Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:Sika krwią....przecież umiera.....wwrrrr
O Kuźwa to naprawdę źle
Jakiegoś kolegę zaproś to mu się od razu polepszy
Żartuje oczywiście. :*
Pilnuj go tylko żeby do lekarza poszedł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 17:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już po pracy dzień masakryczny auto u mechanika cały tydz ma być masakra jak za zboże zapłacę
nieźle się zaczął styczeń a co będzie dalej. Dziewczynki pięknie te Wasze brzuszki
KAte to już niedługo i Fabianek bedzie z Wami
Caroline mam nadzieję ze uda CI się dostac te 1000 zł co miesiąc i wszystko się ułoży
Monia1028 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:No Sam jest sobie winny. Wiem że przezywa katusze bp ja miałam co miesiąc to samo więc rozumiem że cierpi od jutra będzie miał zmianę nawyków żywieniowych tak dłużej być nie moze
MyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:Uprzejmie wkurwiona informuje że dzisiaj nie zajdę w upragniona ciążę gdyż mój mąż złapał wilka.....dziękuję
A dla meza suzo zdrowka -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:33
Martka10, Ink@, Martynka1234, Bluebell1984, Mila123, MyE, Annie1981, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Kochana a kiedy byl ostatnio seks i kiedy ma byc owulacja? To nie jest tak ze w ciazy mozna zajsc tylko w jednym dniu wiec nic sie nie martw
A dla meza suzo zdrowka
Dzisiaj plodny śluz seks był w piatekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 19:27
-
Kuchcinka wrote:Dziewczyny piękne brzuszki
Tusia w pierwszej chwili nie wiedziałam o jakie listki Ci chodzihehe wysłałam Ci całe opakowanie luteiny tylko bez opakowania
Ja sie brzuszkiem chwalić nie moge to pochwale sie ze wreszcie po roku od zakupu zamontowaliśmy z arturem w sypialni nakleję na ścianę z mapa swatazrobiłam zdj w odbiciu w lustrze które wisi nad łóżkiem bo jest fajniejszy efekt
Kuchcinka pięknieA i drzwi mamy takie same tylko ciemne hi
Wojcinka, sheerah24 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny