Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Caroline jeżeli nie pracujesz byłaś na umowie śmieciowej to przez rok po urodzeniu należy się Tobie co miesiąc 1000złStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Tusia. Wspolczuje tak dlugiego cyklu. Trzymam kciuki, zeby @ przyszla jak najszybciej.
Jakas straszna sprawa z tym smogiem. Ostatnio w DDTVN mowili, ze on moze powodowac poronienia i wady plodu.
Jezeli chodzi o ciuszki ciazowe to ostatnio widzialam sukienki ciazowe przecenione o 50%. Zastanawialam sie czy nie kupic juz na zapasW koncu nie kupilam, bo cala kasa teraz idzie na slub, ale ciagle mi chodzi po glowie
Mnie nie razi jak dziewczyny eksponuja brzuszki, wrecz przeciwnie. Pewnie sama tak bede robic, bo to jednak powod do dumy
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Kurwa właśnie dziewczyna z mojego Miasta urodziła. Ogólnie tempa dzida z niej.
Ona imię Angelika. Córka Adelle.... Nazwisko Jaszcz....
Kurfa
A jak będzie miała syna to niech go nazwie Dżordż Kłentin Junior kuźwaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 14:56
Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martka nawet dobrze sie czuje , właśnie gotujemy rosolek bo naszla mnie mega ochota , do tego mamy z wczoraj schabowe z serem w sosie maslano smietanowym z cebulka i pieczarkami - maniam
Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Martka nawet dobrze sie czuje , właśnie gotujemy rosolek bo naszla mnie mega ochota , do tego mamy z wczoraj schabowe z serem w sosie maslano smietanowym z cebulka i pieczarkami - maniam