Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:A Brajan i Brajan to 2 różne imiona?
sheerah24, Natka2, Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe, ryzyka niskie
czekamy na wyniki NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
Już 4 raz dziś byłam w łazience, kurna, nie mam nawet czym sikać, JEDNĄ KAWĄ tyle razy?
Do tego brzuch mnie napierdziela tak mocno, że chyba wezmę jakąś tabletkę bo nie wyrabiam, normalnie mówię wam, jak w 1 dzień okresu... parę dni już mam bóle podchodzące pod miesiączkowe ale dziś to już przegięcie pały... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:05
sheerah24, Annie1981, Zuza33 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Haha, jesteś w ciąży Laska! Na bank!
Sikanie, sikaniem, ale pij wodę, żeby mimo wszystko to uzupełnić.
Reszcie dziewczyn też przypominam: idziemy teraz wypić szklankę wody!
Bardzo bym chciała kochana, ale nie mam nawet wody w domu, a jestem jeszcze na etapie piżamy także tego Nawet jakbym chciała wypić coś poza kawą, to nie mam co
Dopiero się zdziwisz jak wam napiszę, że @ dostałam, ha Ale spokojnie, jeszcze czekam na to dziadostwo, jeszcze nie przyszło... -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:05
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe, ryzyka niskie
czekamy na wyniki NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Na copy-markecie mają właściwie za tyle, za ile wnegocjujesz, ale im wyżej pozycjonowana marka, tym cena wyjściowa wyższa. No i jeszcze zależy od tego, czy chcesz kupić replikę czy podróbkę - repliki są droższe, ale i tak wychodzi taniej niż oryginał.
A to tylko wygląda jak podróż życia, my tam nic nie zwiedzamy (tyle jedynie co zdążymy przez okno samochodu zobaczyć), smród, syf i smog cały czas (poza HK). Wstajemy o 8 rano i do 20-21 jesteśmy na spotkaniach, gdzie cały czas pracujemy umysłowo, trzeba podejmować decyzje dot. towarów (kolekcje, kolory, kształty, skład materiału itp.), cen, terminów dostaw, ilości (i to tak, żeby jak najtaniej wyszło w kontenerach). Później "trzeba" z kontrahentami iść na kolacje, czy chcemy, czy nie (na tym etapie już nie wiesz jak się nazywasz i jedyne o czym marzysz, to winko i łóżko ). Spać idziemy o 24 i rano powtórka i tak przez kilkanaście dni jest to baaardzo męczące, ale biznesowo na takim wyjeździe jestem w stanie zrobić więcej niż przez pół roku zza biurka w firmie. Za to Hongkong rekompensuje wszystko - uwielbiam to miasto, jest już bardziej cywilizowane i wyglada bardziej jak Nowy York niż slumsy
Ale zdjęcia porobię, na pewno będzie okazja żeby uchwycić coś ciekawego lub obrzydliwego (więcej tych drugich rzeczy raczej ).
Jak kupisz sobie coś tam ciekawego to będę chciała zobaczyć :*
Rzeczywiście typowo wyjazd służbowy, ale na pewno znajdziesz trochę czasu żeby choć trochę pochodzić po miastach? -
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Dombrusia te wiązki to kojarzą mi się z firmą Lear. Byłam kiedyś na rozmowie ale na stanowisko jakościowe i w biurze. Czy to to ?
Jak widziałam tych ludzi na produkcji to na prawdę było mi ich szkoda. I tak że wytrzymalas 4 lata.
U mnie też w sumie też się dostaje od razu L4 ale tak jak już wspominałam ze względu na czynniki chemiczne.
Tak to właśnie ta firma -
nick nieaktualny