Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:Hej hej
Śpioch dopiero wstał
Grzecznie zjadlam dziś mleczko z platkami owsianymi co by to moje dzieciątko nie mialo takiego odrzutu od mleka juz od niemowlaka jak mamusia, ze wolala odrazu nie wiadomo co, miecho haha
Mowicie tak o wyprawce a ja wlasnie zastanawiam sie nad wózkiem bo trafila sie super okazja, wózek taki podobny jak Chcialam za dosłownie połowę ceny, uzywany z olx ale zadbany wyglada jak nowy w komplecie gondola, spacerówka, nosidelko i wlasnie brałabym go już tylko siostra mnie tak zazyla ze w moim przypadku ze non stop cos sie dzieje nie powinnam kupowac nic wcześniej.. Tylko ze ten wozek jest akurat szary dobry dla dziewczynki i chlopca, postawilabym na strychu i by juz czekal.. A na ostatnia chwile wydac dwa razy tyle na wózek? Sama juz niewiem co zrobić
Ja bym brala przesądy przesadami ale za pół ceny funkiel nówka prawie nie smigany nie miałabym na co czekać u mojej teściowej stoją już dwa na strychu -
Monia1028 wrote:Hej hej
Śpioch dopiero wstał
Grzecznie zjadlam dziś mleczko z platkami owsianymi co by to moje dzieciątko nie mialo takiego odrzutu od mleka juz od niemowlaka jak mamusia, ze wolala odrazu nie wiadomo co, miecho haha
Mowicie tak o wyprawce a ja wlasnie zastanawiam sie nad wózkiem bo trafila sie super okazja, wózek taki podobny jak Chcialam za dosłownie połowę ceny, uzywany z olx ale zadbany wyglada jak nowy w komplecie gondola, spacerówka, nosidelko i wlasnie brałabym go już tylko siostra mnie tak zazyla ze w moim przypadku ze non stop cos sie dzieje nie powinnam kupowac nic wcześniej.. Tylko ze ten wozek jest akurat szary dobry dla dziewczynki i chlopca, postawilabym na strychu i by juz czekal.. A na ostatnia chwile wydac dwa razy tyle na wózek? Sama juz niewiem co zrobićbo tez pozniej różnie moze być ale z drugiej str nie chce zakładać najgorszego... A i dziękuję ze Ty jedyna o mnie zapytalas :*
Monia1028 lubi tę wiadomość
-
Anette93 wrote:A jakie skutki uboczne mogą być? Bo ja nigdzie nie wyczytałam.
Wpisz w internecie go sobie i tam ulotkę możesz poczytać. Ale to zwykły suplement więc albo pomoże albo nie. Raczej skutków ubocznych nie powinno się po nim mieć
Ja dziś stojąc w masarni chciałam kupić pierś z kurczaka ale zanim doszła kolejka do mnie kupiłam pierś z indyka bo mój mózg mnie poinformował "KURWA KUCHCINKA NIE POZWALA JESC KURCZAKA"MyE, kania901, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:54
Monia1028 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:54
nana266 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:33
-
WARSZAWSKI ALARM SMOGOWY
Przypominamy, dziś w całej Warszawie darmowa komunikacja zbiorowa! Z powodu smogu po raz pierwszy w historii władze Warszawy ostrzegą też dyrektorów szkół i przedszkoli by dzieci nie wychodziły na "świeże" powietrze. "Biuro Edukacji wyśle do dyrektorów szkół i przedszkoli maila z ostrzeżeniem(...). Zaapelujemy o przełożenie aktywności zaplanowanych na świeżym powietrzu na inne dni" - mówi Bartosz Milczarczyk ze stołecznego Ratusza. -
Kuchcinka wrote:Ah ależ mnie duma teraz przepełnia
nawet arturowi to przeczytałam hehe brawo Zuza
Ja nie wiem jak Ty na ludzi działasz ale jeszcze trochę i się nie zdziwie jak se kota kupie ( a nigdy ich nie lubiłam) hahaWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:WARSZAWSKI ALARM SMOGOWY
Przypominamy, dziś w całej Warszawie darmowa komunikacja zbiorowa! Z powodu smogu po raz pierwszy w historii władze Warszawy ostrzegą też dyrektorów szkół i przedszkoli by dzieci nie wychodziły na "świeże" powietrze. "Biuro Edukacji wyśle do dyrektorów szkół i przedszkoli maila z ostrzeżeniem(...). Zaapelujemy o przełożenie aktywności zaplanowanych na świeżym powietrzu na inne dni" - mówi Bartosz Milczarczyk ze stołecznego Ratusza.
Jejku aż strach. U mnie na Mazurach czysto chyba że nas trują bez ostrzeżenia -
nick nieaktualnyNienawidze okreu...
Kuźwa wpierdzieliłabym konia z kopytani i zagryzła tabliczką czekolady. Później poryczałabym się, że będę gruba bo rzrem jak świania, następnie wściekła najpewniej na męża o jakąś pierdołe żeby później tłumaczyć to hormonami i wydusić z siebie słodkie "przepraszam". W między czasie pomyśleć 3 razy, że mam ochotę na seks, ale już mi się odechciało, albo nie a może jednak. No ale okres... No to chociaż mnie przytul, ale nie tak mocno, z uczuciem. Dobra chuj z tym nie przytulaj, bo nie ummiesz. I tak kuźwa w kółko... -
onaa123 wrote:Anette93 - no stosowałam ovarin, mi pomógł, poprawiło się, nie miałam skutków ubocznych, myślę, że po nim poprawiła mi się ovulacja i cykle się wyregulowały, podobno ułatwia zajście w ciążę, mi widocznie ułatwił
polecam
my też staraliśmy się ponad rok
stella_88 - masz sporo tych objawów ciążowych, to wygląd, to mdłości, a no właśnie, jak tam się czujesz?niedługo masz wizytę
MyE - współczuję takiego samopoczucia... ja też miałam raz taki okropny ból miesiączkowy, myślałam, że umrę, aż wymiotowałam z bólu...
19ina90 - twój też się boi sexu w ciąży??? my się też nie kochamy od pozytywnego testu;(
ostatnio rozmawiałam ze swoim o tym i powiedział, że porozmawia z lekarzem, zapyta, bo on się boi i lekarz musi dać mu zgodę hahahaha xD biedny
a raczej ja biedna
szygas - kiedy Twoja żonka testuje?
A ja jutro albo w środę będę robiła swoje kartacze z mięskiema placki ziemniaczane też uwielbiam, muszę kiedy zrobić
co do wyprawki, ja bym chciała zrobić ją jak najwcześniej, albo będę kupowała po trochu
coś czuję, że noszę w sobie chłopaczka hihi
a ja dzisiaj idę na szkolenie w komisji wyborczej
bo będę miała jakoś pod koniec stycznia iza parę godzin zarobię 300 zł
-
MyE wrote:Nienawidze okreu...
Kuźwa wpierdzieliłabym konia z kopytani i zagryzła tabliczką czekolady. Później poryczałabym się, że będę gruba bo rzrem jak świania, następnie wściekła najpewniej na męża o jakąś pierdołe żeby później tłumaczyć to hormonami i wydusić z siebie słodkie "przepraszam". W między czasie pomyśleć 3 razy, że mam ochotę na seks, ale już mi się odechciało, albo nie a może jednak. No ale okres... No to chociaż mnie przytul, ale nie tak mocno, z uczuciem. Dobra chuj z tym nie przytulaj, bo nie ummiesz. I tak kuźwa w kółko...
No patrz i jeszcze z czterema kopytamia się wpierdoliła:) heh ..
Wygoń ją kurwa na mróz:)MyE lubi tę wiadomość