Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:19ina maszyny sa drogie;P:P
Zuza kochanie ja doczytałąm się, że szukasz hotelu ze spa:)
Ja serdecznie zapraszam na zamojszczyznę
Hotel znajdę.. i zapewniam darmowego przewodnika;)
Jest co zwiedzać
Cześć Brygado!!!
A Wy dziś od rana dążycie uparcie do 2000 str
Jeśli chodzi o placki to jestem specjalistką ;)Mojej siostry chłopak już mi zapowiedział, że w ferie jak do nich polecę to będę smażyć
Viola u mnie też depresja i czarne myśli bo nie mam objawów jak co miesiąc i pięknych jedrnych cycków. Ty jesteś lepszej sytuacji bo już ciążę masz
Szukam czegoś Kochana ale z basenem bo moja córka pływaczka by się nudziła
Ale jak już coś znajdę to albo zajęte albo drogie. Koniec końcem zabiorę ich na grilla na majówkę chyba
Dziś taki ranek miałam już śmierć w oczach widziałam. Mało co nie przydzwoniłam w faceta
Uwaga jutro przyjeżdża Pan od łóżka. Nie mogę się doczekać
Natka2 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:39
nana266 lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Mam taki spa u siebie
Artis Hotel jest basenjest Wiola jest Yeti jest wszystko:)
Co do objawów pamiętasz mnie:) nic a nic objawów a co lepsze do tej pory ich nie ma:)
To kusisz.. Zaraz sprawdzę jak się tam cennik przedstawia
Yeti mnie przekonał -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:40
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Testu nie robiłaś może to biochemiczna? Takie skrzepy. Hmm
Jeśli tak to dobrze, że nie robiłam testu i oznacza to że z czegoś ten mój strach przed testowanie wynikał.
W takiej sytuacji wolę jednak żyć w niewiedzy.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Kuchcinka jadła śniadanko z mężusiem
ah jeszcze nigdy mie widzieliśmy tyle czasu razem w domu , podoba mi sie to ze choruje
hehe
Nana mój tata faktycznie z wykształcenia (ale nie z zawodu) jest prawnikiem i zreszta moi dziadkowie i pradziadkowie tez byli prawnikami i brat rownież jest prawnikiemja tez miałam iść na prawo ale poszłam po rozum do głowy i zrezygnowałam
Cos często Wam sie śnię -
nick nieaktualnyAnette93 - no stosowałam ovarin, mi pomógł, poprawiło się, nie miałam skutków ubocznych, myślę, że po nim poprawiła mi się ovulacja i cykle się wyregulowały, podobno ułatwia zajście w ciążę, mi widocznie ułatwił
polecam
my też staraliśmy się ponad rok
stella_88 - masz sporo tych objawów ciążowych, to wygląd, to mdłości, a no właśnie, jak tam się czujesz?niedługo masz wizytę
MyE - współczuję takiego samopoczucia... ja też miałam raz taki okropny ból miesiączkowy, myślałam, że umrę, aż wymiotowałam z bólu...
19ina90 - twój też się boi sexu w ciąży??? my się też nie kochamy od pozytywnego testu;(
ostatnio rozmawiałam ze swoim o tym i powiedział, że porozmawia z lekarzem, zapyta, bo on się boi i lekarz musi dać mu zgodę hahahaha xD biedny
a raczej ja biedna
szygas - kiedy Twoja żonka testuje?
A ja jutro albo w środę będę robiła swoje kartacze z mięskiema placki ziemniaczane też uwielbiam, muszę kiedy zrobić
co do wyprawki, ja bym chciała zrobić ją jak najwcześniej, albo będę kupowała po trochu
coś czuję, że noszę w sobie chłopaczka hihi
a ja dzisiaj idę na szkolenie w komisji wyborczej
bo będę miała jakoś pod koniec stycznia iza parę godzin zarobię 300 zł
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:Anette93 - no stosowałam ovarin, mi pomógł, poprawiło się, nie miałam skutków ubocznych, myślę, że po nim poprawiła mi się ovulacja i cykle się wyregulowały, podobno ułatwia zajście w ciążę, mi widocznie ułatwił
polecam
my też staraliśmy się ponad rok
stella_88 - masz sporo tych objawów ciążowych, to wygląd, to mdłości, a no właśnie, jak tam się czujesz?niedługo masz wizytę
MyE - współczuję takiego samopoczucia... ja też miałam raz taki okropny ból miesiączkowy, myślałam, że umrę, aż wymiotowałam z bólu...
19ina90 - twój też się boi sexu w ciąży??? my się też nie kochamy od pozytywnego testu;(
ostatnio rozmawiałam ze swoim o tym i powiedział, że porozmawia z lekarzem, zapyta, bo on się boi i lekarz musi dać mu zgodę hahahaha xD biedny
a raczej ja biedna
szygas - kiedy Twoja żonka testuje?
A ja jutro albo w środę będę robiła swoje kartacze z mięskiema placki ziemniaczane też uwielbiam, muszę kiedy zrobić
co do wyprawki, ja bym chciała zrobić ją jak najwcześniej, albo będę kupowała po trochu
coś czuję, że noszę w sobie chłopaczka hihi
a ja dzisiaj idę na szkolenie w komisji wyborczej
bo będę miała jakoś pod koniec stycznia iza parę godzin zarobię 300 zł
A jakie skutki uboczne mogą być? Bo ja nigdzie nie wyczytałam.Anette93
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej
Śpioch dopiero wstał
Grzecznie zjadlam dziś mleczko z platkami owsianymi co by to moje dzieciątko nie mialo takiego odrzutu od mleka juz od niemowlaka jak mamusia, ze wolala odrazu nie wiadomo co, miecho haha
Mowicie tak o wyprawce a ja wlasnie zastanawiam sie nad wózkiem bo trafila sie super okazja, wózek taki podobny jak Chcialam za dosłownie połowę ceny, uzywany z olx ale zadbany wyglada jak nowy w komplecie gondola, spacerówka, nosidelko i wlasnie brałabym go już tylko siostra mnie tak zazyla ze w moim przypadku ze non stop cos sie dzieje nie powinnam kupowac nic wcześniej.. Tylko ze ten wozek jest akurat szary dobry dla dziewczynki i chlopca, postawilabym na strychu i by juz czekal.. A na ostatnia chwile wydac dwa razy tyle na wózek? Sama juz niewiem co zrobić -
MyE wrote:To jak moja siostra.
Ona czasem po pół roku miesiączki nie miała. Lekarze zawsze jej powtarzali, że wątpią czy kiedyś w ciąże zajdzie. Ale jej to akurat nie przeszkadza więc spoko.
MyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny