Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka2 wrote:Skad niby woda? Nie rozumiem tego okreslenia...
Natka2 bardzo chciałabym to wiedzieć. Założyłam jakiś czas temu podpaskę, coś tam robiłam i poczułam, że coś poleciało. Poszłam do łazienki a cała podpaska mokra... Woda się ze mnie wylała. Może to śluz wodnisty? Nie wiem. Czekam, co się dalej wydarzy. -
nick nieaktualny
-
MyE wrote:W ogóle to powinien być ktoś, kto rano lub wieczorem pisze streszczenia/podsumowania z całego dnia
MyE lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:06
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe, ryzyka niskie
czekamy na wyniki NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
nick nieaktualnysheerah24 wrote:a ja z kolei w dni płodne jestem sucha Nic, zero, dlatego wspomagamy się żelem.
Ważne żeby śluz był przy samej szyjce
Ze mnie leci mnóstwo wody właśnie i czasem mam wrażenie jakbym się posikała co jest mało komfortowe, zwłaszcza na zakupach :p
sheerah24, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Znając moje szczęście pójdę na betę a w czasie gdy będę czekać na wynik dostanę @. Już to przerabiałam
Jutro testuję lub w pon., zależy od temperatury.
Nie sugeruj się temperaturą po owu.
Spójrz na wykresy zakończone ciążą, wiele jest takich ze spadkiem przed terminem miesiączki
Ja też w cyklu który uznałam za pewniak poszłam na bete, wróciłam do domu i dostałam okres Kuźwa myślałam, że się wieszać będę, nic przyjemnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 14:25
Wojcinka, Bluebell1984, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra a ja wam powiem, że od poprzedniego cyklu chyba mi się prawy cycek zepsuł.
Lewy normalnie boli i jest większy w drugiej fazie cyklu a prawi nic.
Ani nie boli, ani nie puchnie, jakby go nie było.
Wyglądam wręcz komicznie. Myślicie, że warto o tym opowiedzieć lekarzowi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:Jak tam pojedli juz?? ja dwie michy rosolu wciagnelam.. mraaauu!
Daj! Daj proszę!
U mnie w domu nikt rosołu nie je
Mąż twierdzi, że to woda z przyprawami I na nic moje tłumaczenia, że to wywar z mięsa i warzyw i jest pyszny
A dla siebie samej nie chce mi się robić.
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:mialo byc cytuj
Ja to rosol moge jesc codziennie
Kuzwaa.. choo do mnie! Podziele sie
Ty mnie nie kuś.
Mów mi gdzie mieszkasz
Już wiem, że do Zuzy mam za daleko a do Kuchcinki wpadnę na kawę jak mnie wpuściWojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:Ja dla swojego rosolek na talerz przez sitko nalewam co by "dziwne" ochlapy z miecha przypadkiem nie wpadly do talerza
Mój pradziadek Adolfo zawsze miał zastrzeżenia do rosołu i prababcia musiała wszystkie warzywa związywać i wyciągać przed podaniem..
Mama opowiadała, że zawsze się czepiał " a co ja Kłuuulik jestem, że mam marchew wpieprzać"sheerah24, Ink@ lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Już 4 raz dziś byłam w łazience, kurna, nie mam nawet czym sikać, JEDNĄ KAWĄ tyle razy?
Do tego brzuch mnie napierdziela tak mocno, że chyba wezmę jakąś tabletkę bo nie wyrabiam, normalnie mówię wam, jak w 1 dzień okresu... parę dni już mam bóle podchodzące pod miesiączkowe ale dziś to już przegięcie pały...
Jak nic ciaza!!!!Ink@, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:06
Ink@, MyE, sheerah24, Bluebell1984, olciaa, Zuza33 lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛