Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluebell1984 wrote:Dziewczyny, a ewentualne bakterie wychodzą też podczas cytologii?
tak, wychodzi jakiś stan zapalny, a później już wymaz trzeba robić, zeby sie dowiedzieć o co kaman dokładnie.Bluebell1984 lubi tę wiadomość
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
Effy wrote:Jedziemy zaraz oglądać te nieszczęsne mieszkania i domy (okolice) - nie chce mi sie nic robić. jeszcze tylko zjem ogórka, czekoladę i napije sie troszkę herbatki
Ewela chyba zajdzie w ciazunie w tym miesiącu. Tak cos mnie sie zdaje.
-
PONAWIAM MOJE PYTANIE, DZIĘKUJĘ
Dziewczyny, możecie mi doradzić czy w moim przypadku jest sens iść na USG 19 stycznia (19dc), żeby sprawdzić czy owulacja się odbyła, czy waszym zdaniem już będzie za późno? Chciałabym też sprawdzić ewentualne torbiele, a wolałabym zrobić 2w1.
myszeczka, właśnie planuję się wybrać na usg, ale nie wiem czy nie będzie za późno zważywszy na moje spadkowe temp., kij wie, czy miałam owu na początku miesiąca, czy będę miała jutro, lub czy w ogóle... -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:25
sheerah24 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:44
sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana spojrzałam teraz na Twój wykres, moim zdaniem nie miałaś jeszcze owulacji. Możesz iść na usg i zboczyć czy w ogóle jakiś pęcherzyk Ci rośnie i czy w ogóle w tym cyklu bedzieaż miała owulację (oby tak!) Tak czy owak usg to nie jest zły pomysł
a i nie martw sie na zapas tylko bzykajcie sie ile wlezie bo nie znasz dnia ani godziny kiedy temperatura wyskoczy w gore
Ink@, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Annie w sumie nie wiem czy na 100% mnie sie pytala jak chce rodzic i gdzie.
Teraz dopytałam się koleżanki, która tu rodziła i mówi, że CC z wyboru nie ma. Jak się doczekam wizyty u położnej to i tak się dopytam.
Viriki. Ile kosztuje wizyta z USG w tym Medicusie? Jesteś już umówiona?
Ewelina2605. Już macie inseminację? Cieszę się bardzo, w piątek będę mocno zaciskać kciuki
19ina90. Piękna fasolkaZazdroszczę serduszka
A ja dziś się umówiłam na wizytę do GP na 9 lutego, ale niewiele to wniesie, tylko skierowania dostanę. Ciąży mi nie potwierdzą.
19ina90 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Dziewczyny, udusze mojego meza. Zawsze jak maz idzie na zakupy to albo czegos zapomni albo zle kupi.
Postanowilam wiec robic mi liste na kartce. Juz sie nawet staram pisac tak, zeby bylo w kolejnosci , co jak lezy w sklepie. No kuzwa az mi sie smiac chce.
Moja lista zakupow:
3 banany
3 dojrzale pomidory (innych nie bierz)
Platki owsiane blyskawiczne (innych nie bierz)
Jogurt naturalny
Mleko
Pasztet z kogucikiem w puszce zwykly (innego nie bierz)
A moj maz przyniosl:
3 banany
3 blade pomidory!!!
Platki gorskie!!!
KEFIR !!! Do jasnej cholery
Pasztet POMIDOROWY!!!
Mleka w ogole nie przyniosl.
Czy ja robie cos nie tak????sheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelinka teraz musi się udać. Super bardzo się cieszę
Bluebell maść o której pisze Martynka rewelacja. Mój ojciec to se nawet nią kiedyś ponoć zajady wyleczył
Ja dopiero wróciłam z synem od ortodonty. Siedzi obrażony bo go buzia boli.
Mnie tylko boli to że musiałam pieniądze wydać ale trochę się cieszę bo może pyskowac mniej będzie jak go boliMyE, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe Martynka to sie uśmiałam
ah Ci mężowie
-
Zuza dobry aparat nie jest zły
ale bedzie miał piękne ząbki za ok 2 lata
sheerah24, Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość