Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTusia - wyszła Ci bladziocha? na serio? kiedy powtarzasz?

stella_88 - u mnie samopoczucie ok, mierzyłam się w pasie dzisiaj i wyszło 84cm, a z 4 tygodnie temu, może więcej, miałam 76cm
a jak u Was? 
19ina90 - czy ja coś przegapiałam? u Ciebie też wyszła druga kreska???
Viriki - Ty też???? jeeej gratulacje! no no dziewczyny, sypiecie prezentami!
Ktoś jeszcze? bo ja to już zakręcona, ile tych kreseczek!
po poroszę o więcej!!!
A to moje ostatnie wyniki:
Badanie ogólne moczu (A01):
Barwa jasnozółta
Przejrzystosc przejrzysty
PH 6,5 5,0 — 7,5
Ciezar własciwy 1,015 g/ml 1,005 — 1,030
Białko nieobecne nieobecne
Glukoza nieobecna nieobecna
Urobilinogen 0,2 mg/dl < 1,0
Bilirubina nieobecna nieobecna
Ciała ketonowe nieobecne nieobecne
Leukocyty obecne nieobecne
Azotyny nieobecne nieobecne
Krew nieobecna nieobecna
Mikroskopowy osad moczu (A19):
Nabłonki płaskie poj.wpw pojedyncze
Leukocyty 5-10 wpw 0 - 3 wpw
Bakterie liczne wpw nieobecne
HCV - p/c przeciw HCV (WZW typu C) nieobecne
HCV - p/c przeciw HCV (WZW typu C) 0,11 Index
nieobecne: <0,9
watpliwe: 0,91- 0,99
reaktywne: >1Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 15:29
-
Jezdem.
Moze teraz cos widac bez kopiowania? Ja nie umiem tu zdj wstawiac
http://images82.fotosik.pl/264/d278028cf94e04e1med.jpg
Dzis 30dc, teoretycznie 13dpo
Wpisalam sie na 10.01 bo nie chcialam testowac wczesniej niz 35dc bo co mc testowalam od 30dc a cykle mam 33-34d i co mc to bylo wypatrywanie cienia cienia
Objawy pieczenie na dole.
Serio w kazdej ciazy ph w pochwie mi sie zmienia tak ze moment lapie wszelkie grxybki i teraz tez. Plus czestomocz
Cycki flaki a co mc przed @ mialam balooony
Zero ochoty na przytulanki
I lzawosc straszna, placze na reklamach!!!
Ogolnie to bylam chora jakos tydzien po owu, nie mialam zbytniego parcia i tak jakos wyszlo
Za 3h lece do Polski do mamy, wiec jeszcze nikomu nic nie mowie. Mam nadzisje ze lot nsm nie zaszkodzi
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Daniel 

-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:06
nick nieaktualny, Tasza, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
ale jak mi odchodził czop to nie był to glut tylko dużo śluzu i krwi. A Martynka pisze, ze to jakiś większy glut. Może to jeszcze kwestia wysokiego prg?MyE wrote:Martynka jesteś jeszcze?
Kurcze tak czytam i się cholernie wystraszyłam...
Wszędzie piszę, że jeśli to czop i odszedł przed 36tc musisz niezwłocznie udac sie do lekarza... Kuźwa proszę nie lekceważ tego nawet jeśli nic nie boli i leć do lekarza.według OM

Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Viriki lot na pewno nie zaszkodzi
do 28tc nawet nie trzeba mieć zaświadczenia lekarskiego zeby latać
chyba ze ciąża jest zagrożona ale to zupełnie inna bajka.
-
nick nieaktualnyTasza wrote:ale jak mi odchodził czop to nie był to glut tylko dużo śluzu i krwi. A Martynka pisze, ze to jakiś większy glut. Może to jeszcze kwestia wysokiego prg?
U mnie nie było nawet kropelki krwi. Za to wyleciało coś pomiędzy galaretką a glutem. Dzwoniłam do gin. Mówiła, że to czop i że spokojnie, bo ciąża donoszona. Że mogę urodzić na dniach lub nawet po 2 tyg.
-
Nie straszcie Martynki to żaden czop tylko glut od prg albo infekcji
na pewno nic strasznego
-
Kuchcinka wrote:Onaa odsyłam do tabelki ciężarówek na pierwszej stronie

Ps. Tusia pozwoliłam sobie Cie wpisać bo wierze w Twoja ciaze bardziej od Ciebie hihi nie kaz mi sie wykreślać ;*
Nosz kurwa spadłam na ostatnie miejsce... Jak żyć pytam
Tasza lubi tę wiadomość
-
Wiec pewnie nie czytałaś ze śniłas mi sie dzisiajEffy wrote:hejka
nie udzielam się za często teraz bo bardzo źle się czuję. Ciąża mnie dopadła.
Ale bardzo chce wiedzieć co u Was więc postaram się nadrobić, nawet jak nie odpisuje to jestem jak coś
hehe ale śniło mi sie ze dopiero zaciazylas a ty juz przecież ciążowa weteranka w 8tc
-
w ogóle to takie parcie poczułam jakbym chciała oddać natychmiast mocz - dużo, pobiegłam do toalety i chlusnęło wtedy tym czopem.MyE wrote:U mnie nie było nawet kropelki krwi. Za to wyleciało coś pomiędzy galaretką a glutem. Dzwoniłam do gin. Mówiła, że to czop i że spokojnie, bo ciąża donoszona. Że mogę urodzić na dniach lub nawet po 2 tyg.według OM

nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Nie straszcie Martynki to żaden czop tylko glut od prg albo infekcji
na pewno nic strasznego 
Absolutnie nie chce nikogo straszyć.
Po prostu martwię się i w takich sytuacjach wolałabym dmuchać na zimne.Wizyta u lekarza przecież nie zaszkodzi a zawsze może pomóc.
Kurcze ja to taka panikara jestem jeśli chodzi o ciąże.
Przepraszam jeśli nastraszyła i już się nie odzywam.
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:06
Tasza, Zuza33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
też tak uważam. Czop jak odchodzi to się czuję zbliżający poród. Musiał skoczyć jej prg.Kuchcinka wrote:Nie straszcie Martynki to żaden czop tylko glut od prg albo infekcji
na pewno nic strasznego
według OM

nick nieaktualnyTasza wrote:w ogóle to takie parcie poczułam jakbym chciała oddać natychmiast mocz - dużo, pobiegłam do toalety i chlusnęło wtedy tym czopem.
Ja akurat nic nie poczułam.
Zrobiło mi się po prostu bardzo mokro. Poszłam do toalety a tam zwarty zlepek śluzu.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:07
Tasza lubi tę wiadomość
-
Haaa nieźle!Kuchcinka wrote:Wiec pewnie nie czytałaś ze śniłas mi sie dzisiaj
hehe ale śniło mi sie ze dopiero zaciazylas a ty juz przecież ciążowa weteranka w 8tc 

idziemy w styczniu jak burza. Będzie dobrze. Kuchcninka Ty doobrze wiesz że się uda.
-
Kuchcinka wrote:Trzeba było zarobić sobie nick od swojego imienia a nie imienia córy to byłabyś wyżej
ja jakbym zrobiła od swojego nazwiska byłabym nie wiele wyżej od Ciebie a tak to zrobiłam od nazwiska po mężu i od razu jestem w połowie tabelki 
Tasza jakoś se poradzę
Mmmmmm kurde żebym wiedziała że to tak działa to wzięła bym nick od mego psa haha
Wojcinka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość