Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia1028 wrote:A co do wózka podjelam decyzję że po tym badaniu polowkowym jesli bedzie wszystko dobrze to pojedziemy po niego i beddie czekał na maluszka i chociaz bedzie z glowy i taniej, nie zawsze trafia sie twka okazja a siostrze nic nie powiem ze cos kupilam..
ja w środę probuje licytować ubranka jesli potwierdzi mi jutro lekarz synka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny zapomnialam ze moja aplikacja zmienia mi daty po godzinie 12. Dzis mam 101 dni do porodu. Czyli co jest jutro?
STUDNIOWKA!
Cholera, zapomnialam meza zaprosic, ciekawe czy ze mna pojdzie hahajeszcze nie wiem co zaloze haha.
)
nana266, Zuza33, Martka10, kania901, Ink@, Mila123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:A co do wózka podjelam decyzję że po tym badaniu polowkowym jesli bedzie wszystko dobrze to pojedziemy po niego i beddie czekał na maluszka i chociaz bedzie z glowy i taniej, nie zawsze trafia sie twka okazja a siostrze nic nie powiem ze cos kupilam..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Nana Ty chyba z brzuszkiem rosniesz tak samo jak ja
Martka10, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:Uprzejmie wkurwiona informuje że dzisiaj nie zajdę w upragniona ciążę gdyż mój mąż złapał wilka.....dziękuję
Kochanie a ten przysłowiowy "wilk" to nie jest zwykłe zapalenie pęcherza?
Aż tak źle jest, że nie dacie rady?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 17:32
-
nick nieaktualny