Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:a ja dziś zabijing na odległość
Effy przetransportujesz mnie do Maroko zabiję go i wrócimy:)
Na wyjeżdzie nie bedzie się sliczyło, że to mój mąż
Lecimy !Viola999 lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:a no widzisz pojechałam o 23 go zawieźć 25 chłopa lecą sami.. no i picie zaczęło się w autobusie ale o to zła nie jestem.. bo ja wiem jak to jest ( w tej kwestii jestem wyrozumiała.
Ale napisał tylko ze jest picie w autokarze i od tamtej pory cisza.. nie napisał przed wylotem.. a co lepsze wchodzę na facebook a tam się chłop zalogował ze pojechał.. no szlag mnie trafił.. no by mi nie napisać..;/ Zabiję go bo w dodatku u nas zawiało.. a ten mądry wywiózł do Kranosbrodu wszystkie łopaty do odśnieżadnia.. wtedy irytacja sięgneła zenitu
Skad ja to znam jak mam wkurwa i to jest spotęgowane jeszczse ze nie moge czegoś znaleźć w domu albo zostało to gdzieś zabrane przez szanownego współlokatorao nie najgorzej
-
Bluebell1984 wrote:Effy - a Ty jesteś pilotką?
coś mi się tu obiło o oczy kiedyś, że masz coś wspólnego z lotnictwem, ale albo nie doczytałam, albo nie zakodowałam
Ale tak tak jestem i zabieram Viole do Maroka wyślemy foteczki
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
MyE wrote:Dziewczynyki i Romeczku :*
Wybaczcie, ale was dziś nie nadrobie.
Moje dziecko, okaz zdrowia nagle zaczęła chorować i tak oto 3 raz w ciągu miesiąca dopadł ją jakiś wirus.
W nocy walczyliśmy z gorączką, która sięgała prawie 40 stopni! Udało nam się ją zbić więc ominął nas szpital, ale i tak jest kiepsko.
Jako że nigdy nie chorowała mamy problem z podaniem leków. Boi się czopków (nie dziwię się), tabletek i zwraca każdy syrop. Ma straszny uraz do lekarzy więc zamówiłam wizyte domową i czekamy na Panią doktor, ale coś czuje, że i tak młoda zrobi sajgon jak coś zacznie podejrzewać.te choroby paskudne duzo zdrowka i oby szybko przeszlo
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Hej Kochane
Ja wczoraj miałam kiepski dzień. Na wieczór jeszcze się poklocilam z moim gamoniem. Urlop od 15 lat miał wziąść normalny i mnie zawieźć dziś do lekarza bo nie bardzo wiem gdzie to jest i jeszcze warunki na drodze kiepskie. Stwierdził że może mnie zawieźć jego tatuś bo on nie ma czasu i jeszcze dla niego po drodze mam odebrać jakieś części na warsztat. Tak mnie poniosło że mu wykrzyczałam wszystko i stwierdziłam że może wezmę jego tatusia żeby mnie za rękę trzymał na USG. A po części mogę swoją mamę wysłać autobusem bo niestety nie mam czasu!!
Usnęłam po 22 i dziś się obudziłam z nie lepszym humorem. Stwierdzam że chłopy to nawet z Marsa nie są!!!
Viola Twój mógł mojego ze sobą zabrać, ale nic straconego. Jak będziesz z Effy swojego lecieć zamordowac to po mojego zaleccie
Jeszcze mój wylot z dziećmi stoi pod znakiem zapytania bo dowodów jeszcze nie wyrobili i nie wiem czy zdążę odprawę zrobić. A tego to one mi nie wybacza..
No i to by było na Tyle -
nick nieaktualny
-
Wiola jak już będziesz mordować to za ciosem - podam tez namiary na mojego;)
Zabiję go przysięgam:( ale to później bo jestem taka chora, a on wielce obrażony o głupotę Pan nawet się nie zainteresuje jak się czuję, wczoraj ugotowałam na obiad spaghetti bo ostatnio miał ochotę, ciul że ja nie mam smaku ani apetytu i tak tego nie zjadłam, nawet nie schował niczego do lodówki jak już zeżarł, stało wszystko całą noc..wyżygałam mu dziś wszystko to nawet się nawet nie odezwał! ma szczęście że poszedł do pracy.
Ja już z rozpaczy zrobiłam sobie frbrisan i siedzę nad nim i się zastanawiam pić czy nie pić bo nic nie pomaga z naturalnych metod a test dopiero w niedzielę..ne wiem co robić nie chcę zaszkodzić dziecku jeśli zdarzy się cud i okaże się że jestem w ciąży:( -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:35
stella_88, Zuza33, nana266, Bluebell1984, Ink@, Mila123 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina2605 wrote:Siema laski i lasku
ja chyba umre zaraz tak mnie choroba rozklada ze masakra a zaraz lekarz dni plodne a tu klops
a w pracy siedze masakra jakas. Kuchconka trzymam kciuki za piekne pecherzyki daj znac co to lekarz powie tylko nie zdejmuj nic na wlewach
MyE, Zuza33 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny