Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dziewczynki miałam dzisiaj umówiona wizytę do gin ale przełożyłam na środę ale nie wiem czy nie przełożę znowu na ten piątek bo niby jeszcze leci ale do piątku już powinien być spokój no zobaczę. Zaczęłam znowu jeść wiesiolek furagine kwas mlekowy ovarin i castagnusa jak mi gin powie że nie ma sensu jeść to się wkurwię bo wydałam na leki prawie 200 zł no nic mąż się dołożył do torebki czarnej na urodziny i do badań także miesiąc mam spokojny idę do pracy dziewczynki pooglądać ludzi pośmiać i trochę się wkurwić jak to u mnie w pracy.....jak już będę w domu to będę was nadrabiać buziaczki
-
Anette93 wrote:Może to jest dziwne ale odkąd pamiętam zawsze miałam takie dziwne uczucie, że nie będę mogła mieć dzieci. A teraz od roku jak to się potwierdza to już w ogóle jestem załamana. Coś w tym musi być. Najgorsze jest to, że tyle w świecie dzieję się złego, tyle dzieci jest porzucanych zaraz po porodzie, tyle jest krzywdzonych. A człowiek chcę mieć i nic..
Anette ja tez zawsze mialam to przeczucie ze bede miala problem i tak jest mam nadzieje ze Tobie jednak sie uda
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Anette ja tez zawsze mialam to przeczucie ze bede miala problem i tak jest mam nadzieje ze Tobie jednak sie udaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Dziewczyny uda sie napewno, ale wiecie ja tez tak mialam, tez tak myslalam , do tego jak sie dowiedzialam o wadzie macicy to byla totalna zalamka , naszczescie udalo sie szybciej niz myslalam. Trzymam kciuki Ewela za jutrzejsza bete
Dzieki kochana zobaczymy ja to wole sie negatywnie nastawic a potem moze bedzie mila niespodzianka tak jak z pecherzykiem pi droznej stroniecaroline29 lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Marlena24 wrote:Hej dziewczyny usunęłam nad telefonem a oczywiście macie rację z tym progesteronem.przeprsaszan za błąd. Też myslalam o 10 ale na telefonie nieraz coś przekreci mi się już poprawiłam żeby nie było niejasności
Wiki co do tej strony omawiajacej hormony to podesle po pracy. Bo mam ją w zakładkach ale na komputerze.
Powiem Wam że ja też mam od dawna takie przeczucie że będę miała problem z zajściem. Nawet ostatnio mówiłam to mojemu mężowi ale on oczywiście bagatelizuje. Mówi mi żebym nie zmyslanych ze na pewno wszystko będzie dobrze itd.
4 cykl z CLO
2 IUI- -
M.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:59
olciaa, Bluebell1984, Zuza33, Lili91 lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
Anette. Proga masz bardzo ladnego, wiec sie nie stresuj
Ja tez kiedys mialam przeczucie, ze bede miala problemy z zajsciem. Wiele lat przed rozpoczeciem staran ogladalam filmy dokumentalne o in vitro, bo mialam przeczucie, ze na tym sie skonczy.
Tymczasem zaszlam w ciaze w 6 cs Mysle, ze to nie sa przeczucia tylko nasze lęki Bedzie dobrze, nie stresuj sie tak
Kuchcinka, Ty przeciez w ciazy bylas, wiec tak nie do konca sie sprawdzilo Wiem, ze nienajlepiej sie skonczylo, ale jednak bylas i na pewno niedlugo znowu bedziesz
Dombrusia. Kwas mlekowy? Slyszalam, ze on nie jest zbyt dobry dla plemnikow.Anette93 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:59
Zuza33 lubi tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Anette. Proga masz bardzo ladnego, wiec sie nie stresuj
Ja tez kiedys mialam przeczucie, ze bede miala problemy z zajsciem. Wiele lat przed rozpoczeciem staran ogladalam filmy dokumentalne o in vitro, bo mialam przeczucie, ze na tym sie skonczy.
Tymczasem zaszlam w ciaze w 6 cs Mysle, ze to nie sa przeczucia tylko nasze lęki Bedzie dobrze, nie stresuj sie tak
Kuchcinka, Ty przeciez w ciazy bylas, wiec tak nie do konca sie sprawdzilo Wiem, ze nienajlepiej sie skonczylo, ale jednak bylas i na pewno niedlugo znowu bedziesz
Dombrusia. Kwas mlekowy? Slyszalam, ze on nie jest zbyt dobry dla plemnikow.Anette93 lubi tę wiadomość
-
olciaa wrote:Caroline juz 21 tydzień? Wow jak ten czas szybko leci.
olciaa lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Melduje sie spod biura i zaraz zaczynam pierwszy dzien szkolenia. Odezwę sie w wolnej chwili wiec proszę na mnie nie krzyczeć ze mnie nie ma :*
Marlena prolaktyna 19 to prawidłowy wynik, a TSH 3,2 musisz skonsultować z lekarzem
Właśnie ta prolaktyna też mi się wydaje wysoka. Kiedyś gdzieś czytałam że przy staraniach to ok 10 jest ok. A TSH rzeczywiście nie zbyt ładne. Muszę to przedyskutować z lekarzem ale dopiero wybieram się na monitoring. Zapytam też o ten pęcherzyk może zleci dodatkowe badanie estradiol i zanim mi poda ten ovitrele. Poza tym czytałam że na USG też można zobaczyć czy już gotowy do peknkecia. Tylko nie pamiętam dokładnie co to było ..
Kuchcinka, powodzenia w pracy ) -
Kuchcinka. Nie sprawdzilo sie Twoje przeczucie, ze nie bedziesz mogla zajsc w ciaze
Dombrusia. Rozumiem potrzebe brania kwasu mlekowego, ale czytalam, ze plemniki w takim srodowisku bardzo szybko gina. Zapytaj co o tym mysli lekarz.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Co do pracy i dzieci, ja też zawsze chciałam mieć dzieci już od liceum ale też bardzo lubię być niezależna finansowo i zarabiać swoje pieniadzę.
Jak byłam w liceum pracowałam w nowym jorku jako kelnerka zarabiałam 400 dolarów tygodniowo plus napiwki po prostu wtedy to był szał ciał - i zero kosztów utrzymania, no bo uttrzymywali mnie rodzice.
Później miałam własną firmę ze znajomą koniec liceum- początek studiów. I też bardzo dobrze nam szło.
Później zaczełam pracować i też znalazłam szybko dooobrze płatną pracę, jedną później drugą. Praca słaba - bo nie dla mnie ale dużo kasy dzięki temu mogę realizować swoje pasje i stać mnie na fajny wózek dla dziecka i dla siebie też haa nie muszę prosić męża.
I po urodzeniu dziecka zamierzam się realizować zawodowo, bardzo to lubię.
Natomiast NIGDY nie przerażała mnie myśl, że mogę być w ciązy. Nawet wieku 19, 20 lat. I zawsze mówiłam, że sobie poradzę. I tak jak teraz ni w dupe ni w pietruche była mi ta ciąża, bo naprawdę było przynajmniej 3 takie poważne sytuacje w moim życiu - "sazanse" z których musiałam zrezygnować ze względu na ciąże a mogłam poczekać 4-5 miesięcy i bym miała i to i to. Ale nigdy tego tak nie odbierałam. Wiem, że będę w pełni szczęsliwa dopiero jak będzie dzidzia na świecie i pieprze pracę dopóki gryzie się z tym moje życie rodzinneMarlena24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Ewelina juz nie mogę sie doczekać na Twoje jutrzejsze testowanie:) nie pamietam idziesz od razu na bete? Czy sikasz?
Ja kochana na bete ide bo chce miec konkretny wynik bo luteine biore a jak okaze sie ze nie jestem to okres chce szybko kurcze jutro nas tu jest troche fajnie by bylo jak by same pozytywy bylyBluebell1984, Mila123, olciaa lubią tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI-