mi nawet beta chyba nie podskoczyłaby za bardzo. Owszem wyszło mi, ale przed terminem @. Tak to wygląda jak czyta się kiedy mdli jak nie wiem.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:06
Wojcinka lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.