Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ink@ wrote:yyy.. powiem szczerze, ze mam stresa wiem, ze to glupie, ale oszalabym ze szczescia gdyby sie udalo, mocno w to wierze, ale taki maly diablowaty mi do ucha szepta nie fajnie.. i nie uwierzycie.. tak jak chcialam ssikac na testy, tak teraz mam blokade..
Kochana, sikać na test nie zaszkodzi Ja gdybym nie miała wcześniejszych bóli miesiączkowych i innych bóli brzucha to bym nie testowała wcześniej, ale nie dawało mi to spokoju. No i mam babo placek
Poza tym nie będziesz sikać sama! A w kupie siła
Ja stawiam że co najmniej dwóm się uda, a najlepiej żeby wszystkim
A jak teraz się nie uda to za miesiąc będziesz sikać ze mnąInk@ lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:57
Ink@, Annie1981, Marlena24 lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
Kuchcinka. Gratulacje dla bratowej
Sheerah. Jednak przylazla. Przykro mi.
Ina. Tu faktycznie pelno tych ciastek Digestive, az mi sie przejadly W Polsce jednak tez byly, chyba musisz bardziej poszukac
A ja nie mam wolnego. Zaczynam robote o 8.30, Wasza 9.30. Sikajcie wtedysheerah24, Ink@ lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Bluebell1984 wrote:Jakoś damy radę zawsze mogę zatestować i nie powiedzieć od razu co wyszło
Haha, nie wytrzymałybyśmy
Byś miała tysiące wiadomości o jednakowej treści: No i jak, jak!? Pozytywny, dlatego się nie chwalisz? WRACAJ NA FORUM I WSTAWIAJ ZDJĘCIA!
Nie wytrzymałabyś odczytania tylu wiadomości, ode mnie dziennie byłoby już koło dwustu
Ja bym do Chin prędzej poleciała z testem dla CiebieBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ink@ wrote:oreo ponoc rozwiazuje wszystkie problemy! Najlepsze ciastko daaaj gryzaa!
Ja bym sobie zjadla ciastka digestive? Digestives? (Nie pamietam jak to lecialo hehe) z jednej str polane czekolada.. zajadalam.sie nimi w szkocji 12 lat temu.. u nas takich nie ma byly najtansze i najlepsiejsze!
A jedz Ja już jestem gruba, mi wystarczy
Możesz mnie olśnić czemu po wpisaniu digestive na allegro wyskakują mi psie karmy?
GDZIE SĄ TE CIASTKA?Ink@ lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:57
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
-
Bluebell1984 wrote:Beta pewnie taka duża, że doliczyć się nie mogą
Fajnie, że ta Amelka będzie miała rodzeństwoBluebell1984 lubi tę wiadomość
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
-
Kuchcinka wrote:Z chińskiego kalendarza wychodzi ze bedzie chłopiec, a jak na razie u nas w rodzinie skuteczność chińskiego kalendarza wynosi 100%
To będzie parka, super
U mnie też wszystko zgodne z tym kalendarzem w rodzinie i wśród znajomychWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 18:58
Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny