Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Dziewczyny lepiej zrobic na obiad tarte z warzywami i kurczakiem czy ryz z warzywami i kurczakiem?
nana266, Martka10 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyNana, jesli juz mozesz wstawac to jedz teraz,kup wszystkiego po kilka sztuk, zrob liste kosmetykow , pojedzdo hurtowni kup pampersy, husteczki bla bla, a wozek i lozeczko zamow przez internet. Ja np poprosilam meza zeby to on zamowil wozek. Faceci jakoa bardziej ogarniaja te amortyzatoey, te hamulce te kola itp i wydawalo mi sie, ze ja to nie wybralabym dobrego tylko po prostu ladny
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nana ale masz fajny dołeczek przy pępku
Ja się nie znam na brzuszkach, tyle co słyszałam to idący do przodu na chłopca a idący do przodu i też w boczki na dziewczynkeAle myśle, że to chyba zależy od figury jednak...
nana266 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Nana, jesli juz mozesz wstawac to jedz teraz,kup wszystkiego po kilka sztuk, zrob liste kosmetykow , pojedzdo hurtowni kup pampersy, husteczki bla bla, a wozek i lozeczko zamow przez internet. Ja np poprosilam meza zeby to on zamowil wozek. Faceci jakoa bardziej ogarniaja te amortyzatoey, te hamulce te kola itp i wydawalo mi sie, ze ja to nie wybralabym dobrego tylko po prostu ladny
-
nick nieaktualnyNana sliczny brzuszek
)
No wlasnie Kate kto jak wolija np nie wyobrazam sobie kupowac tygodniami, liczyc, sprawdzac, ile jeszcze, potem znow patrzec czego brakuje, liczyc, znow chodzic po sklepach w ktorych juz bylam i szukac, potem jeszcze po kilku tygodniach znow zobaczyc, ze brakuje jeszcze tego i tego
ja wolalam pojechac raz do sklepu, ladowac po kolei kosmetyki, oczywiscie ogolnie to bylam w 3 lub 4 sklepach zeby nie przeplacic
Chociaz moje podejscie ma tez jedna wade - nie ma tej radosci z kupowania pojedynczych rzeczynana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny