Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:MyE a jakie mialas zazwyczaj miesiaczki? Bo u mnie 6 dni to byl standard
-
nick nieaktualnyMyE wrote:U mnie to 4 dni od kiedy wyregulowały się cykle. Czasem (ale rzadko) bywało, że piątego dnia miałam lekkie plamienia. Ale nigdy by 6 dnia lało się jak ze świnki... No nic może taki cykl po prostu. Mam nadzieję.
mysle ze to po prostu taki cykl ale no jak sie bedzie przeciagalo do 8 lub 9 dni to juz chyba trzeba zapytac lekarza.
MyE lubi tę wiadomość
-
caroline29 wrote:MyE dziwny ten twój okres , 6 dzien i żeby sie lalo , cos ten organizm sie mocno oczyszcza...
Ewelina tez dzis wizytujesz ?
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Nie nie ja dopiero we wtorek bedzie to moj 11dc wiec juz okresli pecherzyk dominujacy kurcze to czekanie jak na wyrokoby to u mnie bylo takie lawe z tym przeziebieniem ale nie sadze zeby mi jajowod przeziebienie udroznilo hmmmm chociaz nie takie swiat rzeczy widzial. Kuzwa oddaje dzis auto zastepcze koles mnie 20 zl za dzien kasuje i nic mi przez tel nie powiedzial wczoraj oczy zrobilam i wzielam ale zbankrutuje jak mam caly tydz jezdzic i tankowac i placic dodatkowo ehhhh ciezki styczen a to dopiero 13 a gdzie dalej
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny właśnie zwleklam moje zwłoki z łóżka po tych jebanych 12stkach rąk nóg nie czuję . Aha a jak chcecie mężów swych zabijać to spokojnie podjadę po zwłoki karawanem bo akurat brakuje chętnych do testowania pieca gazowego na ciała no i gdybyście były takie miłe oddać mi ich ciała za darmo ( mojego męża pracą ma wiele z karawanem wspólnego) bo wiecie na badania muszę zarobić....
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Hej dziewczyny właśnie zwleklam moje zwłoki z łóżka po tych jebanych 12stkach rąk nóg nie czuję . Aha a jak chcecie mężów swych zabijać to spokojnie podjadę po zwłoki karawanem bo akurat brakuje chętnych do testowania pieca gazowego na ciała no i gdybyście były takie miłe oddać mi ich ciała za darmo ( mojego męża pracą ma wiele z karawanem wspólnego) bo wiecie na badania muszę zarobić....
To ja chętnie oddam męża, teścia i teściowąWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:35
Zuza33 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Dziewczynki powodzenia na wizytach
Mye zdrówka dla córeczki :*
Widzę znowu mężczyźni nabroilimoj się na razie dobrze sprawuje wiec do pieca go nie oddam he he
U mnie @ byla taka ze 1 dzien srednio, 2 najwięcej w 3 juz plamienie w 4 przerwa a w 5 brudy. Ogólnie skąpo i krotkooby tak zostało po porodzie
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Chyba specjalnie sie napcham kukurydza przed kremacja haha
Kuchcinka jak tam? Wyszykowana czy juz czekasz? Haha
Hahahhahahahhahahahah ja też mężowi to powiedziałam bo mi już zapowiedział że ja się będę krótko spalać bo u mnie wogole tkanki tłuszczowej nie ma i zaoszczędzi na pogrzebie przynajmniej za to ja mówię że u niego by pół dnia kremacja trwała zanim jego by spalili to ja sama bym już chyba zeszła ale tak czy siak ubezpieczylam go wysoko więc jest szansaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 10:59
Natka2, Zuza33, nana266 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:35
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi wybaczcie. Czytam was, ale trudno mi pisać, bo moja przlepka nie chce mnie nawet na chwilę opuścić.
Biedna mi mówi, że umiera i mam ją cały czas przytulać
Strasznie się takiego czegoś słucha.
Ale udało nam się czopka zaaplikować delikatnie i temp już spada znów. Nawadniamy się i mamy nadzieję, że będzie tylko lepiej.
Więc dziś będę cichym obserwatorem jeśli będę miała taką możliwość.