Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecę do lekarza w poniedziałek i opowiem o tej wizycie. Zobaczymy.
Na forach czytam że na USG widać pęcherzyk przy becie 1200 dopiero a wcześniej to jeszcze magia. Wiedziałam że poszłam mega za wcześnie i nie spodziewałem się serduszka tylko właśnie chciałam zobaczyć czy jest coś w macicy .Daniel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA teraz tak na szybko zanim zacznę was nadrabiać, bo zapomnę.
Kuźwa miałam najpiękniejszy sen w moim życiu.
Urodziłam dziecko! Piękną malusią dziewczynke. Boże... ja pamiętam z tego snu nawet jak położna mi mówi: "10/10, 59 długa, waga 3600"
Pamiętam jej wymiary. Pamiętam, że na główkę założyli jej różową opaskę a ja pocięta po cc brałam ją na rączki a ona tak ślicznie się uśmiechała. Normalnie cieszyła się do mnie i była prześliczna. Stałam z nią na rękach, gadałam do niej i płakałam ze szczęścia.
Szok! Sen był tak realny i tak piękny, że po obudzeniu poczułam się jakby mi ktoś nóż w plecy włożył. Jakby ktoś zakpił ze mnie, podarował szczęście a później je odebrał.
Maaasakra musiałam się wygadać. Wracam do nadrbiania :*Wojcinka, Martka10, Bluebell1984, Mila123 lubią tę wiadomość
-
Witam Was w piękny słoneczny dzień (-17). Nic tylko zapaść w sen zimowy
Kuchcinka wrote:Dziewczyny ile trwa kolonoskopia? Znalazłam dentystę który przyjmuje w soboty ale o 9 wiozę Artura na badanie i nie wiem ile sie nam tam zejdzie
U mnie wszystko 30 min.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 09:19
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane nie ma szans was nadrobić 20stron!!!
.
Wczoraj przyjechała szwagierka z mężem naprawil nam panele w kuchni bo jeden wychodzi a że mamy mieć dzidziusia na weekend a mały już chodzi to podłoga na gwałt musiała być naprawiona.
Zjedliśmy na wieczór pizze wypiłam szklankę różowego musujacego słodkiego winka oczywiście faza helikopter więc o 21:40 już spałam i ciężko mi było o 9 się zwlec z wyrka. Jutro niestety do pracy nie chce mi się ale przynajmniej jeszcze w tym miesiącu płacą przy wypłacie niestety od następnego co kwartałporażka
.
Nie wiem czego całe ramiona mi wysypalo nie wiem po czym....
Byłam ze szwagierka i szwagrem o mężem w galerii kupiłam sobie bluzki z rękawa 3/4 i długim takie cienkie typowo do pracy ale po wypłacie kupię jeszcze kilka bo są naprawdę fajne i poszukuje tuniki lub sukienki jakiejś z długim rękawem lub 3/4 właśnie na wizytę do gina jakoś nie lubię świecić gola dupa wolę mieć coś dłuższego....są fajne ale mi szkoda 60 zł czekam na przecene:-D no i muszę sobie zamówić na allegro jakieś trepki albo kozaki ciepłe bo nie mamZuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyE wrote:A teraz tak na szybko zanim zacznę was nadrabiać, bo zapomnę.
Kuźwa miałam najpiękniejszy sen w moim życiu.
Urodziłam dziecko! Piękną malusią dziewczynke. Boże... ja pamiętam z tego snu nawet jak położna mi mówi: "10/10, 59 długa, waga 3600"
Pamiętam jej wymiary. Pamiętam, że na główkę założyli jej różową opaskę a ja pocięta po cc brałam ją na rączki a ona tak ślicznie się uśmiechała. Normalnie cieszyła się do mnie i była prześliczna. Stałam z nią na rękach, gadałam do niej i płakałam ze szczęścia.
Szok! Sen był tak realny i tak piękny, że po obudzeniu poczułam się jakby mi ktoś nóż w plecy włożył. Jakby ktoś zakpił ze mnie, podarował szczęście a później je odebrał.
Maaasakra musiałam się wygadać. Wracam do nadrbiania :*
No faktycznie piękny sen mi się wogole noc ostatnio nie śni jedyne co wczoraj jakieś robaki mi się śniły i czułam na plecach jakby mi coś chodziło od góry do dołu jak zem się udarla mąż mnie uciszal wstałam poszłam siku chyba z 10 minut lałam mąż myślał że na dwójkę poszłam. Wróciłam pająka brak zasnęłam dalej. Mąż się dobierał do mnie o 6 rano ale nie byłam w stanie nawet ręką ruszyć powiedziałam tylko "nie"
.
Zaraz wróci z pracy więc i tak mnie nie minie. -
Martynka. Tytul ksiazki to 'prosta metoda jak skutecznie rzucic palenie' Allan Carr.
Ja nie polecam wracania do palenia okazyjnego. Tak to sie przewaznie zaczyna i nie ma wyraznej granicy pomiedzy tym a uzaleznieniem. Nigdy nie wiesz kiedy sie uzaleznisz a potem mozesz zalowac. Autor o tym tez pisze.
Kazda osoba uzalezniona zaczynala od okazyjnego palenia/picia/brania narkotykow. Nie mozna sobie postanowic, ze sie nie uzaleznimy, bo po prostu nie mamy nad tym kontroli. Uzaleznienie zmienia nasz tok myslenia i nie jestesmy w stanie tego zauwazyc.
Sa osoby, ktore sie nie uzalezniaja, ale nigdy nie wiemy czy my bedziemy wsrod nich, wiec na prawde nie warto ryzykowac.
Po rzuceniu najwazniejsze jest nie siegnac po pierwszego papierosa, bo wtedy predzej czy pozniej wrocimy do nalogu. To samo jest z alkoholizmem - nie siegac po pierwszy kieliszek.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:57
Viola999, Zuza33, stella_88 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Viola999 wrote:A no i zgłaszam reklamację dwie
Nie dostałam Stella foto !!!!!!!!
Druga rzecz nikt mnie na fb nie zaprasza kpina łaski ja wiem ze do mnie wstyd się przyznać ale żeby aż tak
Dziękuję Kochana... Mam nadzieję że wszystko się spełni :-*
Stella tylko dla wybranych, ja też nie dostałam
Mnie też nikt prawie nie zapraszał to się sama do nich zaprosilam
Aktualnie rozpracowuję wszystkie na fb bo ni huk nie potrafię połowy rozpoznać po nickach. Wiem jedno.. Nawet połowa wyglądem mi do siebie nie pasujeInk@, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Zuza misiu ptysiu! Wszystkiego naaaajleoszego z okazji z rocznicy! ❤❤❤ cierpliwości i miłości i obyście kolejna rocznice świętowali z małym bąbelkiem bo te co macie to juz sa za duzo, czas na nowego malucha
Mialbyc pozywtywny test ode mnie, niestety sie nie udało wiec masz kwiaty
Natka2, Viola999, Zuza33, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:46
Natka2, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Wojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:46
Zuza33, caroline29 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 lubi tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola napisałam do Ciebie juz na whatsapp