Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Siemka laski.
Wszystkiego najlepszego w Nowym roku.. bo ja ostatnio zakręcona i pewnie Wam nie życzyłam jeszcze...:*
Kochane ja Was przepraszam, ale nie to że wyłączyłam się ze starania .. ale po prostu lekko się zirytowałam tym wszystkim..i to delikatnie rzecz ujmując:)
Nie nie jestem zazdrosna o dwie kreski:* ciesze się, że komuś się udało:) ale fakt faktem jest ze choćbym stawała na uszach.. na dupie.. na biodrze wszelka cholera mnie weźmie ( skurcze, mrowienia itp) to ni kija ten jeden plemnik nie wejdzie tam gdzie powinien:)
Nie będę się oszukiwać...ciężko jest bo prawie mija rok niby wszystko ok a tu jednak cś.. niestety w tym cyklu wręcz jestem pewna bieli wizar:)
Dlatego zachodzę do Was cieszę się z Wami, ale już nie gadam o swoich staraniach bo one są jak krew z nosa... bo czy płodne czy nie płodne to u mnie jedna cholera:) -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:05
Ink@, nana266 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:03
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Kuchcinka to faktycznie to troche zmienia postac rzeczy, myslalam ze wczesniej byl u was tylko i wylacznie stosunek przerywany - a to to wiem ze ludzie nawet i 10 lat stosuja bez wpadki. Ale jesli faktycznie juz wczesniej dochodzil na calego prawid przez caly miesiac to faktycznie mozna uznac ze starania trwaja juzdluzej bo mimo wszystko napewno nie raz owulacja sie przesunela. Ale dobrzs ze lekarz o tym wie
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:PIękne wiadomości że czujesz maluszka.
Jeżeli chodzi o leczenie hmm będziesz w Warszawie na prawdę polecam Tobie pojechać do szpitala na Karową jest specjalistyczny szpital gdzie na pewno Tobie pomogą. Wyobrażasz sobie jeszcze 20 tygodni chodzić i się drapać? Musisz koniecznie pójść bez względu czy się pogorszy czy nie nadal to masz a nie powinno tego być.
Tak wlasnie zrobię, od czegos to cholerstwo musi mnie męczyć a nie chce tez zaszkodzić kruszynce..
Dziękuję za namiaryTusia_87, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Ja chciałam Ige ale tez teraz podobno popularne albo Nikole albo Jagode
moja siostra ma córkę Liliane i tez mi sie podoba i ma pelno zdrobnień
Lilianka, Lili, Lila, Lilusia, Lilunia
I mowila ze jak bedzie miała 2 córkę to da jej imię Ligia he he
A mi się zawsze podobalo Eunice z quo vadis -
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Znam to hehe tez jestem muzykiem tylko bardziej wokalistka
od malego spiewalam, uczylam sie prywatnie, festiwale itd ;d
Ink@, Natka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7f7d172378d.jpg
Dziewczyny jak by ktoś wam pokazał takie coś to co byście pomyślały?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 12:08
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:- uwaga takie rzeczy tylko w Polsce -
Kurwa wyobraźcie sobie taka sytuacje, mamy rocznego peugeota którego dostaliśmy na ślub od mojego taty, samochód był kupiony w salonie peugeota jako auto którym przez 4 miesiące jeździł dyrektor regionalny a od stycznia do maja stało nieruszane.
Teraz musieliśmy pojechać na serwis po 50 tys km i przy okazji drobna naprawa bo urwał sie ten plastikowy uchwyt przy masce do jej otwierania i od 2 miesięcy nie mogliśmy dolać płynu do spryskiwaczy bo maski nie dało sie otworzyć
W każdym razie jak uchwyt sie urwał okazało sie ze był wcześniej KLEJONY KLEJEM! No kurwa nie umieli w autoryzowanym salonie peugeota zamontować nowej części?!No ale to nie koniec, teraz podczas wymiany filtrów okazało sie ze Ci debile w salonie w Warszawie urwali jeszcze jedna czesc pod maska i skleili to ciepłym klejem i teraz hit - ta naprawa juz nie ebdzie objęta gwarancja i chcą mi policzyć 1400 kurwa zł!!! Oczywiście nie zgodzilam sie, maja to "jakoś" z powrotem zamontować i mój ojciec bedzie musiał sie awanturować w salonie Peugeota w Warszawie zeby pokryli koszty tej naprawy :[
Dodam jeszcze ze dostaliśmy rownież przy zakupie od nich komplet opon zimowych i rownież okazało sie ze zamiast dać 4 jednakowe, dali 2 zimowe i 2 wielosezonowe... AUTORYZOWANY DEALER PEUGEOT takie jaja sobie z ludzi robi. Jestem wściekła -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:03
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec.