Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka2 wrote:Tasza i Effy maja fajnie, idealnie razem
a ja z Kania prawie
!
Taszka kiedy usg czy dobrze pamiętam że jutro ?
ja miałam dziś rano przy okazji wyników badań z krwi. Lekarz powiedział, że najgorsze za nami uf uf uf
Mam co prawda co kilka dni brązowe brudzenia ale jak widać nie wpływa to na rozwój ciąży. Wszystko jest na swoim miejscu.
co u Was ? ja się tak fatalnie czuję. Czekam na lepsze czasy...Natka2, Martka10, Wojcinka, Zuza33, Mila123 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:40
Effy lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyEffy wrote:hejka jak już zostałam wywołana do tablicy
!
ja miałam dziś rano przy okazji wyników badań z krwi. Lekarz powiedział, że najgorsze za nami uf uf uf
Mam co prawda co kilka dni brązowe brudzenia ale jak widać nie wpływa to na rozwój ciąży. Wszystko jest na swoim miejscu.
co u Was ? ja się tak fatalnie czuję. Czekam na lepsze czasy...Dobrze to słyszeć
Odpoczywaj
Effy lubi tę wiadomość
-
Natka2 wrote:Zuza teraz juz nie haha zrobie za pare dni, jutro buraczkowa
Ewelina ja tam sie dobrze czuje oprocz tego, ze na noc mialam zgage po grochowce ;d i dzis katar z krwia ;(
-
Viola999 wrote:Mi pasuje kiedykolwiek obym tylko dotrwała do 9 msc:0 mogę i w październiku urodzić
Pozatym nigdy bym nie przypuszczała ze bede rodzić na jesień.. bo w poprzednią ciążę rodziłam w październiku i to wiecie w jaki termin więc teraz oby dziewuszka;) a pozatym mogę poczekać z msc później na Zuzkę -
Effy wrote:ej ja mam cały czas katar z kwią to jakaś przypadłość ciążowa ;/ ?
Przepraszam ale karniaczka z chęcią się napiję
Wiktoria o to to to oby było całe i zdrowe;) a kiedy nie istotne;)wazne ze na wigilię bedzie moje;)Wiktoria_20, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:hejka jak już zostałam wywołana do tablicy
!
co u Was ? ja się tak fatalnie czuję. Czekam na lepsze czasy...Effy lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:40
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:34
Annie1981, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:No nie ładnie tak nas olewać i nic nie mówić o brudzeniu co to ma być!!!!!
Kochanie super ze idziesz na prostą i spokojnie możesz teraz mylśec o tym by ustąpiły wszystkie złe rzeczy:0ale już tego nie analizuję bo popadałabym w depresje
no i jest co kilka dni u ustepuje. chyba taki mój urok no bo ja nie wiem ?!
mam to od początku od 23 dc cyklu- z jakąś 3 tyg przerwą,dziś już z usg 9 tygodni dzidzia ma chyba 24 mm serce bije 150 wiec nie wiem serio. Nie przejmujcie się plamieniem/brudzeniem jak coś bo jak widać, może być i z tym ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 16:01
-
Kuchcinka wrote:Wiecie jak to sie jednak zmienia, zawsze mówiłam ze za żadne skarby świata nei chce rodzic w grudniu, i tak po 7 miesiacach starań pojawiły sie dwie kreski na teście i co? Termin na 17.12... i owszem cieszyłam sie bardzo z ciazy, ale nie ukrywam ze przeszkadzał mi ten grudniowy termin i jak pozniej poroniłam to robiąc dobra minę do złej gry, mówiłam ze przynajmniej nie urodzę właśnie w grudniu. A teraz? Po 15 cyklach chujowych staram z ręka na sercu mowię ze wisi mi to i powiewa kiedy urodzę, moze byc nawet 23.59 31.12 jeśli tak sie stanie na prawdę nie będę narzekać. Jak to jednak za długie starania zmianeiaja perspektywę...
termin nie ma znaczenia
-
Kuchcinka wrote:Wiecie jak to sie jednak zmienia, zawsze mówiłam ze za żadne skarby świata nei chce rodzic w grudniu, i tak po 7 miesiacach starań pojawiły sie dwie kreski na teście i co? Termin na 17.12... i owszem cieszyłam sie bardzo z ciazy, ale nie ukrywam ze przeszkadzał mi ten grudniowy termin i jak pozniej poroniłam to robiąc dobra minę do złej gry, mówiłam ze przynajmniej nie urodzę właśnie w grudniu. A teraz? Po 15 cyklach chujowych staram z ręka na sercu mowię ze wisi mi to i powiewa kiedy urodzę, moze byc nawet 23.59 31.12 jeśli tak sie stanie na prawdę nie będę narzekać. Jak to jednak za długie starania zmianeiaja perspektywę...
Ja mówię do niej bez jaj - who cares....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny