Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tasza wrote:ja narazie dolatuję ale z trudem a reklamówki mam zawsze upchane po torebkach ostatnio na styk wypadłam jak burza z biedry żeby wymiotować za jej rogiem do rowu - tragedia normalnie. Prawie spłakana wróciłam z połową zakupów.Na obiad mieli zapiekanki i to ze zwykłego chleba plus to co zostało w lodówce do tego.
-
Tusia_87 wrote:Hmm a wit D (vigantol) można przedawkowac? Bo mam babkę ktora może mi dać i na czas zimy i wczesnej jesieni może był sobie brała po parę kropelekStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Wyobraźcie sobie ze moja szwagierka jest fizjoterapeutka i do tego robi mobilizacje kręgosłupa a to duży wysiłek, jest w 12 tyg ciąży i lekarz nie dal jej zwolnienia a chodzi prywatnie. W poprzedniej ciąży plamila, miała obniżone lozysko i problemy z nerkami normalnie porazka...
-
Mnie rozwala takie podejście do klienta. Może i ja jestem wredna, trudna itp.ale oni mnie do tego zmuszają
Nie wyobrażam sobie stać cały dzień i pralki pilnować.
Kuchcinka ja też bym nie zapłaciła
Ja wczoraj przeczytałam też dobry
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f34c9a5210b1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 13:22
szygas, nana266, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
To już nawet nie o to, ale człowiek robi koło siebie zamieszanie zawsze. Skręca mnie od tego. Zwłaszcza jak toruję sobie drogę przez kolejkę, te wrzaski, ze się pcham a ja muszę zostawić koszyk, krzyknąć, ze zaraz wrócę uregulować i pędem do kibla. Mają tam całe szczęście taki koło apteki. Od wczoraj już powiedziałam - nie chodzę nigdzie dopóki się to nie unormuje. Wali mi co będą jeść jeśli nie pomyślą i nie zaopatrzą się. Ja głównie biszkopty wpierdzielam i zupy krem odmrażane - zrobiłam sobie zapas.
MyE, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnynana266 wrote:Wyobraźcie sobie ze moja szwagierka jest fizjoterapeutka i do tego robi mobilizacje kręgosłupa a to duży wysiłek, jest w 12 tyg ciąży i lekarz nie dal jej zwolnienia a chodzi prywatnie. W poprzedniej ciąży plamila, miała obniżone lozysko i problemy z nerkami normalnie porazka...
Zmieniłabym lekarza.
-
KateA92 wrote:Tasza ja pamiętam jak poszłam do takiego małego marketu niedaleko domu, coś w wielkości Lidla i w pewnym momencie wybieglam z tego sklepu i zwymiotowalam to kosza na śmieci przy wyjściu. ludzie to gapili się na mnie jak na jakąś narkomanke czy jak... tak się wtedy czułam, tzn czułam ich wzrok na sobie
byłam blada jak ściana, nogi jak z waty i tak siedziałam chwilę na murku obok tego kosza. nikt się nie zapytał nawet czy wszystko w porządku, czy dobrze się czuje... całe szczęście, że byłam rowerem więc tak oparta o rower jakiś doszłam do domu. od tamtej sytuacji naprawdę bardzo rzadko wychodziłam z domu
według OM
nick nieaktualnyTasza wrote:bo ludzie nie pytają - oni tylko umieją komentować jak człowiek leci im po głowach blady jak ściana przez kolejkę. Tak jakby nikt nie umiał wpaść na to , ze bez potrzeby nikt tak nie robi.
Tak samo jak policja zatrzymała starszego Pana i stwierdzili, że pijany. Nie dał się zbadać alkomatem i tłumaczył, że nic nie pił, że źle się czuje i potrzebuje lekarza. Nie potrafił się wysłowić. Ci go na wytrzeźwiałkę a się okazało, że facet miał udar.
Jakiś czas temu w wiadomościach o tym trąbili.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 13:27
-
kania901 wrote:Tasza wykończysz się. Tylko staraj się dużo pić. Myślisz o jakiś lekach przeciwwymiotnych?według OM
KateA92 wrote:hehe no to widzę Tasza że sytuację z marketem też już masz za sobą... ojj wiem co czujesz... i niestety nie potrafię Cię pocieszyc - mnie nic nie pocieszalo i nie pomagało
a jak słyszałam "no jeszcze trochę i przejda" to uszy mi wiedly... bo ile można tego słuchać?
najpierw "a to pierwsze tygodnie tak", potem "no po 12tyg powinno przejsc", następnie "no już minął pierwszy trymestr to lada dzień przejda" a skończyło się na tym że do 20tc się meczylam
także Tobie Kochana życzę, żebyś nie musiała całej ciąży się tak męczyć, żeby kiedys wkoncu mdłości ustąpiły
-
nick nieaktualny
-
kania901 wrote:U mnie i tak było do przewidzenia że będzie chłopak. W rodzinie męża nie ma dziewczynek.
A lekarka tylko spojrzała i od razu była pewna. Dobrze się ustawił.
nana266 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Mój mąż ma 3 siostry ja tylko brata , moja mama ma 3 siostry tata ma 2 zero braci liczę po cichu na dziewczynke
Moja mama 3 córki, babcia 2 córki, ciocia 2 córki, prababcia 2 córki i 1 syn, ja córkę.
Chyba nie mam co liczyć na syna
szygas lubi tę wiadomość