Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyszeczka mąż JE tylko Wit c 1000 nic więcej bo czekamy do wyników nasienia
Olciaa nie, woli zrobić to w domu i gotowe ubranej mi dać żebym zawiozła do lab tym bardziej że w lab Panie już są uprzedzone że zajade z plemniorami w przyszłym tygodniu więc spokój święty i wtedy co zawiozę plemniczki zrobię sobie od razu glukoze czyli wtorek w przyszłym tygodniu czy ma to znaczenie który to będzie dzień cyklu??? Na glukoze???Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 19:43
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Dombrusia ja jutro idę na te same badania !! Mam nadzieję że też będą równie dobre
A tobie oczywiście gratuuuluje )
Życzę Ci jeszcze lepszych wyników !!:* mnie jeszcze czekają inne wyniki dużo droższe te były najtańsze ze wszystkich ehhhh ale mówiłam dzisiaj do męża choćbym nie wiem co miała zbadać i ile wydać nie ważne byle lekarz coś zaradzil na długie cykle i pojawienie się groszkaMarlena24, Bluebell1984, Mila123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia wyniki ok choć lekarzem nie jestem i fajnie ze maz się zgodził na badanka to ważne będziecie zawsze krok do przodu jak będziecie mieli jego badania A ja padam ciężki dzień jutro moi rodzice przyjeżdżają na dzień posiedzieć więc pewnie będę nadrabiać czekam ba pozytywne testy
Dombrusia lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Ja też mam długie cykle. Ale w miarę reguralne. A powiedz mi co oprócz tych będziesz badać?
Wystarcza mi takie jak Tyasz. Byle nie były gorsze ;*Marlena24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Glukoza nie ważne w którym dniu ale na czczo.
No na to badanie wezmę wolne nie będę ryzykować bo to mam 0' glukoza i 120'więc będę cywic w lab dwie godziny pytałam czy mogę wyjść ale ona mówi że lepiej zostać bo różnie kobiety reagują jedne wymiotuja inne slabna także kibelek w razie czego do mojej dyspozycji -
Ewelina2605 wrote:Dombrusia wyniki ok choć lekarzem nie jestem i fajnie ze maz się zgodził na badanka to ważne będziecie zawsze krok do przodu jak będziecie mieli jego badania A ja padam ciężki dzień jutro moi rodzice przyjeżdżają na dzień posiedzieć więc pewnie będę nadrabiać czekam ba pozytywne testy
Ewelinka jak z objawami u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie wszystkie Kobitki
Jestem tutaj nowa. Staramy się z partnerem o bąbelka od listopada 2016.
Jak do tej pory nie udało nam się zajść w ciąże.
Okres dostaje co 28-30 dni
Ostatnia miesiączka była 2.01 i trwała do 06.01
16 stycznia miałam dzień owulacji wiem to ponieważ robiłam test owulacyjny który wyszedł pozytywnie. Pęcherzyk pękł na pewno bo wieczorem 17.01 o tej samej godzinie zrobiłam test owulacyjny i był już on negatywny.
23.01 po podejrzewanym zapłodnieniu zrobiłam test ciążowy ponieważ zaczęły mnie bolec piersi z zewnętrznej strony które zrobiły się pełniejsze i wrażliwsze do tego kłucie jajników i podbrzusza objawy te utrzymują się do teraz a okresu brak. Od wczoraj czuje się trochę bardziej przemęczona i brak mi mocy