Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobitki ja zaraz całe winko wytrabie pije za Wasze kreseczki oby jak najszybciej były II I staram się również nie myśleć o tym wodniaku niech we płynie zdała ode mnie hi hi to na zdrówko za kreseczki oby tu się szybko rozmnozyly
olciaa, Wojcinka lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Olcia napisz mi coś o tym hasimoto ?bo mi jedna gin też mówiła ze to mam ale nie wiem w sumie
-
Ewelina2605 wrote:Kobitki ja zaraz całe winko wytrabie pije za Wasze kreseczki oby jak najszybciej były II I staram się również nie myśleć o tym wodniaku niech we płynie zdała ode mnie hi hi to na zdrówko za kreseczki oby tu się szybko rozmnozyly
-
Tusia_87 wrote:A dlaczego odstawilas?
Inozytol podobno przyspiesza owulacje wiec może akurat nie pomógł, czytałam ze jednym pomaga w 1 cyklu innym dopiero w 3.
Dla osób które mają mocno zaburzone hormony np z pcos nawet do 400 tych jednostek na dobę nie pamiętam czy to w mg było czy jak
Ja tam próbuje wszystkiego po kolei co może mi pomóc i oby się udało.
Kuchcinka no w sumie masz rację jeżeli jest się zarejestrowanym. Oby podroz szybko minela albo Ty zapodaj temat może się wstydzą
-
Olcia wzrośnie musi wzrosną tzn. Ja tsh ft 3 i ft4 mam ok tpo mam ok tylko tg wysokie usg tarczycy nie robiłam z gin poprzedni mi wyjechał z hasimoto i nic dalej z ni be Ani me sala euthyrox i kazała brać a po nim i tsh wariowalo. Muszę chyba iść do Endo jakiegoś. Olcia Ty nie pij bo tempke się rozleguluje ja wypije za Ciebie
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:33
-
Ewelina ja tez mam nieprzyjemne wspomnienia po euthyroxie jak TSH jest ok to ja tego gowna bym nie ruszała
-
Ja po euthyroxie czułam się ok ale ten mój teraz gin mówi ze bezsensu to brać jak tsh było ok a po nim skacze. Nie chce sie też lekami faszerowac tym bardziej ze dużo witamin różnych mam wieski itp hi hi dziewczynki nie pijcie ha już nie mierze temp bo jak mam w najlepszym przypadku niedrozne jajowodu i torbiel wersja optymistycznahi hi to stwierdziłam ze i tak nie zajde Wiec mogę pić hi hi Kuchcinka to w nosie z nimi ja też jak gdzieś jestem lubię z kimś pogadać no ale nic na siłę nie to nie. Możesz im szepnac, że masz tu lepsze towarzystwo
4 cykl z CLO
2 IUI- -
A co do tych piersi i bólu to z tym to tak różnie u mnie co cykl to inaczej raz bolą od owulacji raz wogole, następnie kilka dni przed @ oj ja po kilku miesiącach nie patrze nawet na bol.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 20:52
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Olcia wzrośnie musi wzrosną tzn. Ja tsh ft 3 i ft4 mam ok tpo mam ok tylko tg wysokie usg tarczycy nie robiłam z gin poprzedni mi wyjechał z hasimoto i nic dalej z ni be Ani me sala euthyrox i kazała brać a po nim i tsh wariowalo. Muszę chyba iść do Endo jakiegoś. Olcia Ty nie pij bo tempke się rozleguluje ja wypije za Ciebie
Maz o mnie zadbał i przyniósł mi radlerka porzeczkowego ja oglądam w sypialni voice on meczyk w salonie
-
.
-
,
-
Kuchcinka wrote:Mąż właśnie zameldował ze wyszedł juz na miasto z kolegami , on nie wie ze dzisiaj wracam wiec bedzie surprise jak wroci w nocy do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 20:57
-
olciaa wrote:Przywitasz go z alkomatem w stroju wyluzdane policjantki?
-
No to całego auta tylko Ty jesteś wyluzowana hi hi reszta to sztywniaki hi hi ale będzie jazda jak wrócisz niespodzianką napewno się mężowi spodoba Ty siły zbieraj Olcia a jakie Ty masz objawy jak można zapytać czyli codziennie lek musisz brać? Ten poprzedni gin stwierdził hasimoto po tg podwyższonym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 21:05
4 cykl z CLO
2 IUI-