Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:Natka1 reklamacja uwzględniona
masz już na priv.
ja całkiem nieżle gotuję jak już mi się chce
ale opowiem Wam jak moja siostra poszła na studia to potrafiła nawet wodę przypalić
i kiedyś dzwoni do mamy rozżalona i mówi:
"Mamo! ile się gotuje jajko żeby było "na miękko" bo ja gotowałam 20 min. i ciągle jest twarde"
a teraz kuchara z niej na 6
Effy przygoda z gotowaniem zaczęła się na studiach, a przy obecnym mężu poprawiłam kunszt gotowaniaNajwiększe uznanie mam mojego męża, który niedawno powiedział, że gotuję lepiej niż jego mama, a kobieta ma talent. Ogólnie lubimy eksperymentować w kuchni, nie zawsze wszystko wychodzi zgodnie z oczekiwaniami, ale praktyka czyni mistrza
Próbuj jak najwięcej kiedyś będziesz się z tego śmiać
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas jak zawsze zima deszczowa, dzisiejsza noc jako jedna z nielicznych z przymrozkiem. Standardowo temp. w ciągu dnia mamy na poziomie 5-8 st na +. W sumie śniegu na żywo nie widziałam od 3 sezonów. Jako kierowca lubię takie zimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 23:11
Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:O matko! Masakra!
Dzisiaj jak jechałam autostradą w tej brei, skończył mi się płyn do spryskiwaczy, a wszystkim samochodom pryskało te błoto spod kół na moją szybę, że wycieraczki nie pomagały. W pewnym momencie zaświeciło słońce i nie widziałam zupełnie nicprzede mną i za mną samochody, chciałam już włączyć światła awaryjne i zjechać na pobocze - ale nawet pobocza nie widziałam
Jak po chwili wjechałam w strefę cienia, to umyłam szyby śniegiem, żeby jakoś dojechać do domu. Ale moje auto tak strasznie teraz wyglada, że wstydzę się do niego przyznać
Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:45
-
. ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:45
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Dziewczyny ile trwa kolonoskopia? Znalazłam dentystę który przyjmuje w soboty ale o 9 wiozę Artura na badanie i nie wiem ile sie nam tam zejdzie
-
Hej nie dam rady nadrobić. Jutro wracam do IRe to będzie lepiej
Byłam dzisiaj u gina i mnie zdenerwowałnie znalazł pęcherzyka. Zaczął szukać poza macica i też nie znalazł.
Potem coś tam zauważył w macicy co może byc ciąża i też coś na jajowodzie....
Kazał mi zrobi betę i jeśli wyjdzie do 500 to raczej ten mały kropek w macicy a jeśli wyjdzie koło 1500 to pozamaciczna na jajowodzie....
Wyszła 309
Jutro wracam do moje średniowiecza i pozostaje mi trzymać kciuki że to nie będzie pozamaciczna...Daniel
-
nick nieaktualnyViriki wrote:Hej nie dam rady nadrobić. Jutro wracam do IRe to będzie lepiej
Byłam dzisiaj u gina i mnie zdenerwowałnie znalazł pęcherzyka. Zaczął szukać poza macica i też nie znalazł.
Kazał mi zrobi betę i jeśli wyjdzie do 500 to raczej ten mały kropek w macicy a jeśli wyjdzie koło 1500 to pozamaciczna na jajowodzie....
Wyszła 309
Jutro wracam do moje średniowiecza i pozostaje mi trzymać kciuki że to nie będzie pozamaciczna... -
nick nieaktualnyViriki wrote:Hej nie dam rady nadrobić. Jutro wracam do IRe to będzie lepiej
Wyszła 309
Jutro wracam do moje średniowiecza i pozostaje mi trzymać kciuki że to nie będzie pozamaciczna...
bedzie dobrze. Musi! :* -
nick nieaktualnyŚmigam miętosić poduchę.. męża jeszcze nie mogę
heheeh dobrej nocy!!! :*
edit.
Od razu wyprzedzam.. wiem, ze dobry kon to i po blocie pojdzie, ale nie nie nie! nie lubie i nie ma opcjio!
Baaaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 00:15
Martka10, Wojcinka, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viriki wrote:Hej nie dam rady nadrobić. Jutro wracam do IRe to będzie lepiej
Wyszła 309
Jutro wracam do moje średniowiecza i pozostaje mi trzymać kciuki że to nie będzie pozamaciczna...szkoda tylko ze nie będziesz miała możliwości powtórzyć bety za 2 dni No ale mówi sie trudno , ja tam wierze ze niedługo usłyszysz serducho
:*