Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Marlena24 wrote:Być może zaczęła od zbyt małej dawki. Nie warto w 100% ufać lekarzowi i myśleć że to już wszystko skreślone, bo się po 1 razie nie udało. Wiadomo, każdy organizm jest inny, może zaczęła od dosyć małej dawki teog CLO, może powinna jakieś jeszcze wpsomagacze dołączyć do tego leczenia. No kurde... lekarze często działają schematycznie. nie mogą od razu niewiadomo jakich dawek dawać. A to dopiero Twój 1 cykl z CLO.
Będzie dobrze Olcia!!
A teraz sobie popłacz, to pomaga.
Marzenka ma rację bo można łatwo przestymulowac jajniki dlatego lekarze zaczyna ją od małej dawki. Ja tez się wkurzylam jak lekarz kazał mi w drugim cyklu brać tą samą dawkę ale to naprawdę sprawa indywidualna bo każdy różnie reaguje. W tym cyklu będzie już dobrze musi bycMarlena24 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Annie1981 wrote:Jak dla mnie wszystkie testy są takie same. Ja robię najtańsze z Ebaya i kreseczka ładnie ciemnieje
Jeżeli chodzi o aborcję, to na pewno rozważyłabym, ale czy zrobiłabym to nie umiem powiedzieć. Mam nadzieję, że nie stanę przed takim dylematem.
Mój też Tomasz
olciaa. Rany, tak mi przykro. Nie wiem co powiedzieć
Pięknie Ci te kreseczki ciemnieja superAnnie1981 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciaa przykro mi ze cykl bezowulacyjny, moze nowy cykl bedzie szczęśliwy i będzie pęcherzyk dominujący.
Nie bylo mnie u was dwa dni, wszystkiego nie dam rady nadrobic:)
Wczoraj mieliśmy wizyte i prawdopodobnie bedzie chłopak to tyle od nas pożary wszystko ok
Miłego dnia dziewczynki ...Marlena24, MyE, sheerah24 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza, Twoja Zuza to normalnie laska nie z tej ziemi. Nie dość, że charakterna, utalentowana to jeszcze naprawdę śliczna
Olcia Już lece do Ciebie z winkiem. Dawaj adres...
Marlenka mój też Jacek. A tak strasznie nie lubię tego imienia, że szok
Martynka po ciąży szybko zrzucisz Przy dwójce szkrabów będziesz bardziej aktywna niż na siłowni
Ja po mojej młodej 25 kg zrzuciłam w 3-4 miesiące.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 07:53
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:MyE, ja kiedyś też nie lubiłam a teraz nawet mi się podoba
Chociaż jakbym miała dziecko to nazwałabym go Arek albo Tomek. To są moje dwa faworyty
A ja mam tyle faworytów, że głowa mała
Aleksander(Aleks, Olek, Olo, oluś), Jan (Jasiu, Jasiek - po dziadku), Dawid (ale nie ma ładnego zdrobnienia ), Kacperek (ale kojarzy mi się teraz tylko z kotem kuchcinki )
Jagódka (dziadek zawsze marzył o córce Jagódce), Majeczka, Zosia, Nikolcia (mąż w życiu się nie zgodzi), Alicja (Ala, Alunia) Milenka (Milka, Milcia)
W sumie to bym mogła bez końca wymieniać
A na razie mam małą Emi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 08:18
Wojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Kude, a mnie dzisiaj znowu te plecy bolą od piątku nie przestały, było coraz lepiej, ale dzisiaj znowu wróciło. Nawet nie wiem fo jakiego lekarza z tym iść, neurolog? Bo moj rodzinny da mi skierowanie na badanie moczu i krwi i tyle, więc nawet nie będę czasu tracić.
Raczej no Neurologa bym poszłaBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry perełki nie wiem jak Wy, ale ja ja juz leżę podlaczona do dożylnego kompotu (wlewy)
MyE Kacperek piękne imię i tez bym chciała tak synka nazwać ale jak zauważyłaś juz sobie "zmarnowałam" to imię co do Dawida mam te same obiekcje - brak ładnego zdrobnienia, Dawidek jest dla mnie okropne
Emi - Emilia?MyE lubi tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe, ryzyka niskie
czekamy na wyniki NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞